Koninklijke Militaire School

Contactgegevens Koninklijke Militaire School: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koninklijke Militaire School: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koninklijke Militaire School

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Renaissancelaan 30,1000, België

Telefoon (phone): 02 737 60 11 02 737 60 11

Fax (fax): 02 737 62 12 02 737 62 12

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koninklijke Militaire School: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koninklijke Militaire School"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koninklijke Militaire School"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koninklijke Militaire School, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koninklijke Militaire School. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koninklijke Militaire School, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koninklijke Militaire School. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koninklijke Militaire School
Products information Koninklijke Militaire School

BTW identificatienummer (tax): BE08129577636
Ondernemingsnummer: 6185821533
Hoofdstad (capital): 889,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 813,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Koninklijke Militaire School zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koninklijke Militaire School
(Get full report from official database of BE for Koninklijke Militaire School)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koninklijke Militaire School
Addition kinds of activities for Koninklijke Militaire School

478599. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
516912. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
34310104. Zinkjes: gelakt ijzer, gietijzer, of geperst metaal | Sinks: enameled iron, cast iron, or pressed metal
35230114. Aardappel graafmachines, oogstmachines en planters | Potato diggers, harvesters, and planters
36489906. Reflectors, voor verlichtingsapparatuur: metaal | Reflectors, for lighting equipment: metal
50650311. transistors | Transistors
78220100. Filmuitwisseling | Film exchange services

Werken bij Koninklijke Militaire School: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koninklijke Militaire School: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koninklijke Militaire School. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koninklijke Militaire School. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente arbeider (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een job in de productie met een goede verdienste? Wij zijn voor deze periode tot en met 31 december op zoek naar de geschikte personen voor deze job! Werken in 2 ploegen is geen probleem? Lees dan snel verder! Dit is een familiebedrijf die aperitiefhapjes produceert op grote schaal. Je zal helpen met het vullen, garneren en inpakken van deze hapjes. Zij produceren hapjes en worstenbroodjes voor winkels zoals Aldi, Colruyt,… Je dient er rekening mee te houden dat je in contact zal komen met voedingswaren (varkensvlees EN vis). Dit wil zeggen dat je hiervoor eerst zal moeten langsgaan bij jouw huisdokter voor een attest dat aangeeft dat je geschikt bent om in de voeding te werken. Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • Verko(o)p(st)er verfafdeling doe het zelf zaak (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe het zelfzaak regio Waregem zijn we op zoek naar een medewerker voor de verfafdeling. Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor jou afdeling. Je helpt de klanten in de zoektocht naar het perfecte product.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Administratief Bediende (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Wekelijkse en maandelijkse rapporteringen opmaken - Opmaken van aanvraag van afwijkingen voor klanten - Blokkeren en vrijgeven van materiaal in SAP - Documentbeheer: opvolging en controle van ISO-documenten - Speciale vrijgave: Kwaliteitscontrole op product en administratieve controle voor vrijgave naar klant

  • chauffeur CE (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur zal je volgende taken hebben: 30% rijden naar de verschillende bouwwerven met alle bouwmaterialen. 70% meehelpen in het atelier om voorbereidende werken uit te voeren of helpen op montage. Het is de bedoeling naarmate van tijd dat dit terug 100% vervoer wordt.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in ELEWIJT – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • *** Plaatser Zonnepanelen bij Go-solar/WaasSolar in Waasmunster *** (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: WAASSOLAR

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich dagelijks inzet voor het verkopen en plaatsen van zonne-installaties bij onze klanten. Dit zowel voor particulieren, bedrijven als land-en tuinbouw. Wij werken hier in Waasmunster momenteel met een 45 tal personen, maar wensen uit te breiden wegens overweldigend succes. Zin in een nieuwe uitdaging? Kan je zelfstandig werken, maar ook in teamverband? Heb je ervaring op het dak en zeker geen hoogtevrees? Wil je werken in één van de meestbelovende sectoren van de toekomst? Ja? contacteer ons dan ! Als plaatser zonnepanelen ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks werk je bij particuliere klanten of KMO 's en zorg jij voor de realisatie van hun dromen: het besparen op hun energie factuur ! Dit door het plaatsen van zonnepanelen waar ze al weken naar uitkijken!

Zoek naar antwoorden van Koninklijke Militaire School in sociale netwerken
Look for responds of Koninklijke Militaire School in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koninklijke Militaire School. Laat een reactie achter voor Koninklijke Militaire School. Koninklijke Militaire School bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koninklijke Militaire School. Leave a respond for Koninklijke Militaire School. Koninklijke Militaire School on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koninklijke Militaire School op de google maps. Adres en contacten Koninklijke Militaire School
Location of Koninklijke Militaire School on the google maps. Address and contacts of Koninklijke Militaire School

Andere gerelateerde bedrijven als come Koninklijke Militaire School Koninklijke Militaire School: BREMS PRODUCTS | Van Cleemput Y | Delaere D | François Landbouwwerken NV | Electro Goorts N.V.

Other related companies as Koninklijke Militaire School: BREMS PRODUCTS | Van Cleemput Y | Delaere D | François Landbouwwerken NV | Electro Goorts N.V.

Koninklijke Militaire School is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Koninklijke Militaire School, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08129577636. Het bedrijf Koninklijke Militaire School bevindt zich op het adres: Renaissancelaan 30,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 889,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 813,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Koninklijke Militaire School zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Koninklijke Militaire School is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koninklijke Militaire School is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koninklijke Militaire School, openstaande posities, locatie van Koninklijke Militaire School op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Koninklijke Militaire School is a company, that was registered 1989 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Koninklijke Militaire School, company assigned to the tax number BE08129577636. The company Koninklijke Militaire School is located at the address: Renaissancelaan 30,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 889,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 813,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Koninklijke Militaire School were not found.
The main activity of Koninklijke Militaire School is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Koninklijke Militaire School is not available. You also can look at reviews of Koninklijke Militaire School, open positions, location of Koninklijke Militaire School on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koninklijke Militaire School, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koninklijke Militaire School, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koninklijke Militaire School, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koninklijke Militaire School, employees, financial statistics.