Agrignia SCRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Agrignia SCRL
Private companiesHealth Services • Agrignia SCRL

Contactgegevens Agrignia SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agrignia SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agrignia SCRL

Regio (region): Geer (Darion), België

Adres (address): Rue J.B. Joannès 9,4253, België

Telefoon (phone): 0475 28 36 49; 019 58 87 41 0475 28 36 49; 019 58 87 41

Fax (fax): 019 58 70 69 019 58 70 69

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agrignia SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agrignia SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agrignia SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agrignia SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agrignia SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agrignia SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agrignia SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agrignia SCRL
Products information Agrignia SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE02046173095
Ondernemingsnummer: 2144775390
Hoofdstad (capital): 849,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agrignia SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agrignia SCRL
(Get full report from official database of BE for Agrignia SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agrignia SCRL
Addition kinds of activities for Agrignia SCRL

22530202. Jassen, breien | Jackets, knit
24990901. Bakers apparatuur, hout | Bakers' equipment, wood
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
32910100. Schurende schurende materialen | Scouring abrasive materials
50130106. Automotive hardware | Automotive hardware
79480402. Harness paardenrennen | Harness horse racing
80710101. Bacteriologisch laboratorium | Bacteriological laboratory

Werken bij Agrignia SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agrignia SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agrignia SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agrignia SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Productiemedewerker Plaklijn (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het goed laten draaien van de plaklijn. Montage van verschillende stukken is jou niet vreemd? Jij ben verantwoordelijk dat alle stukken goed worden gekozen en goed in montage gaan. Daarnaast zorg je voor een vlotte afvoer van de afgewerkte stukken. Tot slot ben jij ook de persoon die zal bijspringen op de afdeling laden en lossen.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent verkoop op zaterdag of zondag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je komt op zaterdag of zondag helpen in de winkel.

  • Zaalmedewerker - barman/barvrouw (student) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar studenten die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Boekhouder met ervaring (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het aankoop-, verkoop- en financieel dagboek; Je beheert alle kosten binnen de organisatie en je creëert een grafisch overzicht; Je werkt gestructureerd, ordelijk en efficiënt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf dat zich specialiseert in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant.

  • Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Leiding inspecteur / Luchtdichtheidsproeven Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een leidinginspecteur / luchtdichtheidsproeven; Inspecteren, reinigen en renoveren van riolen;

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van Agrignia SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Agrignia SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agrignia SCRL. Laat een reactie achter voor Agrignia SCRL. Agrignia SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agrignia SCRL. Leave a respond for Agrignia SCRL. Agrignia SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agrignia SCRL op de google maps. Adres en contacten Agrignia SCRL
Location of Agrignia SCRL on the google maps. Address and contacts of Agrignia SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Agrignia SCRL Agrignia SCRL: Van Goubergen P & M Productivity Improvement | AVGI | SYNDICALE UNIE VOOR HET BROOD-, BANKET-, CHOCOLADE- EN IJSBEDRIJF vzw | Gatellier Marin | Verhamme, Bernard

Other related companies as Agrignia SCRL: Van Goubergen P & M Productivity Improvement | AVGI | SYNDICALE UNIE VOOR HET BROOD-, BANKET-, CHOCOLADE- EN IJSBEDRIJF vzw | Gatellier Marin | Verhamme, Bernard

Agrignia SCRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Geer (Darion), België. De volledige naam van het bedrijf is Agrignia SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02046173095. Het bedrijf Agrignia SCRL bevindt zich op het adres: Rue J.B. Joannès 9,4253. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 849,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agrignia SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agrignia SCRL is Gezondheidszorg, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agrignia SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agrignia SCRL, openstaande posities, locatie van Agrignia SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agrignia SCRL is a company, that was registered 2011 in Geer (Darion) region, Belgium. Full name of company is Agrignia SCRL, company assigned to the tax number BE02046173095. The company Agrignia SCRL is located at the address: Rue J.B. Joannès 9,4253. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 849,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agrignia SCRL were not found.
The main activity of Agrignia SCRL is Health Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Agrignia SCRL is not available. You also can look at reviews of Agrignia SCRL, open positions, location of Agrignia SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agrignia SCRL, Geer (Darion): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agrignia SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agrignia SCRL, Geer (Darion): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agrignia SCRL, employees, financial statistics.