CVO SVV Oost-Vlaanderen

Contactgegevens CVO SVV Oost-Vlaanderen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CVO SVV Oost-Vlaanderen: address, phone, fax, email, website, opening hours

CVO SVV Oost-Vlaanderen

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Edward Anseeleplein 7,9000, België

Telefoon (phone): 09 265 69 80 09 265 69 80

Fax (fax): 09 265 69 85 09 265 69 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CVO SVV Oost-Vlaanderen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CVO SVV Oost-Vlaanderen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CVO SVV Oost-Vlaanderen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CVO SVV Oost-Vlaanderen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CVO SVV Oost-Vlaanderen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CVO SVV Oost-Vlaanderen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CVO SVV Oost-Vlaanderen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CVO SVV Oost-Vlaanderen
Products information CVO SVV Oost-Vlaanderen

BTW identificatienummer (tax): BE04492553710
Ondernemingsnummer: 3487030029
Hoofdstad (capital): 640,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CVO SVV Oost-Vlaanderen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CVO SVV Oost-Vlaanderen
(Get full report from official database of BE for CVO SVV Oost-Vlaanderen)

Aanvulling soorten activiteiten voor CVO SVV Oost-Vlaanderen
Addition kinds of activities for CVO SVV Oost-Vlaanderen

391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
472499. Reisbureaus, nec | Travel agencies, nec
631100. Levensverzekering | Life insurance
01190202. Milo boerderij | Milo farm
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
39150105. Sieraden delen, niet gemonteerd | Jewelry parts, unassembled
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players
87429907. Site locatie consultant | Site location consultant

Werken bij CVO SVV Oost-Vlaanderen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CVO SVV Oost-Vlaanderen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CVO SVV Oost-Vlaanderen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CVO SVV Oost-Vlaanderen. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • Verkoop(st)er slagerij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als slagerijmedewerker in een mooie slagerij regio Roeselare. Daar sta je in voor het bedienen van de klanten. Bent u een gemotiveerde kandidaat? Neem dan zeker contact op met ons!!

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • STUDENT FRITUUR ( OF FLEXI JOB) - WEEKENDWERK (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Studentenjob

    Als JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR sta je in voor volgende taken: Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal. Bedrijfsprofiel: Voor een frituur in de regio Grobbendonk zijn wij op zoek naar een klantvriendelijke JOBSTUDENT ( OF FLEXI JOB) FRITUUR. Het frituur biedt naast de typische uithaalservice ook 30 zitplaatsen aan het cliënteel.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

Zoek naar antwoorden van CVO SVV Oost-Vlaanderen in sociale netwerken
Look for responds of CVO SVV Oost-Vlaanderen in social networks

Lees alle opmerkingen voor CVO SVV Oost-Vlaanderen. Laat een reactie achter voor CVO SVV Oost-Vlaanderen. CVO SVV Oost-Vlaanderen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CVO SVV Oost-Vlaanderen. Leave a respond for CVO SVV Oost-Vlaanderen. CVO SVV Oost-Vlaanderen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CVO SVV Oost-Vlaanderen op de google maps. Adres en contacten CVO SVV Oost-Vlaanderen
Location of CVO SVV Oost-Vlaanderen on the google maps. Address and contacts of CVO SVV Oost-Vlaanderen

Andere gerelateerde bedrijven als come CVO SVV Oost-Vlaanderen CVO SVV Oost-Vlaanderen: Dubuisson SA | ALLAEYS MICHEL BVBA | Bitrac Postdesign | AET-Thieffry SPRL | A MEYS & ZONEN NV

Other related companies as CVO SVV Oost-Vlaanderen: Dubuisson SA | ALLAEYS MICHEL BVBA | Bitrac Postdesign | AET-Thieffry SPRL | A MEYS & ZONEN NV

CVO SVV Oost-Vlaanderen is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is CVO SVV Oost-Vlaanderen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04492553710. Het bedrijf CVO SVV Oost-Vlaanderen bevindt zich op het adres: Edward Anseeleplein 7,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 640,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CVO SVV Oost-Vlaanderen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CVO SVV Oost-Vlaanderen is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CVO SVV Oost-Vlaanderen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CVO SVV Oost-Vlaanderen, openstaande posities, locatie van CVO SVV Oost-Vlaanderen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CVO SVV Oost-Vlaanderen is a company, that was registered 2008 in Gent region, Belgium. Full name of company is CVO SVV Oost-Vlaanderen, company assigned to the tax number BE04492553710. The company CVO SVV Oost-Vlaanderen is located at the address: Edward Anseeleplein 7,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 640,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CVO SVV Oost-Vlaanderen were not found.
The main activity of CVO SVV Oost-Vlaanderen is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CVO SVV Oost-Vlaanderen is not available. You also can look at reviews of CVO SVV Oost-Vlaanderen, open positions, location of CVO SVV Oost-Vlaanderen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CVO SVV Oost-Vlaanderen, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CVO SVV Oost-Vlaanderen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CVO SVV Oost-Vlaanderen, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CVO SVV Oost-Vlaanderen, employees, financial statistics.