Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR

Contactgegevens Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bouwmeestersstraat 3,2000, België

Telefoon (phone): 03 248 56 25 03 248 56 25

Fax (fax): 03 238 45 16 03 238 45 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR
Products information Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR

BTW identificatienummer (tax): BE01248565673
Ondernemingsnummer: 6523925781
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 596,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR
(Get full report from official database of BE for Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR
Addition kinds of activities for Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR

335605. Blik | Tin
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
23539908. hoedenzaak | Millinery
24490100. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
56320100. Bontkleding | Fur apparel

Werken bij Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Aalst zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! Graag eigen vervoer.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste Thuishulpen/ Huishoudhulpen te Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten voor broodjeszaak (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DE SMULHAL

    Type: Studentenjob

    Je taak bestaat uit het voorbereiden van groenten, het bereiden van broodjes, pasta, croques, etc., het bedienen van klanten die ter plaatse blijven eten. Ook het op orde houden van de werkvloer.

  • Administratief bediende technische orderverwerking (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van de operationele dienst zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de orderwerking.  Jouw dagelijks takenpakket zal bestaan uit: Het aannemen van nieuwe opdrachten per mail en per telefoon en deze administratief verwerken van A tot Z  Het aanmaken van verwerken van werkbonnen  Het vervullen van algemene administratieve taken    Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een specialist op vlak van onderhoud en herstel van treinwagons en locomotieven. 

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • Klinisch Psycholoog Beverst (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Beverst • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

  • Vliegende Chefs/Koks, Vast, FL of Flexijob - REGIO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij een echte “foodie” en is je werkdag pas geslaagd als iedereen kon genieten van je uitstekende kookkunsten? Je snapt dat jij en je team het verschil maken in onze branche en vindt het leuk om telkens bij een andere topper aan de slag te gaan? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega. Kitchenstaff is een groeiend dienstverlenend bedrijf. We zijn een onafhankelijke ploeg van vliegende koks, chefs en keukenmedewerkers die onze klanten (cateraars/eventkantoor/ restaurant/bedrijfskeukens) ondersteunen op momenten van grote drukte. Je krijgt de kans om op zeer uiteenlopende plaatsen te werken en mee events te ondersteunen. Van VIP-catering op AA Gent , KV Mechelen, OHL, Club Brugge en Oostende , events met Peter Goossens, Sergio Herman, Benoit Dewitte, Jeroen Meus tot bedrijfskeukens, Tomorrowland & Rock Werchter. Dit kan zowel in vast dienstverband bij ons, zelfstanding/fl of als flexi-job !

Zoek naar antwoorden van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR in sociale netwerken
Look for responds of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Laat een reactie achter voor Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Leave a respond for Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR. Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR op de google maps. Adres en contacten Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR
Location of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR on the google maps. Address and contacts of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: Gato Cartoons | Etal Decor BVBA | E.M.K. | ACANTHES ( RESIDENCE LES) | Quality Assistance s.a.

Other related companies as Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR: Gato Cartoons | Etal Decor BVBA | E.M.K. | ACANTHES ( RESIDENCE LES) | Quality Assistance s.a.

Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01248565673. Het bedrijf Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR bevindt zich op het adres: Bouwmeestersstraat 3,2000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 596,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, openstaande posities, locatie van Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is a company, that was registered 2005 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, company assigned to the tax number BE01248565673. The company Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is located at the address: Bouwmeestersstraat 3,2000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 596,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR were not found.
The main activity of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR is not available. You also can look at reviews of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, open positions, location of Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgische Kamer van Rekenplichtigen/BKR, employees, financial statistics.