Lycée Français d'Anvers VZW

Contactgegevens Lycée Français d'Anvers VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lycée Français d'Anvers VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lycée Français d'Anvers VZW

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lamorinièrestraat 168A,2018, België

Telefoon (phone): 03 239 18 89 03 239 18 89

Fax (fax): 03 281 07 13 03 281 07 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lycée Français d'Anvers VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lycée Français d'Anvers VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lycée Français d'Anvers VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lycée Français d'Anvers VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lycée Français d'Anvers VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lycée Français d'Anvers VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lycée Français d'Anvers VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lycée Français d'Anvers VZW
Products information Lycée Français d'Anvers VZW

BTW identificatienummer (tax): BE09110931396
Ondernemingsnummer: 4544738769
Hoofdstad (capital): 406,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 764,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Lycée Français d'Anvers VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lycée Français d'Anvers VZW
(Get full report from official database of BE for Lycée Français d'Anvers VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lycée Français d'Anvers VZW
Addition kinds of activities for Lycée Français d'Anvers VZW

598900. Brandstofverkopers, nec | Fuel dealers, nec
22119909. Katoen Breed Geweven | Cotton broad woven goods
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
37140408. Ruitenwissersystemen, motorvoertuig | Windshield wiper systems, motor vehicle
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
50859909. Pijpleidingen, anti-corrosief | Pipeline wrappings, anti-corrosive
59610102. Fruit, postorder | Fruit, mail order
76991300. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services

Werken bij Lycée Français d'Anvers VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lycée Français d'Anvers VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lycée Français d'Anvers VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lycée Français d'Anvers VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Team Leader Productie - regio Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Team Leader zijn dit jouw voornaamste taken: Je begeleidt een team van 2 - 5 productiemedewerkers Je zorgt voor een correct verloop van het machinaal verwerken van de producten Belangrijk is dat dit op een zo efficiënt mogelijke manier gebeurd om de vooropgestelde planning te respecteren en gevraagde kwaliteitsniveau te behalen. Dit doe je door een juiste bediening van de opleg- en verpakkingsmachine Je staat in voor het voorbereiden van de opstart van de productie: dit met behulp van een pc programma Je ziet toe op het behalen van de vooropgestelde productiedoelstellingen met betrekking tot de kwaliteit, veiligheid en milieu Je stelt de productiemachine in, je verricht klein onderhoud en verhelpt/voorkomt storingen Je durft initiatief nemen en denkt mee na over verbeteringen; Je stelt na de productie een productierapport op Je rapporteert aan de Production Supervisor of Shift Leader nacht.

  • Poetshulp met dienstencheques (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: PWA-DIENSTEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke activiteiten bij particulieren aan huis, regio Halen

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Stage Office Management met interesse in HR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Studentenjob

    BIJ ROBERT HALF ZIJN WE ALTIJD OP ZOEK NAAR TALENT. Heb je zin om jouw eerste stappen op de werkvloer bij Robert Half te beleven? Graag! Een enthousiaste stagiair begeleiden we met veel plezier én een pak professionele ervaring. Voor ons kantoor te Gent (aan de Ghelamco Arena) zijn wij op zoek naar een Gedreven Stagiair(e) met interesse in HR. WAT GA JE DOEN? Onthaal & telefonie zijn top of mind tijdens jouw stage: Je ontvangt onze bezoekers (collega's, klanten, kandidaten…) op een gastvrije manier & verzorgt de onthaalmappen; Je fungeert als eerste telefonisch aanspreekpunt: met jouw vlotte telefoonstem beantwoord en verbind jij elk telefoontje op een professionele manier door; Je beheert de mailboxen & verwerkt de binnenkomende instroom aan sollicitaties; Je staat in voor het agendabeheer & het versturen van afspraakbevestigingen; Je plant assessments in & verwerkt tijdig de testresultaten en interviewdocumenten; Je schrijft vacatureteksten op een aantrekkelijke & professionele manier uit om die nadien op de verschillende online job boards & sociale media te verspreiden; Je stelt toffe & creatieve mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je neemt actief deel aan het rekruteringsproces via verschillende kanalen (VDAB, LinkedIn…); Je verzamelt commerciële informatie & detecteert sales opportuniteiten; Je neemt actief deel aan team meetings; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van jobbeurzen; Je mag een project naar keuze uitwerken van A tot Z; Je biedt administratieve ondersteuning aan de sales assistants: klassement, opvolging contracten… ; Naargelang de evolutie kan je ook rekenen op tal van andere ad hoc taken om jouw administratieve & commerciële skills verder aan te scherpen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • iStorm - Project Manager (Expert in Cultural Shift) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a strategic cultural transformation with transversal impact, I'm looking for a trilingual (NL/FR/EN) Senior Project Manager (min. 10y. exp) specialized in leading and managing business implementation projects with: Strategic non-IT business transformation Setting up the required governance Managing teams as well as multiple and international stakeholders Description End-to-end Project Manager responsibility for a strategic cultural transformation (non-IT) International stakeholder management Team management & coordination Trilingual NL/FR/EN 10y experience as a PM minimum Proven experience in cultural shift Offer International corporate company located in Brussels. 12-month freelance contract.

Zoek naar antwoorden van Lycée Français d'Anvers VZW in sociale netwerken
Look for responds of Lycée Français d'Anvers VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lycée Français d'Anvers VZW. Laat een reactie achter voor Lycée Français d'Anvers VZW. Lycée Français d'Anvers VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lycée Français d'Anvers VZW. Leave a respond for Lycée Français d'Anvers VZW. Lycée Français d'Anvers VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lycée Français d'Anvers VZW op de google maps. Adres en contacten Lycée Français d'Anvers VZW
Location of Lycée Français d'Anvers VZW on the google maps. Address and contacts of Lycée Français d'Anvers VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Lycée Français d'Anvers VZW Lycée Français d'Anvers VZW: Doukhopelnikoff Stephan | DEKONINCK DIRK | Beaulieu Nylon N.V. | Dekeyser Cleaning N.V. | JMC LOGISTICS

Other related companies as Lycée Français d'Anvers VZW: Doukhopelnikoff Stephan | DEKONINCK DIRK | Beaulieu Nylon N.V. | Dekeyser Cleaning N.V. | JMC LOGISTICS

Lycée Français d'Anvers VZW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Lycée Français d'Anvers VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09110931396. Het bedrijf Lycée Français d'Anvers VZW bevindt zich op het adres: Lamorinièrestraat 168A,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 406,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 764,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lycée Français d'Anvers VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lycée Français d'Anvers VZW is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lycée Français d'Anvers VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lycée Français d'Anvers VZW, openstaande posities, locatie van Lycée Français d'Anvers VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lycée Français d'Anvers VZW is a company, that was registered 2004 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Lycée Français d'Anvers VZW, company assigned to the tax number BE09110931396. The company Lycée Français d'Anvers VZW is located at the address: Lamorinièrestraat 168A,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 406,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 764,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lycée Français d'Anvers VZW were not found.
The main activity of Lycée Français d'Anvers VZW is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lycée Français d'Anvers VZW is not available. You also can look at reviews of Lycée Français d'Anvers VZW, open positions, location of Lycée Français d'Anvers VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lycée Français d'Anvers VZW, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lycée Français d'Anvers VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lycée Français d'Anvers VZW, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lycée Français d'Anvers VZW, employees, financial statistics.