KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN
Private companiesTobacco Products • KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

Contactgegevens KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Oude Markt 13,3000, België

Telefoon (phone): 016 32 11 11; 016 32 40 10 016 32 11 11; 016 32 40 10

Fax (fax): 016 32 40 14 016 32 40 14

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN
Products information KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

BTW identificatienummer (tax): BE09414154052
Ondernemingsnummer: 7045227050
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 722,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN
(Get full report from official database of BE for KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN
Addition kinds of activities for KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

32310301. Aquaria en reflectoren, glas | Aquariums and reflectors, glass
35370107. Pallets, metaal | Pallets, metal
36749908. Optische isolatoren | Optical isolators
38290304. Kaartplotinstrumenten | Map plotting instruments
51990101. Leveringen van architecten (niet duurzaam) | Architects' supplies (non-durable)

Werken bij KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider Carosserie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Plamuren, schuren, voorbereiden, afplakken - Aflakken & vernissen - Afwerken

  • Onderhoudsmechanicus - dagdienst - Terumo te Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker bij Terumo zal je instaan voor het nodige onderhoud, de technische interventies en de herstellingen van het machinepark teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de plant te garanderen. Meer specifiek gaat het om: 1. Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. 2. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. 3. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. 4. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. 5. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. 6. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar heftruckchauffeurs die kunnen werken in een 2-ploegensysteem. Takenpakket: Wegzetten van goederen op de juiste locatie Laden/lossen Stapeling

  • Verkoper/ Projectmanager (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant die een gevestigde waarde heeft in de keukensector zijn we op zoek naar zelfstandige verkopers. Je staat in voor het ontvangen van de klanten in de showroom en een verkoop te realiseren. Je staat in voor opmetingen bij klanten thuis alsook het opmaken van een technisch plan. Als alles opgemaakt is geef je deze in via een intern programma. Uiteraard worden hiervoor opleidingen voorzien. Je werkt ook met targets en dat houdt in dat er een hoge verwachting is en je met deze druk om kan.

  • Bevrachter baantransport (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket is gevarieerd en commercieel: Je staat in voor de coördinatie van het logistieke proces en de planning van de binnenkomende orders Je biedt de nodige ondersteuning begeleiding en aansturing van de chauffeurs Je spreekt jouw netwerk aan wanneer nodig en onderhoudt een goed contact met jouw klanten Je zorgt samen met jouw collega's de vooropgestelde doelstellingen (KPI?s) bereikt worden Je bent verantwoordelijk voor een correcte administratie ( voorbereiding facturatie prestatiebladen chauffeurs ? )

  • Magazijnier 2 ploegen regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend voedingsbedrijf regio Aalter zijn wij op zoek naar een magazijnier in 2 ploegen. Samen met jouw collega's sta je in voor een vlotte productflow van de binnekomende goederen. Hiervoor sta je in contact met de afdeling kwaliteit. Je zet bestellingen klaar met behulp van een voicepicking systeem. Ook help je met het laden en lossen van vrachtwagens. Je controleert ok de kwaliteit, kwantiteit en de temperatuur van de geleverde goederen. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2°C) of diepvriesruimte (-18°C).

  • Huishoudhulp dienstencheques Maaseik (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Kinrooi voor 4u per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Stagiair bij Start People Gent! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Studentenjob

    We bieden een gevarieerde en leerrijke stageplaats in Gent. Je taken bestaan uit: infosessies geven aan nieuwe kandidaten planningen maken en invullen klantencontacten hulp bieden bij adminstratie het zoeken van geschikte kandidaten

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • C++ Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENT-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taken Je takenpakket bestaat uit: -Vertrekkende vanuit Functionele Analyses, het uitwerken van technische analyses, ontwerp voorstellen, Het programmeren, technisch testen en documenteren van nieuwe en/of herwerkte functionaliteit -Het bijwerken van interne documentatie en kennis delen binnen het team -Het analyseren en oplossen van fouten (om het goed functioneren van bestaande toepassingen te garanderen) -Je staat mee in voor het onderhoud van de bestaande programma’s (geschreven in C++…) -Je zorgt voor de effectieve communicatie met verschillende partners in het ontwikkelingsproces (ICT-units, gebruikers, coördinator, projectleider, functionele en technische collega's). -Je verzorgt mee de gebruikersondersteuning van de ontwikkelde programma’s -Na de oplevering van de nieuwe of herwerkte functionaliteiten sta je ook mee in voor de nazorg ervan -Je zoekt samen met je collega’s uit hoe we het bestaande applicatie-landschap (legacy & nieuwe applicaties) kunnen laten evolueren

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN in sociale netwerken
Look for responds of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Laat een reactie achter voor KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. Leave a respond for KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN. KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN op de google maps. Adres en contacten KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN
Location of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN on the google maps. Address and contacts of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: Publi Polder BVBA | Henriet & Associates | Business Phone BVBA | SDL BELGIUM NV | Biotest Seralco NV

Other related companies as KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN: Publi Polder BVBA | Henriet & Associates | Business Phone BVBA | SDL BELGIUM NV | Biotest Seralco NV

KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09414154052. Het bedrijf KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN bevindt zich op het adres: Oude Markt 13,3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 722,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, openstaande posities, locatie van KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is a company, that was registered 1991 in Leuven region, Belgium. Full name of company is KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, company assigned to the tax number BE09414154052. The company KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is located at the address: Oude Markt 13,3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 722,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN were not found.
The main activity of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN is not available. You also can look at reviews of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, open positions, location of KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATHOLIEKE UNIVERSITEIT LEUVEN, employees, financial statistics.