Institut de la Ste Famille

Contactgegevens Institut de la Ste Famille: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Institut de la Ste Famille: address, phone, fax, email, website, opening hours

Institut de la Ste Famille

Regio (region): Virton, België

Adres (address): Rue de Montmédy 2,6760, België

Telefoon (phone): 063 58 88 60 063 58 88 60

Fax (fax): 063 58 88 70 063 58 88 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Institut de la Ste Famille: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Institut de la Ste Famille"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Institut de la Ste Famille"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Institut de la Ste Famille, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Institut de la Ste Famille. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Institut de la Ste Famille, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Institut de la Ste Famille. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Institut de la Ste Famille
Products information Institut de la Ste Famille

BTW identificatienummer (tax): BE09029907226
Ondernemingsnummer: 8947235107
Hoofdstad (capital): 868,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Institut de la Ste Famille zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Institut de la Ste Famille
(Get full report from official database of BE for Institut de la Ste Famille)

Aanvulling soorten activiteiten voor Institut de la Ste Famille
Addition kinds of activities for Institut de la Ste Famille

621100. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
628999. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec
28191011. Fosfaten, behalve meststoffen: ontlucht en ammoniair | Phosphates, except fertilizers: defluorinated and ammoniated
40139900. Schakel- en terminaldiensten, anders | Switching and terminal services, nec
51990703. Pijpen, rokers ' | Pipes, smokers'
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson
87340301. Test van gevaarlijke afvalstoffen | Hazardous waste testing

Werken bij Institut de la Ste Famille: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Institut de la Ste Famille: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Institut de la Ste Famille. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Institut de la Ste Famille. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • HUISHOUDHELDEN REGIO DENDERMONDE/BERLARE -Solliciteer via SMS!!! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: EASY LIFE AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ellen is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen

  • Jobstudent - America Today Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Oostende zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • PLAATSERS (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: GUNCO

    Type: Vaste Job

    KEUKENS EN INTERIEUR OP MAAT

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • Bekister (m/v) met zéér mooie verloning M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Ben jij een bekister met ervaring? Voor een groeiend en dynamisch bedrijf regio Tongeren zijn wij op zoek naar bekister (atelier). Volgens plan doe je de bekistingen, zowel houten als batterijbekistingen, plaatsen van wapeningskorven, storten van beton en afwerken, ontkisten.

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

Zoek naar antwoorden van Institut de la Ste Famille in sociale netwerken
Look for responds of Institut de la Ste Famille in social networks

Lees alle opmerkingen voor Institut de la Ste Famille. Laat een reactie achter voor Institut de la Ste Famille. Institut de la Ste Famille bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Institut de la Ste Famille. Leave a respond for Institut de la Ste Famille. Institut de la Ste Famille on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Institut de la Ste Famille op de google maps. Adres en contacten Institut de la Ste Famille
Location of Institut de la Ste Famille on the google maps. Address and contacts of Institut de la Ste Famille

Andere gerelateerde bedrijven als come Institut de la Ste Famille Institut de la Ste Famille: ELEKTRO DECAT BVBA | HET COOREMETERSHUYS | Fisherman | Tresselec S.P.R.L. | Michhle DIDDEN

Other related companies as Institut de la Ste Famille: ELEKTRO DECAT BVBA | HET COOREMETERSHUYS | Fisherman | Tresselec S.P.R.L. | Michhle DIDDEN

Institut de la Ste Famille is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Virton, België. De volledige naam van het bedrijf is Institut de la Ste Famille, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09029907226. Het bedrijf Institut de la Ste Famille bevindt zich op het adres: Rue de Montmédy 2,6760. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 868,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 886,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Institut de la Ste Famille zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Institut de la Ste Famille is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Institut de la Ste Famille is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Institut de la Ste Famille, openstaande posities, locatie van Institut de la Ste Famille op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Institut de la Ste Famille is a company, that was registered 1999 in Virton region, Belgium. Full name of company is Institut de la Ste Famille, company assigned to the tax number BE09029907226. The company Institut de la Ste Famille is located at the address: Rue de Montmédy 2,6760. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 868,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 886,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Institut de la Ste Famille were not found.
The main activity of Institut de la Ste Famille is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Institut de la Ste Famille is not available. You also can look at reviews of Institut de la Ste Famille, open positions, location of Institut de la Ste Famille on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Institut de la Ste Famille, Virton: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Institut de la Ste Famille, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Institut de la Ste Famille, Virton: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Institut de la Ste Famille, employees, financial statistics.