Institut Technique Rene Cartigny

Contactgegevens Institut Technique Rene Cartigny: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut Technique Rene Cartigny: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut Technique Rene Cartigny

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Klein Zwitserlandplein 4,1050, België

Telefoon (phone): 02 515 75 74 02 515 75 74

Fax (fax): 02 515 75 97 02 515 75 97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut Technique Rene Cartigny: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut Technique Rene Cartigny"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut Technique Rene Cartigny"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut Technique Rene Cartigny, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut Technique Rene Cartigny. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut Technique Rene Cartigny, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut Technique Rene Cartigny. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut Technique Rene Cartigny
Products information Institut Technique Rene Cartigny

BTW identificatienummer (tax): BE09541046142
Ondernemingsnummer: 3689453125
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 426,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Institut Technique Rene Cartigny zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut Technique Rene Cartigny
(Get full report from official database of BE for Institut Technique Rene Cartigny)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut Technique Rene Cartigny
Addition kinds of activities for Institut Technique Rene Cartigny

0742. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
596102. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order
637102. Unie fondsen | Union funds
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
23719904. Richtende pels | Pointing furs
24990302. Ladders, hout | Ladders, wood
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
39310112. Knoppen, orgel | Knobs, organ
50640206. Videocassette recorders en accessoires | Video cassette recorders and accessories

Werken bij Institut Technique Rene Cartigny: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut Technique Rene Cartigny: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut Technique Rene Cartigny. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut Technique Rene Cartigny. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers voeding (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij staat in voor de productie van patisserie, klaarzetten van afgewerkte producten en afnemen van verpakte broden van de transportband. Verder moet je ook kratten stapelen, sandwiches inpakken en brood decoreren. Het uurloon is 12.04€/u + ploegenpremie + maaltijdcheques van €4.

  • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

  • Chauffeur CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De firma H.Essers in Tessenderlo is op zoek naar een chauffeur CE om ritten te doen in de nabije omgeving van Tessenderlo. Je taak bestaat uit het ophalen en leveren van plastic en cement. Je rijdt voornamelijk met trekker-opligger. Je hebt vaste uren en werkt van maandag tot vrijdag van 6u00 à 7u00 uur tot 17u00.

  • Assistant Controller (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de automobielsector, gelegen in Gent, is op zoek naar een tijdelijke Assistant Controller. Heb je reeds ervaring met afsluittaken en controlling en ben je snel beschikbaar van december tot en met augustus? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Assistant Controller: Je bent verantwoordelijk voor het afsluitproces inclusief rapporteringen aan de groep (maand-, kwartaal- en jaarrapporteringen). Je staat in voor de SOX controles Je staat in voor het opmaken van de forecast en de budgetten Je staat in voor de consolidaties en reconciliaties Je behandelt de variantie analyses Je rapporteert aan de group controller

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulpen regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PADEO

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mee om zorg te dragen voor het huishouden van onze klanten? In het kader van dienstencheques ga je bij onze klanten aan huis voor het schoonmaken van de woning, strijken en eventueel kleine maaltijden klaarmaken.

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Knokke (Kustlaan) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Knokke (Kustlaan)

  • Zorgkundige nachtcontroletoer - Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als zorgkundige sta je voornamelijk in voor de hygiënische zorgen bij patiënten aan huis, conform het zorgplan. Je werkt in nauw overleg met een thuisverpleegkundige. In het zorgvernieuwingsproject Zorg 24 (Nachtcontroletoer) word je ingeschakeld bij zwaar hulpbehoevende mensen. Je werkt 's nachts en in een flexibel uurrooster, startuur is steeds tussen 22u en 23u (korte nacht tot 4u of lange nacht tot 6u 's morgens). Je werkt 1 week op 2, in je vrije week ben je 2 dagen reserve.

Zoek naar antwoorden van Institut Technique Rene Cartigny in sociale netwerken
Look for responds of Institut Technique Rene Cartigny in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut Technique Rene Cartigny. Laat een reactie achter voor Institut Technique Rene Cartigny. Institut Technique Rene Cartigny bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut Technique Rene Cartigny. Leave a respond for Institut Technique Rene Cartigny. Institut Technique Rene Cartigny on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut Technique Rene Cartigny op de google maps. Adres en contacten Institut Technique Rene Cartigny
Location of Institut Technique Rene Cartigny on the google maps. Address and contacts of Institut Technique Rene Cartigny

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut Technique Rene Cartigny Institut Technique Rene Cartigny: Boost Your Business | TEMBUYSER ROMY-STUDIO NEW VALVIER SPRL | Extension | Alrenco BVBA | Bernier Voyages SA

Other related companies as Institut Technique Rene Cartigny: Boost Your Business | TEMBUYSER ROMY-STUDIO NEW VALVIER SPRL | Extension | Alrenco BVBA | Bernier Voyages SA

Institut Technique Rene Cartigny is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Institut Technique Rene Cartigny, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09541046142. Het bedrijf Institut Technique Rene Cartigny bevindt zich op het adres: Klein Zwitserlandplein 4,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 426,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Institut Technique Rene Cartigny zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut Technique Rene Cartigny is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut Technique Rene Cartigny is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut Technique Rene Cartigny, openstaande posities, locatie van Institut Technique Rene Cartigny op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut Technique Rene Cartigny is a company, that was registered 1991 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Institut Technique Rene Cartigny, company assigned to the tax number BE09541046142. The company Institut Technique Rene Cartigny is located at the address: Klein Zwitserlandplein 4,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 426,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Institut Technique Rene Cartigny were not found.
The main activity of Institut Technique Rene Cartigny is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut Technique Rene Cartigny is not available. You also can look at reviews of Institut Technique Rene Cartigny, open positions, location of Institut Technique Rene Cartigny on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut Technique Rene Cartigny, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut Technique Rene Cartigny, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut Technique Rene Cartigny, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut Technique Rene Cartigny, employees, financial statistics.