Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

Particuliere bedrijvenUitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën • Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)
Private companiesExecutive, Legislative & General Government, Except Finance • Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

Contactgegevens Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): address, phone, fax, email, website, opening hours

Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Egmontstraat 5,1000, België

Telefoon (phone): 02 504 92 91 02 504 92 91

Fax (fax): 02 502 27 68 02 502 27 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)
Products information Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

BTW identificatienummer (tax): BE08571228027
Ondernemingsnummer: 7480010986
Hoofdstad (capital): 433,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)
(Get full report from official database of BE for Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.))

Aanvulling soorten activiteiten voor Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)
Addition kinds of activities for Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

2861. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
5094. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
5621. Vrouwenkleding winkels | Women's clothing stores
32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
34620401. Bouw of mijnbouw apparatuur smeedstukken, ferro | Construction or mining equipment forgings, ferrous
48220100. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services

Werken bij Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Looking for open vacancies in other companies

  • Operator - vaste nacht (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productieoperator in 2 ploegen sta je in voor verschillende werkposten doorheen het productieproces van kunststof.

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Ham) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Jobstudent customer care (iedere zondag) M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar studenten die iedere zondag beschikbaar zijn. Als student zal je inkomde telefoons en e-mails beantwoorden. Je zal klanten verder helpen met het maken van een online afspraak. Bij klachten probeer je de klant zo goed mogelijk verder te helpen. Je kan klanten te woord staan in het Nederlands maar ook in het Frans is dit geen probleem voor jou.

  • Nespresso Coffee Advisor te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

    Type: Vaste Job

    Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) in sociale netwerken
Look for responds of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Laat een reactie achter voor Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Leave a respond for Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.). Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) op de google maps. Adres en contacten Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)
Location of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) on the google maps. Address and contacts of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.)

Andere gerelateerde bedrijven als come Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): De Zilvermeeuw | Nela & Santos | Drever International S.A. | Perneel Brouwerij B.V.B.A. | Waregemse Tapijtweverij N.V.

Other related companies as Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.): De Zilvermeeuw | Nela & Santos | Drever International S.A. | Perneel Brouwerij B.V.B.A. | Waregemse Tapijtweverij N.V.

Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08571228027. Het bedrijf Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) bevindt zich op het adres: Egmontstraat 5,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 433,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), openstaande posities, locatie van Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is a company, that was registered 1991 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), company assigned to the tax number BE08571228027. The company Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is located at the address: Egmontstraat 5,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 433,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) were not found.
The main activity of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) is not available. You also can look at reviews of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), open positions, location of Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Conseil Interuniversitaire de la Communauté française (C.I.U.F.), employees, financial statistics.