Edugo Campus De Brug

Contactgegevens Edugo Campus De Brug: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Edugo Campus De Brug: address, phone, fax, email, website, opening hours

Edugo Campus De Brug

Regio (region): Gent (Oostakker), België

Adres (address): Eksaardserijweg 24,9041, België

Telefoon (phone): 09 255 91 13 09 255 91 13

Fax (fax): 09 255 91 23 09 255 91 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Edugo Campus De Brug: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Edugo Campus De Brug"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Edugo Campus De Brug"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Edugo Campus De Brug, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Edugo Campus De Brug. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Edugo Campus De Brug, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Edugo Campus De Brug. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Edugo Campus De Brug
Products information Edugo Campus De Brug

BTW identificatienummer (tax): BE02552642822
Ondernemingsnummer: 3516967773
Hoofdstad (capital): 563,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 892,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Edugo Campus De Brug zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Edugo Campus De Brug
(Get full report from official database of BE for Edugo Campus De Brug)

Aanvulling soorten activiteiten voor Edugo Campus De Brug
Addition kinds of activities for Edugo Campus De Brug

021100. Rundvee veevoeders | Beef cattle feedlots
26740103. Winkelzakken: gemaakt van aangekochte materialen | Shopping bags: made from purchased materials
31729901. Checkbook covers | Checkbook covers
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
59990103. Veiligheidsvoorzieningen en apparatuur | Safety supplies and equipment

Werken bij Edugo Campus De Brug: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Edugo Campus De Brug: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Edugo Campus De Brug. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Edugo Campus De Brug. Looking for open vacancies in other companies

  • Colorist / inktmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in grondbekleding, zijn we op zoek naar een inktmaker. Je doseert de inkt en mengt de inkt. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor de binnenkomende basiskleuren en heb je een aantal voorbereidende taken. Tot slot voer je correcties uit aan de machine.

  • Winkelmedewerker pralines m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn voor een pralinewinkel in Menen op zoek naar een winkelmedewerker voor de periode van 12/11 tem de eerste week van januari. Vóór de start van deze periode, krijgt u eerst een interne opleiding in de winkel.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Ervaren medewerker voor het uitbenen van vlees! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal hoofdzakelijk instaan voor het uitbenen van verse varkensbuiken, ontbenen van gedroogde hammen, ed.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: WGK Diest

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Tremelo, Begijnendijk, en Aarschot

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Edugo Campus De Brug in sociale netwerken
Look for responds of Edugo Campus De Brug in social networks

Lees alle opmerkingen voor Edugo Campus De Brug. Laat een reactie achter voor Edugo Campus De Brug. Edugo Campus De Brug bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Edugo Campus De Brug. Leave a respond for Edugo Campus De Brug. Edugo Campus De Brug on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Edugo Campus De Brug op de google maps. Adres en contacten Edugo Campus De Brug
Location of Edugo Campus De Brug on the google maps. Address and contacts of Edugo Campus De Brug

Andere gerelateerde bedrijven als come Edugo Campus De Brug Edugo Campus De Brug: Amart SA | VERLINDEN JAN & DIRK | Maison Genné S.P.R.L. | Bandencenter Willems Luc | dweb sprl

Other related companies as Edugo Campus De Brug: Amart SA | VERLINDEN JAN & DIRK | Maison Genné S.P.R.L. | Bandencenter Willems Luc | dweb sprl

Edugo Campus De Brug is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent (Oostakker), België. De volledige naam van het bedrijf is Edugo Campus De Brug, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02552642822. Het bedrijf Edugo Campus De Brug bevindt zich op het adres: Eksaardserijweg 24,9041. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 563,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 892,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Edugo Campus De Brug zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Edugo Campus De Brug is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Edugo Campus De Brug is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Edugo Campus De Brug, openstaande posities, locatie van Edugo Campus De Brug op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Edugo Campus De Brug is a company, that was registered 2010 in Gent (Oostakker) region, Belgium. Full name of company is Edugo Campus De Brug, company assigned to the tax number BE02552642822. The company Edugo Campus De Brug is located at the address: Eksaardserijweg 24,9041. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 563,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 892,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Edugo Campus De Brug were not found.
The main activity of Edugo Campus De Brug is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Edugo Campus De Brug is not available. You also can look at reviews of Edugo Campus De Brug, open positions, location of Edugo Campus De Brug on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Edugo Campus De Brug, Gent (Oostakker): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Edugo Campus De Brug, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Edugo Campus De Brug, Gent (Oostakker): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Edugo Campus De Brug, employees, financial statistics.