Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

Particuliere bedrijvenHuismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels • Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique
Private companiesHome Furniture, Furnishings and Equipment Stores • Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

Contactgegevens Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

Regio (region): Charleroi (Gilly), België

Adres (address): Place de Chantraine,6060, België

Telefoon (phone): 071 48 83 62 071 48 83 62

Fax (fax): 071 48 81 27 071 48 81 27

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique
Products information Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

BTW identificatienummer (tax): BE04455474853
Ondernemingsnummer: 1078002929
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 466,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique
(Get full report from official database of BE for Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique
Addition kinds of activities for Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

2062. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
14999912. Pipestone mining (catlinite) | Pipestone mining (catlinite)
23699901. Hoofddeksels: meisjes-, kinder- en zuigelingen | Headwear: girls', children's, and infants'
33249900. Staal investeringen gieterijen, nec | Steel investment foundries, nec
33259900. Staalgieterijen, nec, nec | Steel foundries, nec, nec
35520110. Opening machines en uitrusting | Opening machinery and equipment
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type

Werken bij Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • WERKPLAATS COÖRDINATOR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je belangrijkste focus ligt in het dagdagelijks leiden van de werkplaats waarbij je een 10tal medewerkers als techniekers en logistieke medewerkers begeleidt en aanstuurt in hun werk. Je bent dagdagelijks intensief aanwezig op de werkvloer en je biedt je team de nodige technische ondersteuning. Je zorgt eveneens voor een efficiënte werkplanning en werkverdeling van je team. Je bent verantwoordelijk voor de technische support naar de klanten en zorgt voor een correcte analyse bij een defect of storing. Daarbij treed je op als dé contactpersoon voor de klant waarbij je ofwel technische telefonische ondersteuning biedt ofwel een technieker ter plaatse stuurt. Mogelijks verzorg je ook de communicatie tussen de leverancier en de technieker bij de klant. Je staat in voor de administratieve verwerking zoals opvolging en input van de werkbonnen en de voorbereiding voor de facturatie. Je bent verantwoordelijk voor een goed beheer van het magazijn en zorgt voor het bestellen van de nodige wisselstukken en de opvolging hiervan. Je ziet toe op een geordende werkplaats en zorgt ervoor dat het werk uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheidsvoorschriften. In jouw functie rapporteer je aan de beide zaakvoerders.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lochristi – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudenten Mecancien vrachtwagens! (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Hooglede zoeken we gemotiveerde studenten automechanica die graag tijdens het jaar wat willen bijverdienen en ervaring willen opdoen. Je staat in voor het stellen van de juiste diagnose. Je gaat zelfstandig of met begeleiding te werk bij het uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ...) Je staat in voor het klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ...) je staat in voor het onderhoud van de werkplaats.

  • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique in sociale netwerken
Look for responds of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Laat een reactie achter voor Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Leave a respond for Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique. Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique op de google maps. Adres en contacten Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique
Location of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique on the google maps. Address and contacts of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: Nijs Gebr NV | Belcomat Computer Supplies | Toxic | Fouchet Ph | Houbrechts Plastie-Bouw NV

Other related companies as Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique: Nijs Gebr NV | Belcomat Computer Supplies | Toxic | Fouchet Ph | Houbrechts Plastie-Bouw NV

Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Charleroi (Gilly), België. De volledige naam van het bedrijf is Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04455474853. Het bedrijf Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique bevindt zich op het adres: Place de Chantraine,6060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 466,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, openstaande posities, locatie van Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is a company, that was registered 2000 in Charleroi (Gilly) region, Belgium. Full name of company is Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, company assigned to the tax number BE04455474853. The company Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is located at the address: Place de Chantraine,6060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 466,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique were not found.
The main activity of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique is not available. You also can look at reviews of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, open positions, location of Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, Charleroi (Gilly): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, Charleroi (Gilly): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecole Libre de Coiffure et d'Esthétique, employees, financial statistics.