ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA

Contactgegevens ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Industrieweg 403HAVEN,2030, België

Telefoon (phone): 03 540 12 05 03 540 12 05

Fax (fax): 03 540 12 07 03 540 12 07

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA
Products information ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05863098144
Ondernemingsnummer: 9865142822
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA
(Get full report from official database of BE for ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA
Addition kinds of activities for ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA

4613. Geraffineerde aardoliepijpleidingen | Refined petroleum pipelines
241199. Logging, nec | Logging, nec
399909. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
23950100. Quilt- en quiltbenodigdheden | Quilting and quilting supplies
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
51490100. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
62110102. Makelaars, veiligheid | Brokers, security

Werken bij ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Carrosserie medewerker, omgeving Aarschot (GELRODE)

    Regio: GELRODE

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage in de omgeving van Aarschot zijn we op zoek naar een ervaren carrosserie medewerker. Het gaat om een voltijdse functie van maandag tot vrijdag.

  • Machine-operator drukkerij 2-ploegen (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Ruddervoorde zijn we op zoek naar technisch onderlegde operatoren (M/V). Functie: - Machine-operator diverse machines 1. Bedienen D-Coat afwerkingsmachine - Gedrukte etiketten voorzien van laminaat of vernis - Stansen van sticker-etiketten - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten 2. Bedienen Slit-Versnij afwerkingsmachines - Versnijden van rollen - Labels voorzien van etiketten + correct tellen

  • Huishoudhulp Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Oostende (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student arbeider (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herenthout zijn wij op zoek naar twee studenten die  Je staat in om allerlei klusjes uit te voeren  Een van de twee zal met de camionette rijden 

  • Jobstudent Dispatcher (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    We zijn opzoek naar een student die in Juli en Augustus tewerkgesteld kan worden bij de afdeling Dispatch in Zwijndrecht. Je zal ondersteuning bieden in de volgende domeinen: Boeken van prestaties van de medewerkers Administratieve opvolging van de planningen ( vb. afwezigheid) Verwerken en nakijken van de certificeringen in onze systemen Cruciale dagen dat je aanwezig moet zijn: - 13/07/2018 & 16/07/2018 - 31/07/2018 & 01/08/2018 - 14/08/2018 & 16/08/2018 - 31/08/2018

  • Elektrisch- tekenaar / werkvoorbereider (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VENTILEC

    Type: Vaste Job

    We bieden een zeer brede en gevarieerde job aan : Je takenpakket ziet er als volgt uit : opmaak en ontwerpen van electrische installaties en borden in E-Plan en AUTOCAD opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie opmaak en ontwerpen van software voor complete installaties ( beperkt ) opmaak P&ID en instrumentatielijsten contacten met klanten en leveranciers , opmaak van bestellingen voorbereidend werk voor de bordenbouwers , desgevallend meewerken voorbereidend werk en begeleiding van de (service) monteurs op de werf , desgevallend mee interveniëren organiseren keuringen opmaak technische documentatie naar het electrische aspect toe indien kennis en interesse : IT verantwoordelijke ( opzet nieuwe software of nieuwe PC's )

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • gemotiveerde kelner flexi of student (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Kapriz

    Type: Flexijob

    Kapriz is een nieuwe zaak in hartje Mechelen, gespecialiseerd in de Frans-Belgische keuken. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren kelner : studentjob of flexijob.

Zoek naar antwoorden van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Laat een reactie achter voor ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. Leave a respond for ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA. ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA op de google maps. Adres en contacten ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA
Location of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA on the google maps. Address and contacts of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: Party & Dinner NV | Van Den Borre BVBA | A.D.C. Production | Twenthe Groep België N.V. | GEESTHUYS

Other related companies as ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA: Party & Dinner NV | Van Den Borre BVBA | A.D.C. Production | Twenthe Groep België N.V. | GEESTHUYS

ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05863098144. Het bedrijf ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 403HAVEN,2030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, openstaande posities, locatie van ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is a company, that was registered 2008 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, company assigned to the tax number BE05863098144. The company ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is located at the address: Industrieweg 403HAVEN,2030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA were not found.
The main activity of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA is not available. You also can look at reviews of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, open positions, location of ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANTWERP UNDERWATER SERVICES BVBA, employees, financial statistics.