IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs
Private companiesMetal Mining • IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

Contactgegevens IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

Regio (region): Hoeselt, België

Adres (address): Dorpsstraat 18,3730, België

Telefoon (phone): 089 41 44 24 089 41 44 24

Fax (fax): 089 50 16 74 089 50 16 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs
Products information IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

BTW identificatienummer (tax): BE09728363037
Ondernemingsnummer: 5592834472
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 447,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs
(Get full report from official database of BE for IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs
Addition kinds of activities for IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
33169902. Corrugeren ijzer en staal, koudgewalst | Corrugating iron and steel, cold-rolled
34449900. Plaatwerk, Nauw | Sheet metalwork, nec
50859906. Inkt, printer | Ink, printer's
50940203. trofeeën | Trophies
72169903. Droogreinigende verzamel- en distributiebureau | Drycleaning collecting and distributing agency

Werken bij IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent flexodrukker (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: Assisteren van de hoofddrukker - flexoprinting aan een 8kleurenpers Aanbrengen van grondstoffen: machine bevoorraden Reinigen machine & drukvormen Basisonderhoud van de drukpers uitvoeren De werking en het veiligheidssysteem van de drukpers controleren Inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken dragers Deze job vereist een goede fysieke conditie.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • dringend gezocht: huishoudhulpen aan huis regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: TRIXXO HOME DENDERMONDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ik ben dringend op zoek naar een poetsvrouw aan huis voor de regio Groot-Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke, Opwijk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schilde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Junior dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior dossierbeheerder (Waregem) Voor een supermodern en vooruitstrevend accountantskantoor regio Waregem gaat Le Grand & Associates, gespecialiseerd in accountancy, taks en legal profielen, op zoek naar een ambitieuze junior dossierbeheerder. Wil jij veel bijleren en jezelf volledig ontplooien als dossierbeheerder en daarbij ook nog een de kans krijgen om door te groeien tot A-Z boekhouder/accountant? Dan is er een grote kans dat jij deze zoektocht kan beëindigen. Onze klant staat bekend om zijn professionele dienstverlening dankzij zijn goed opgeleide team. Een uitgebreid cliënteel kan hierdoor rekenen op een adviesverlening van topkwaliteit. Dit kantoor kan terugkijken op een ervaring van meer dan 25 jaar en is van plan om te blijven groeien gedurende de komende jaren. Kan jij je vinden in deze visie? Lees dan zeker verder. Dit zal jij doen: Jij zal verschillende boekhoudkundige taken onder jouw hoede nemen. Gedurende een inwerkperiode krijg je een intensieve opleiding. Eerst begin je met alle voorbereidende taken: je boekt de aan- en verkoopfacturen in en je ondersteunt de meer ervaren dossierbeheerders. Zo ga je de tussentijdse balansen en de jaarrekening voorbereiden en hou je je bezig met het invoeren van de belastingaangiftes. Na een inwerkperiode krijg je steeds meer taken toevertrouwd. Je wordt naargelang jouw tempo ingezet als A tot Z dossierbeheerder en krijgt zo ook de verantwoordelijkheid over een eigen cliënteel.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Logistiek Bediende regio Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als logistiek bediende in een firma te Desteldonk ben je verantwoordelijk voor: - Het behandelen van de nodige documenten en het versturen ervan naar de bevoegde personen - Het zorgen voor de administratieve verwerking van binnenkomende en uitgaande orders via het bestelplatform. Dit doe je in nauw overleg met andere collega's. - Je houdt de procedures en werkinstructies up to date. - Je bent verantwoordelijk voor de vlotte organisatie en de opvolging van bestellingen, leveringen en koeriers. - Je vangt chauffeurs op, registreert de goederen en doet de bijhorende administratie. - Je communiceert vlot met andere departementen en rapporteert (problemen tijdig) aan de Head Technical Services) - Je staat in voor de correcte behandeling van de stock en het beheer van de opslagplaatsen.

  • zaal- en barmedewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: KENZ

    Type: Flexijob

    U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs in sociale netwerken
Look for responds of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Laat een reactie achter voor IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. Leave a respond for IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs. IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs op de google maps. Adres en contacten IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs
Location of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs on the google maps. Address and contacts of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs

Andere gerelateerde bedrijven als come IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: BULLMAN SA | Varley Ets | Centre Equestre | Hitwinkel | Management Center Europe

Other related companies as IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs: BULLMAN SA | Varley Ets | Centre Equestre | Hitwinkel | Management Center Europe

IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Hoeselt, België. De volledige naam van het bedrijf is IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09728363037. Het bedrijf IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 18,3730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 447,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, openstaande posities, locatie van IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is a company, that was registered 1994 in Hoeselt region, Belgium. Full name of company is IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, company assigned to the tax number BE09728363037. The company IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is located at the address: Dorpsstraat 18,3730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 447,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs were not found.
The main activity of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs is not available. You also can look at reviews of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, open positions, location of IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, Hoeselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, Hoeselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IKSO/Instituut voor Katholiek Secundair Onderwijs, employees, financial statistics.