C.E.S.O.A. ASBL

Contactgegevens C.E.S.O.A. ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.E.S.O.A. ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.E.S.O.A. ASBL

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Leopold II laan 43,1080, België

Telefoon (phone): 02 428 52 49 02 428 52 49

Fax (fax): 02 428 52 49 02 428 52 49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.E.S.O.A. ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.E.S.O.A. ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.E.S.O.A. ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.E.S.O.A. ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.E.S.O.A. ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.E.S.O.A. ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.E.S.O.A. ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.E.S.O.A. ASBL
Products information C.E.S.O.A. ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE03747406005
Ondernemingsnummer: 1141174316
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 309,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in C.E.S.O.A. ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.E.S.O.A. ASBL
(Get full report from official database of BE for C.E.S.O.A. ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.E.S.O.A. ASBL
Addition kinds of activities for C.E.S.O.A. ASBL

5599. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
201103. Lamproducten, van lam geslacht ter plaatse | Lamb products, from lamb slaughtered on site
356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
821199. Elementaire en middelbare scholen, nec | Elementary and secondary schools, nec
38430117. Tangen, tandheelkunde | Pliers, dental
47859900. Inspectie en vaste voorzieningen, niet inbegrepen | Inspection and fixed facilities, nec
50120304. Pop-up campers | Pop-up campers
50650305. Connectoren, elektronisch | Connectors, electronic

Werken bij C.E.S.O.A. ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.E.S.O.A. ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.E.S.O.A. ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.E.S.O.A. ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • kindbegeleider (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Magazijnmedewerker (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Olen zijn wij opzoek naar magazijnmedewerkers/orderpickers voor verschillende afdelingen: - Goederen ontvangst: Manueel laden en lossen van vrachtwagens - Consolidatie: Stapelen en wikkelen van goederen - Expeditie: laden met een elektrisch transpallet Het is een zeer afwisselende job omdat je op verschillende afdelingen zal werken aan de hand van een doorschuifsysteem. Je zal ook werken als orderpicker met een voicepicking-systeem. Je zal hierbij soms zware goederen zoals tuinmeubelen moeten picken.

  • Customer Service Representative | Voltijds | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een Customer Service Representative voor onze klant dat gespecialiseerd is in het bieden van logistieke oplossingen voor verschillende industrietakken. Takenpakket Administratie Het verzorgen van contacten tussen het magazijn en onthaal Kwaliteitscontrole van de ontvangen gegevens Opmaak en afhandeling van import en export documenten in samenwerking met andere logistieke afdelingen van het bedrijf Rapportering naar klanten en ander divisies Client support

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Huishoudelijke Hulp regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als Huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze taken kunnen omvatten : schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan kunnen ook. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidate/kandidaat voor de regio Waregem/Zulte/Nokere

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Logopedist(e) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: LOGOPEDIEPRAKTIJK VANDENHOUDT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega-logopedist(e) voor onze groepspraktijk in Wellen. Je start met 2 avonden per week. Uitbreiding uurrooster mogelijk. Aantal uren en dagen zijn samen te bespreken. In onze praktijk werk je hoofdzakelijk met kinderen. Patiëntenaanbod kan verdeeld worden naargelang je specialiteiten.

  • Montreal Associates - DevOps Engineer System Linux (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Montreal Associates is looking for a DevOps Engineer System Linux for a client based in Brussels.     Job Description Running Update Deployment Release of the new versions Operating changing on Data Base (My SQL)   Profile  Must have: Linux/Ansible/MySQL/Tomcat/Apache/Service Web Nice to have: OpenStack/Docker/Kubernetess Being able to adapt easily in new environment, technologies Language: English   Details Location : Brussels Duration: 1-year contract + extension Starting date: ASAP Reference: Mcau - 37277    If you are interested by this opportunity of DevOps Engineer System Linux, you can send your updated CV via the button below with the reference Mcau - 37277.      Montreal Associates (Systems) Ltd and its affiliates Montreal Associates GMBH and Montreal Associates (Systems) S.L., operate Employment Businesses and Agencies (collectively referred for the purpose of this disclaimer as the "Montreal Associates Group"). All personal data received from applicants to the roles we advertise will be treated in accordance with the Montreal Associates Group's Privacy Notice which can be found on our company website https://www.montrealassociates.com/privacy-policy. By submitting personal data to any company within the Montreal Associates Group, the applicant is explicitly agreeing to the use of such data by the Montreal Associates Group and to the transfer of such data to and from the Montreal Associates Group companies within the UK and Europe in connection with the fulfilment of the applicant's voluntary requests, and the fulfilment of other job opportunities that match the applicant's profile, and confirms that they may be contacted about such job opportunities. We will not pass the applicant's data to any third party without their verbal or written permission to do so.

  • zaalhulp/keukenhulp FLEXI (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET ANKER

    Type: Flexijob

    Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's zowel voor keuken als voor zaal. Je kan minstens 1 vaste dag per week en eventueel ook andere dagen. We zijn opzoek naar iemand die zich voor een langere tijd wil engageren.

Zoek naar antwoorden van C.E.S.O.A. ASBL in sociale netwerken
Look for responds of C.E.S.O.A. ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.E.S.O.A. ASBL. Laat een reactie achter voor C.E.S.O.A. ASBL. C.E.S.O.A. ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.E.S.O.A. ASBL. Leave a respond for C.E.S.O.A. ASBL. C.E.S.O.A. ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.E.S.O.A. ASBL op de google maps. Adres en contacten C.E.S.O.A. ASBL
Location of C.E.S.O.A. ASBL on the google maps. Address and contacts of C.E.S.O.A. ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come C.E.S.O.A. ASBL C.E.S.O.A. ASBL: Ver Eecke Marc BVBA | M.D.C. Meubelen BVBA | VENS & THIERS MACHINES NV | Braem International Survey N.V. | Mr Xavier Souridakis

Other related companies as C.E.S.O.A. ASBL: Ver Eecke Marc BVBA | M.D.C. Meubelen BVBA | VENS & THIERS MACHINES NV | Braem International Survey N.V. | Mr Xavier Souridakis

C.E.S.O.A. ASBL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is C.E.S.O.A. ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03747406005. Het bedrijf C.E.S.O.A. ASBL bevindt zich op het adres: Leopold II laan 43,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 309,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in C.E.S.O.A. ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.E.S.O.A. ASBL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.E.S.O.A. ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.E.S.O.A. ASBL, openstaande posities, locatie van C.E.S.O.A. ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.E.S.O.A. ASBL is a company, that was registered 1986 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is C.E.S.O.A. ASBL, company assigned to the tax number BE03747406005. The company C.E.S.O.A. ASBL is located at the address: Leopold II laan 43,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 309,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in C.E.S.O.A. ASBL were not found.
The main activity of C.E.S.O.A. ASBL is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of C.E.S.O.A. ASBL is not available. You also can look at reviews of C.E.S.O.A. ASBL, open positions, location of C.E.S.O.A. ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.E.S.O.A. ASBL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.E.S.O.A. ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.E.S.O.A. ASBL, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.E.S.O.A. ASBL, employees, financial statistics.