HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

Contactgegevens HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

Regio (region): Brussel (Anderlecht), België

Adres (address): Brogniezstraat 42,1070, België

Telefoon (phone): 02 527 37 92 02 527 37 92

Fax (fax): +32 (87) 779-24-94 +32 (87) 779-24-94

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE
Products information HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

BTW identificatienummer (tax): BE02842956542
Ondernemingsnummer: 2112091064
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE
(Get full report from official database of BE for HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE
Addition kinds of activities for HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

1011. Ijzer ertsen | Iron ores
3142. Huis slippers | House slippers
147903. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
253103. Voertuigmeubilair | Vehicle furniture
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
39490210. Scoops, krab en vis | Scoops, crab and fish
65530000. Begraafplaatsonderdelen en ontwikkelaars | Cemetery subdividers and developers

Werken bij HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige bijwerken UZ Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je een centje bijverdienen en ondertussen bijdragen aan de kwalitatieve hulpverlening bij UZ Gent? Dan bij jij diegene die we zoeken! Randstad Medical wil de kans bieden aan verpleegkundigen om op hun beschikbare momenten losse opdrachten tijdens verschillende shiften te werken. UZ Gent biedt, met zijn diversiteit aan afdelingen, een waaier aan mogelijkheden aan voor verpleegkundigen met specialisaties of algemeen verpleegkundigen. Overeenkomstig aan jouw verwachtingen en ervaring als verpleegkundige bieden wij jou de meest geschikte opdrachten aan qua afdeling en uurrooster.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Studenten stadsbegeleidingen (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken over heel Vlaanderen enthousiaste en spraakzame studenten die groepen (bedrijven, families, vrijgezellen, ...) willen begeleiden in combinatie met een potje mini golf, bier en of chocolade degustatie en of City Foot Golf. - Elke tour duurt ongeveer 3u, in deze tour heb je 6 tot 9 holes. - Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. - Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar belangrijk item. - Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. - Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is.

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op vrijdag van 15:30-19:30. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

Zoek naar antwoorden van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE in sociale netwerken
Look for responds of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Laat een reactie achter voor HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. Leave a respond for HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE. HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE op de google maps. Adres en contacten HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE
Location of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE on the google maps. Address and contacts of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE

Andere gerelateerde bedrijven als come HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: Thomas BVBA | K.V.N. BVBA | VIDEO STUDIO OOMS | Decker M | APCO bvba

Other related companies as HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE: Thomas BVBA | K.V.N. BVBA | VIDEO STUDIO OOMS | Decker M | APCO bvba

HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brussel (Anderlecht), België. De volledige naam van het bedrijf is HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842956542. Het bedrijf HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE bevindt zich op het adres: Brogniezstraat 42,1070. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 323,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, openstaande posities, locatie van HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is a company, that was registered 2017 in Brussel (Anderlecht) region, Belgium. Full name of company is HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, company assigned to the tax number BE02842956542. The company HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is located at the address: Brogniezstraat 42,1070. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 323,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE were not found.
The main activity of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE is not available. You also can look at reviews of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, open positions, location of HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, Brussel (Anderlecht): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, Brussel (Anderlecht): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAUTE ECOLE LIBRE DE BRUXELLES-ILYA PRIGOGINE, employees, financial statistics.