Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus
Private companiesPrimary Metal Industries • Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

Contactgegevens Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

Regio (region): Brussel (Elsene), België

Adres (address): Vleurgatse Steenweg 55,1050, België

Telefoon (phone): 02 629 05 97; 02 648 10 70 02 629 05 97; 02 648 10 70

Fax (fax): +32 (83) 783-88-81 +32 (83) 783-88-81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus
Products information Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

BTW identificatienummer (tax): BE03071197509
Ondernemingsnummer: 4140991210
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus
(Get full report from official database of BE for Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus
Addition kinds of activities for Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

3639. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
35249905. Rollers, gazon | Rollers, lawn
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
50919904. Camping apparatuur en benodigdheden | Camping equipment and supplies
59639900. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec

Werken bij Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Facturatiedienst - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Medewerker voor de Dienst Facturatie (m/v) in kader van een opdracht van twee tot drie maanden. Dit voor onze klant gelegen in de regio Brugge. Jouw verantwoordelijkheden als Medewerker Facturatiedienst: je staat in voor het controleren van de facturen; je stelt credit nota's op; je behandelt klachten en retours; je staat in voor het klassement. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mollem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • student verkoop (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingszaak in Ronse zoek ik studenten die ook tijdens de week beschikbaar zijn. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar, laat het snel weten!

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus in sociale netwerken
Look for responds of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Laat een reactie achter voor Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Leave a respond for Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus. Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus op de google maps. Adres en contacten Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus
Location of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus on the google maps. Address and contacts of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: Bie SA | EXELMANS VANDE CAN BVBA | TRANSPORT VERBEKEN NV | Francky Cieters | Physicman.Net

Other related companies as Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus: Bie SA | EXELMANS VANDE CAN BVBA | TRANSPORT VERBEKEN NV | Francky Cieters | Physicman.Net

Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel (Elsene), België. De volledige naam van het bedrijf is Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03071197509. Het bedrijf Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus bevindt zich op het adres: Vleurgatse Steenweg 55,1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 274,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, openstaande posities, locatie van Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is a company, that was registered 1989 in Brussel (Elsene) region, Belgium. Full name of company is Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, company assigned to the tax number BE03071197509. The company Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is located at the address: Vleurgatse Steenweg 55,1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 274,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus were not found.
The main activity of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus is not available. You also can look at reviews of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, open positions, location of Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, Brussel (Elsene): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, Brussel (Elsene): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre Scolaire St-Vincent de Paul-Enfant Jésus, employees, financial statistics.