DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

Particuliere bedrijvenVerzekeringsagenten, makelaars en service • DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv
Private companiesInsurance Agents, Brokers and Service • DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

Contactgegevens DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Noorderlaan 139,2030, België

Telefoon (phone): 03 545 11 20 03 545 11 20

Fax (fax): 03 541 70 07 03 541 70 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv
Products information DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

BTW identificatienummer (tax): BE09238647460
Ondernemingsnummer: 5842498779
Hoofdstad (capital): 792,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 451,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv
(Get full report from official database of BE for DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv
Addition kinds of activities for DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

483300. Televisiestations | Television broadcasting stations
17710303. Parkeren bouw | Parking lot construction
36999902. Brandbestrijdings- of bombardementapparatuur, elektronisch | Fire control or bombing equipment, electronic
50159903. Wielen, gebruikt: motorvoertuig | Wheels, used: motor vehicle
95110403. Lucht-, water- en afvalbeheer, provincie overheid | Air, water, and solid waste management, county government

Werken bij DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lokeren dat instaat voor de productie en ontwikkeling van aluminium constructies en schrijnwerk voor de bouw (ramen, deuren, veranda's,... .) zijn we op zoek naar een orderpicker. Wij zijn op zoek naar een orderpicker die kan meehelpen in het magazijn, bestellingen klaarzet voor de verschillende klanten, ... .

  • Arbeiders gezocht voor Volvo Trucks (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker werft aan voor volgende functies : assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, bandenmonteurs. Voor meer info omtrent de functies en opstartperiodes, contacteer Synergie!

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Brood- en Banketbakket (M/V) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij opzoek naar een gemotiveerde Brood- en Banketbakker. Je staat van dinsdag tot donderdag in voor het maken van biscuit en basisbelagen zoals oa flantaarten. Op vrijdag en zaterdag bak je bladerdeeg af en werk je aan de broden onder de leiding van onze broodbakker.

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Magazijnier bij Conway | Eindcontrole van de goederen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Conway is een toonaangevende groothandel op het gebied van food en non-food artikelen (snoepgoed, tabakswaren, dranken,...). Via hun uitgebreide distributienetwerk bedienen de zowat 400 medewerkers meer dan 11 000 verkooppunten in België. Dit gaat van het kleinste kruidenierswinkeltje tot grote tankstations. Conway zoekt magazijnmedewerkers om de eindcontrole van de goederen uit te voeren. Reeds gepickte containers dienen nagecontroleerd te worden op mogelijke fouten. Opgespoorde fouten dienen dan in orde gebracht te worden. Op deze manier zorg jij ervoor dat fouten niet doorgaan naar klanten. Je zal in late uren tewerkgesteld worden, meestal is dit van 18u tot 3u.

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • STIKSTER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DE RUYCK PAUL

    Type: Werfreserve

    Stikster van werkkledij.

  • Zaalmedewerker flexi (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: STASSART11

    Type: Flexijob

    Het vroegere klooster in de Goswin Stassartstraat is na grote renovatiewerken omgetoverd tot een toplocatie waar Bloemen De Borght en lunch-cafe Stassart 11 in mekaar vloeien in een concept waar puurheid en schoonheid hoog in het vaandel worden gedragen. Dit willen wij overbrengen in de smaakbeleving van ons nieuw restaurant. Stassart11 zoekt jou als zaalmedewerker om in ons mooi lunchrestaurant onze klanten elke dag met enthousiasme te ontvangen en de service te geven die ze verdienen. Een greep uit je taken : Mise en place van de zaal Klaarzetten/bereiden van dranken Gasten ontvangen en een toegewijde bediening Serveren en afruimen van gerechten en dranken Kassa beheren Inplannen reservaties Voorraad opvolgen en tekorten doorgeven voor bestelling

Zoek naar antwoorden van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv in sociale netwerken
Look for responds of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Laat een reactie achter voor DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. Leave a respond for DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv. DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv op de google maps. Adres en contacten DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv
Location of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv on the google maps. Address and contacts of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv

Andere gerelateerde bedrijven als come DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: Horeca Equipement SC | Hove Steenbakkerij | Dameat NV | Annick Martens | Mia Scris international Group

Other related companies as DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv: Horeca Equipement SC | Hove Steenbakkerij | Dameat NV | Annick Martens | Mia Scris international Group

DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238647460. Het bedrijf DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv bevindt zich op het adres: Noorderlaan 139,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 792,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 451,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, openstaande posities, locatie van DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is a company, that was registered 2002 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, company assigned to the tax number BE09238647460. The company DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is located at the address: Noorderlaan 139,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 792,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 451,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv were not found.
The main activity of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv is not available. You also can look at reviews of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, open positions, location of DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIVER UNDERWATER CONTRACTORS bv, employees, financial statistics.