INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L
Private companiesInsurance Carriers • INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

Contactgegevens INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Schoonmeersstraat 52,9000, België

Telefoon (phone): 09 243 87 87 09 243 87 87

Fax (fax): +32 (4) 847-40-88 +32 (4) 847-40-88

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L
Products information INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

BTW identificatienummer (tax): BE06245971679
Ondernemingsnummer: 6207244873
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 829,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L
(Get full report from official database of BE for INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L
Addition kinds of activities for INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

501204. Gemotoriseerde cycli | Motorized cycles
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
27549905. Modeplaten: gravure printing | Fashion plates: gravure printing
38290301. Alidades, opmeting | Alidades, surveying
47890000. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
50130109. Automotive trim | Automotive trim

Werken bij INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • Afdelingsverantwoordelijke (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de leidinggevende fabrikant van industriële rubberartikelens en rubbercompounds in Lanaken zijn we op zoek naar een afdelingsverantwoordelijke. Verantwoordelijkheden: Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • CNC- Frezer PLOEG (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werken bij ons betekent de kans krijgen om een product van A tot Z te zien ontwikkelen binnen één en hetzelfde bedrijf. Thuis in alle markten? Dat kan! Met onze verscheidenheid aan activiteiten helpen wij onze klanten op alle domeinen van metaalbewerking. Bij ons kan je terecht voor: verspaning (cnc-draaiwerk, cnc-freeswerk, topboorwerk, zaagslijpwerk), plaatbewerking (laserwerk, brandwerk, plooiwerk), laswerk (robot, semi-automatisch) en montage. Van A tot Z dus! De CNC-machine bedienen is voor jou kinderspel. Je leest met gemak CNC-programma's in en stuurt bij waar nodig. Oog voor nauwkeurigheid heb jij uiteraard, want kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Daarnaast ben je ook graag actief bezig: nieuwe paletten in de machine leggen en uithalen met heftruck, paletten van de machine wisselen en ook dagelijks de machine en tafellatten onderhouden vind jij geen probleem. Bovendien vind je het ook leuk dat er in twee ploegen wordt gewerkt: de ene week heb je de voormiddag vrij, de andere de namiddag. Geen wachtrij voor jou in de supermarkt dus!

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • poethulp met dienstencheques (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: DE SCHRIJVER

    Type: Dienstenchequebaan

    instaan voor huishoudelijk taken zoals afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen, .......

  • Poetshulp Rillaar (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP SINT-KATELIJNE-WAVER (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Sint-Katelijne-Waver zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Chauffeur CE voor Binnenlader (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VUYLSTEKE

    Type: Vaste Job

    Transport Vuylsteke is op vandaag op zoek naar chauffeurs CE met ervaring binnenlader. Je takenpakket is afwisselend, afhankelijk van opdracht tot opdracht. Je staat in voor nationaal, maar ook voor internationaal transport. Je woont idealiter in de regio Kortrijk-Oudenaarde of Blandain

  • TECHNIEKER BEVEILIGING (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met een projectgestuurde onderneming en een multidisciplinaire en professionele aanpak, op de afdeling 'Alarm & Customer Services' zijn wij op zoek naar een technieker beveiliging. Als beveiligingsinstallateur sta je in voor de bekabeling, plaatsing, indienstname en onderhoud van alarmsystemen, branddetectie, toegangscontrole en camerabewaking, zowel bij bedrijven als particulieren

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L in sociale netwerken
Look for responds of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Laat een reactie achter voor INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. Leave a respond for INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L. INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L op de google maps. Adres en contacten INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L
Location of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L on the google maps. Address and contacts of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L

Andere gerelateerde bedrijven als come INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: Polet P | Realease Solid Systems | HALO EUROPE BVBA | Multy Service BVBA | ESNS

Other related companies as INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L: Polet P | Realease Solid Systems | HALO EUROPE BVBA | Multy Service BVBA | ESNS

INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06245971679. Het bedrijf INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L bevindt zich op het adres: Schoonmeersstraat 52,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 829,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, openstaande posities, locatie van INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is a company, that was registered 2002 in Gent region, Belgium. Full name of company is INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, company assigned to the tax number BE06245971679. The company INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is located at the address: Schoonmeersstraat 52,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 829,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L were not found.
The main activity of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L is not available. You also can look at reviews of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, open positions, location of INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDUSTRIELE WETENSCHAPPEN B.M.E-C.T.L, employees, financial statistics.