ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND

Contactgegevens ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Broekstraat 65,1000, België

Telefoon (phone): 02 217 67 73; 02 218 43 93; 02 214 01 80; 02 214 01 95 02 217 67 73; 02 218 43 93; 02 214 01 80; 02 214 01 95

Fax (fax): 02 217 74 77; 02 214 01 98 02 217 74 77; 02 214 01 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND
Products information ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND

BTW identificatienummer (tax): BE03595245361
Ondernemingsnummer: 2788574218
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND
(Get full report from official database of BE for ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND
Addition kinds of activities for ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND

836102. Jeugdcorrectieve voorzieningen | Juvenile correctional facilities
10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
13819901. Richting boorolie en gasputten | Directional drilling oil and gas wells
26720207. Tape, drukgevoelig: gemaakt van aangekochte materialen | Tape, pressure sensitive: made from purchased materials
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
35520300. Machines en uitrusting voor verven, drogen en afwerken | Dyeing, drying, and finishing machinery and equipment
39990304. Veren, verven, behalve struisvogel | Feathers, dyeing, except ostrich
47890402. Spoorwegreparatie | Railroad car repair
52610205. Bovenste bodem | Top soil
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors

Werken bij ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR DETAILAFWERKING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een monteur voor de detailafwerking van de bus. Voorbeelden van enkele taken zijn: montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclame bakje enz...

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Magazijnier - student augustus (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vaste medewerkers ga je op een bepaalde afdeling ingeschakeld worden. Je taken kunnen zijn: Inbound: controle van inkomende goederen en stockeren Orderpicking: samenstellen van bestellingen Outbound: uitgaande bestellingen controleren In- en verpakken van onderdelen Sorteren van onderdelen Je zal werken met een handscanner.

  • Technische jobstudenten gezocht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een gerenommeerde groentefirma in Ardooie zijn we op zoek naar jobstudenten die een technische opleiding volgen, dit om de operator bij te staan. Je helpt de goede werking van de productielijnen te garanderen, je helpt kleine storingen op te lossen en springt bij waar nodig, steeds met de productievereisten, veiligheidsnormen en hygiëneregels in gedachten.

  • Jobstudent winkelbediende m/v regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB in Lommel zijn wij DRINGEND op zoek naar jobstudenten. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Je taken bestaan uit... Kassa Winkel op orde houden Klanten verder helpen

  • Catamaranzeilen lesgever - lesgeefster (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE WINDHAAN

    Type: Studentenjob

    Watersportclub Windhaan is een groeiende club en voor de catamaranzeilschool gaan we op zoek naar jobstudenten die beschikken over een initiatordiploma of instructeursdiploma zeilen. Je maakt deel uit van een ervaren team die op weekbasis catamaran zeilles organiseert op zee in De Haan voor jong en oud. Groepslessen catamaranzeilen vinden plaats van maandag tot vrijdag elke week van de zomervakantie met op vrijdag examen. Privélessen worden georganiseerd vanaf April tot Oktober. Focus ligt op maanden Juli-Augustus-September maar tevens in nevenseizoen worden er vaak cursussen gegeven tijdens het weekend of in de schoolvakanties.

  • Medewerker HR-dienst Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je jouw competenties in de HR-wereld verder ontwikkelen en dit als student regio Lokeren? Het bedrijf valt onder de chemische sector en vervaardigt benzinetanks. Verder bieden ze machinebouw aan voor grote automobiel klanten. Je taken zullen bestaan uit: het in kaart brengen, standaardiseren van functiebeschrijvingen. Het in kaart brengen van welke skills er zijn op vandaag, welke hebben we nodig en welke opleidingen moeten we hiervoor voorzien?

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND in sociale netwerken
Look for responds of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Laat een reactie achter voor ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. Leave a respond for ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND. ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND op de google maps. Adres en contacten ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND
Location of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND on the google maps. Address and contacts of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND

Andere gerelateerde bedrijven als come ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: Bertembos BVBA | Natura Belgica ASBL | Centre de Médecine Esthétique | Comasec Benelux N.V. | Worldwide Shipping & Forwarding N.V.

Other related companies as ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND: Bertembos BVBA | Natura Belgica ASBL | Centre de Médecine Esthétique | Comasec Benelux N.V. | Worldwide Shipping & Forwarding N.V.

ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03595245361. Het bedrijf ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND bevindt zich op het adres: Broekstraat 65,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, openstaande posities, locatie van ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is a company, that was registered 1994 in Brussel region, Belgium. Full name of company is ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, company assigned to the tax number BE03595245361. The company ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is located at the address: Broekstraat 65,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND were not found.
The main activity of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND is not available. You also can look at reviews of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, open positions, location of ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATHENEE ROYAL GATTI DE GAMOND, employees, financial statistics.