GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS
Private companiesPrimary Metal Industries • GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

Contactgegevens GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

Regio (region): Overijse, België

Adres (address): Heuvelstraat 65,3090, België

Telefoon (phone): 02 687 68 05 02 687 68 05

Fax (fax): 02 687 69 70 02 687 69 70

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS
Products information GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

BTW identificatienummer (tax): BE02610870361
Ondernemingsnummer: 2366699218
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 454,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS
(Get full report from official database of BE for GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS
Addition kinds of activities for GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

267802. Tabletten en pads | Tablets and pads
25220203. Wandkasten, kantoor: behalve hout | Wallcases, office: except wood
28990000. Chemische preparaten, nec | Chemical preparations, nec
33120600. Pijpen en buizen | Pipes and tubes
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal

Werken bij GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Looking for open vacancies in other companies

  • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Payroll Accountant (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens de nodige opleidingsfase ondersteun je de dienst op administratief vlak om nadien meer payrollgerelateerde taken op jou te nemen. Na de opleidingsfase ga je autonoom instaan voor het beheer van een 280-tal personeelsdossiers van het verkooppersoneel, waarbij je een correcte loonadministratie op basis van het tijdsregistratiesysteem verzekert. Je onderhoudt hiervoor op een dynamische manier de contacten met de winkelverantwoordelijken en de districtmanagers.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Bekister - polierder (OESELGEM)

    Regio: OESELGEM

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een bekister/polierder voor onze klant uit Oeselgem (Dentergem). Het is een familiebedrijf die gespecialiseerd is in gepolierde betonvloeren voor woningbouw. Je werkt voornamelijk in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Gepassioneerde Shopmanager met gevoel voor Mode, Fashion & Lifestyle (m/v) (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een klassevolle en toonaangevende kledingzaak regio Maasmechelen, zijn we op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde Shopmanager om hun tof team te versterken! * Je geniet ervan om de klanten vriendelijk te onthalen en deskundig verder te helpen * Je bent een energiek en postief persoon, dat het team begeleid en ondersteund om het beste uit henzelf te halen * Je beschikt over de nodige commerciële flair en legt de klant graag in de watten. * Je bent een geboren peoplemanager die samen met het team wilt bouwen aan een ultieme shopervaring voor de klant. * Je bent een echte uitblinker als het aankomt op klantenservice en verkoop. * Je bent verantoordelijk voor het commerciële resultaat van de vestiging. * Waarden zoals discipline, respect en integriteit draag je hoog in het vaandel. * Je zorgt voor een correcte kassa afsluiting en spoort eventuele kasverschillen op. * Klantcontacten onderhouden (informeren, adviseren, klachtbehandeling, retouren...) * Wekelijks overleg met de commercieel manager om toekomstige ontwikkelingen, acties en verbeteringen te bespreken. Je werkt aan de hand van een flexibel uurrooster. Je hebt er helemaal geen probleem mee om weekendwerk te verichten.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - De Haan (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Studenten supermarkt vast op dinsdag en/of donderdag, Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Kessel-Lo zijn wij op zoek naar studenten die enkele dagen in de week beschikbaar zijn. Het zou vooral zijn voor dinsdag van 8u tot 13u, donderdag 8u tot 13u en eventueel op vrijdag van 16u tot 21u.

  • Verkoopsmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Doelstelling van jouw functie: Verstrekken van technisch productadvies, instaan voor de directe verkoop en een vlot verkoopproces met als doel de klant een optimale dienstverlening aan te bieden. Verder draag je bij tot het behalen van de vooropgestelde commerciële doelen binnen de vestiging. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Zorgen voor het onthaal van klanten.  Leveren van expertadvies, nodige informatie over prijs alsook eventuele levertermijn teneinde de klant te ondersteunen bij zijn/haar aankopen.  Polsen naar en inspelen op de behoeften van de klant. Zorgen voor een professionele presentatie en netheid van de winkel om op deze manier een positieve winkelervaring te garanderen voor de klanten.  Verrichten van de nodige administratie. Meewerken aan de dagelijkse winkeltaken. Zichzelf continue op de hoogte houden van de evoluties en ontwikkelingen in het vakgebied met als doel de geloofwaardigheid naar de klanten te behouden en/of te verstevigen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste ijzerwarenhandelaars in België. Een familiale organisatie die gevestigd is over gans Vlaanderen met meer dan 80 jaar ervaring en 175 medewerkers.

  • Freelance projectverpleegkundige (O) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Security Reception Officer M/V - Geel - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een “host”(gastheer) die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Laat een reactie achter voor GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. Leave a respond for GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS. GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS op de google maps. Adres en contacten GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS
Location of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS on the google maps. Address and contacts of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: Debel J | Muraille C | IDEAL CONSULT BVBA | Institut Belle-Vue | Healy, Grattan

Other related companies as GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS: Debel J | Muraille C | IDEAL CONSULT BVBA | Institut Belle-Vue | Healy, Grattan

GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Overijse, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02610870361. Het bedrijf GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS bevindt zich op het adres: Heuvelstraat 65,3090. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 454,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, openstaande posities, locatie van GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is a company, that was registered 2018 in Overijse region, Belgium. Full name of company is GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, company assigned to the tax number BE02610870361. The company GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is located at the address: Heuvelstraat 65,3090. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 454,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS were not found.
The main activity of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS is not available. You also can look at reviews of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, open positions, location of GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, Overijse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, Overijse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENSCHAPSACADEMIE MUZIEK-WOORD-DANS, employees, financial statistics.