ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

Contactgegevens ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

Regio (region): Brussel (Etterbeek), België

Adres (address): Edouard de Thibaultlaan 2,1040, België

Telefoon (phone): 02 733 45 51 02 733 45 51

Fax (fax): +32 (3) 506-56-30 +32 (3) 506-56-30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK
Products information ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

BTW identificatienummer (tax): BE05239349365
Ondernemingsnummer: 6139953613
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 614,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK
(Get full report from official database of BE for ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK
Addition kinds of activities for ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

329703. Hittebestendige mengsels | Heat resistant mixtures
331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
508704. Tailors 'en schoen reparatie benodigdheden | Tailors' and shoe repair supplies
571200. Meubelwinkels | Furniture stores
20759904. Sojabonenolie, gededeoriseerd | Soybean oil, deodorized
27599918. thermografie | Thermography
28440302. Concentraten, parfum | Concentrates, perfume
28449905. Toilet preparaten | Toilet preparations
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation

Werken bij ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Spoorkraanmachinist (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud, herstelling en aanpassingen aan het groot en klein materiaal (van vrachtwagens en kranen tot boormachines en alle materiaal dat werkt op benzine) - Dagdagelijks overleg met de onderhoudsverantwoordelijke, en ondersteunen waar nodig. - Klaarzetten van de vereiste werkmaterialen - Melden van defecte materialen aan de interne keurder/onderhoudsverantwoordelijke

  • Helper-monteerder (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Montage van koeltorens of sub-assembly's op basis van dossier en technische tekeningen (plannen materiaallijsten) Plaatsen van panelen, ventilatoren, assen, motoren, thermostaat, pompen, niveauregelaars,...

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Molenstede – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingwinkel te Brugge zijn we op zoek naar stockmedewerkers. Taken: - Je staat in voor de goede verwerking van de leveringen. - Je scant de leveringen in. - Je zorgt dat de stockruimte ordelijk is. - Je vult de winkel aan. - Je plaatst diefstalbeveiliging en etikettering.

  • TECHNIEKER PROTOTYPE MACHINES (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: IMA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het assembleren van onze prototype machines volgens de samenstellingstekeningen, van afzonderlijke mechanische componenten tot de volledige machine. Hierbij stel je zelf ook de machine af en maak je ze productierijp. Tot het takenpakket behoren: Monteren van onderdelen volgens samenstelling tekening; Plaatsen van elektrische componenten; Plaatsen en aansluiten van pneumatische en hydraulische componenten; Afstelling van de machine; Machines productie klaar maken.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Onderhoudsmekanieker (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TIMMERMAN EHS

    Type: Vaste Job

    werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden eenvoudig laswerk (TIG) appendages / flensverbindingen de- en monteren

  • Teamleider schoonmaak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: AZ Delta

    Type: Vaste Job

    De functie U bent verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team medewerkers. Samen met uw team zorgt u ervoor dat de patiënten, familie, bezoekers en medewerkers in een hygiënisch en goed onderhouden ziekenhuis terecht kunnen. U organiseert en coördineert hiervoor de dagelijkse werkzaamheden van uw team en zorgt voor de kwalitatieve uitvoering van de operationele taken van de dienst. Hiervoor zorgt u voor de nodige informatie doorstroming naar medewerkers, collega’s en het diensthoofd. Daarnaast staat u in voor kwaliteitsmetingen op de verschillende campussen. Uw profiel U beschikt over een bachelor diploma, eventueel in een facilitaire richting (of gelijkgesteld door ervaring). U hebt ervaring in het opstellen en coördineren van werkplanningen. U kan zich flexibel opstellen. Werken op verscheidene locaties, een flexibel uurrooster en occasioneel weekendwerk schrikken u niet af. Door uw proactieve opstelling probeert u problemen te voorkomen en stelt u verbeteringen voor. Bij de uitvoering van uw taken houdt u rekening met de belangen van uw klanten, de patiënten, bezoekers en medewerkers. U hecht uitgesproken belang aan kwaliteit en kan die focus ook houden op drukke momenten. Hierbij zorgt u tevens voor de kwaliteitscontrole van uw medewerkers. U bent een ondersteunende leidinggevende die duidelijkheid verschaft aan zijn medewerkers en aandacht heeft voor hun ontwikkeling. U ziet de meerwaarde van een goede samenwerking met al uw collega’s in het ziekenhuis. Verder bent u stressbestendig, klantgericht en hebt u zin voor initiatief. Kennis van de ziekenhuissector, ziekenhuishygiëne, coördinatie van onderhoud en schoonmaak zijn een pluspunt. U bent computervaardig en kan terugvallen op een degelijke basiskennis van courante software toepassingen ( Word, Outlook, Excel, … ). U bezit sterke administratieve vaardigheden. U bent op korte termijn beschikbaar. Aanbod Wij bieden een voltijdse uitdagende job voor onbepaalde duur in een ziekenhuis in volle expansie. U komt terecht in een dynamische bedrijfscultuur waar het ontplooien van uw talenten wordt aangemoedigd. We bieden u een competitief salaris, afgestemd op de verantwoordelijkheden binnen de functie en uw ervaring. Dit wordt aangevuld met een aantal (extralegale) voordelen zoals maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, en een tussenkomst voor woon-werkverkeer. Meer informatie? Voor meer informatie over de functie-inhoud kunt u terecht bij de manager hoteldiensten Suzy Gruyaert op het nummer 051 23 78 31. Met alle andere vragen kunt u terecht bij  Philip Boussauw op het nummer 050 23 26 20. Geïnteresseerd? Solliciteer online! Vergeet uw CV en motivatiebrief niet toe te voegen. De selectie bestaat uit een screening op basis van cv en een selectie-interview. Elke kandidatuur wordt strikt vertrouwelijk behandeld. AZ Delta stimuleert gelijke kansen en diversiteit. We werven aan op basis van competenties, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

Zoek naar antwoorden van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK in sociale netwerken
Look for responds of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Laat een reactie achter voor ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. Leave a respond for ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK. ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK op de google maps. Adres en contacten ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK
Location of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK on the google maps. Address and contacts of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK

Andere gerelateerde bedrijven als come ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: Vrije Basisschool Axi-Joma | MOREL MARTIN | SOS-Selbsthilfe GoE | MARCHAL | Perfectmove

Other related companies as ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK: Vrije Basisschool Axi-Joma | MOREL MARTIN | SOS-Selbsthilfe GoE | MARCHAL | Perfectmove

ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Brussel (Etterbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05239349365. Het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK bevindt zich op het adres: Edouard de Thibaultlaan 2,1040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 614,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, openstaande posities, locatie van ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is a company, that was registered 1994 in Brussel (Etterbeek) region, Belgium. Full name of company is ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, company assigned to the tax number BE05239349365. The company ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is located at the address: Edouard de Thibaultlaan 2,1040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 614,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK were not found.
The main activity of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK is not available. You also can look at reviews of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, open positions, location of ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, Brussel (Etterbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, Brussel (Etterbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACADEMIE BEELDENDE KUNSTEN RHOK, employees, financial statistics.