PARREN ADRIEN

Contactgegevens PARREN ADRIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PARREN ADRIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PARREN ADRIEN

Regio (region): Bree, België

Adres (address): Bruglaan 7A,3960, België

Telefoon (phone): 0495 50 64 47 0495 50 64 47

Fax (fax): 089 46 73 46 089 46 73 46

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PARREN ADRIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PARREN ADRIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PARREN ADRIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PARREN ADRIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PARREN ADRIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PARREN ADRIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PARREN ADRIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PARREN ADRIEN
Products information PARREN ADRIEN

BTW identificatienummer (tax): BE01862976074
Ondernemingsnummer: 5509063720
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PARREN ADRIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PARREN ADRIEN
(Get full report from official database of BE for PARREN ADRIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PARREN ADRIEN
Addition kinds of activities for PARREN ADRIEN

327401. Bouwkalk | Building lime
861101. Vakverenigingen | Trade associations
16110102. Weg- en straatbordinstallatie | Highway and street sign installation
20139910. Luncheon vlees, uit gekocht vlees | Luncheon meat, from purchased meat
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment
38210402. Kalibratie tapes, voor fysieke testmachines | Calibration tapes, for physical testing machines
39490508. Decoys, eend en andere wildvogels | Decoys, duck and other game birds

Werken bij PARREN ADRIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PARREN ADRIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PARREN ADRIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PARREN ADRIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • CNC-operator (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Bedienen van CNC-gestuurde draaibanken en freescentra • Kleine storingen proberen te verhelpen • De nodige onderdelen netjes en aan een vlot tempo afwerken

  • Technical Assistant in Grimbergen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Technical Assistant in Grimbergen. Onze klant is een grote KMO, die actief is in de technische sector, gelegen in Grimbergen. Ze zijn dringend op zoek naar een Technical Assistant (M/V) met min. 5 jaar relevante ervaring, in het bezit van een Bachelor/Master of gelijkwaardig door ervaring. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Technical Assistant (M/V) zijn: Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de Projectmanager, Sustainable Manager en de Facility Manager; Je biedt administratieve ondersteuning gedurende het volledige verloop van projecten; Je beheert het overzicht van milieuvergunningen in overleg met de projectmanagers en derden; Je verleent administratieve ondersteuning bij bouw- en renovatieprojecten (verzekeringen, milieuvergunningen, verklaringen inzake sociale zekerheid, contracten), alsook voor de raamovereenkomsten; Je beheert de administratie van acceptatiecertificaten, bankgaranties, as-built en PID-bestanden; Je staat in voor een uniform archiveringssysteem, overzicht van alle bestanden, sites, projecten; Je bouwt het digitale en technische archief op; Je verleent administratieve ondersteuning bij het opstellen van structurele WDP-rapportage/sjablonen; Je organiseert formele en informele vergaderingen (driemaandelijks DEV teamoverleg, CTO consultatie); Je beheert de maandelijkse planning van de externe Projectmanagers; Je plant een tweewekelijkse overlegvergadering met de CTO met het oog op het rapporteren over de stand van zaken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Exclusieve Home Manager M/V te Deurle 16u/week (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Deurle. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken, huishoudelijke taken vervullen, boodschappen doen en koken. U bent een echte Home manager! Het huishouden kent geen geheimen voor u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Gepassioneerde student om mee te helpen in een broodjeszaak! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende broodjeszaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven student om op woensdag en donderdag mee te draaien in het klaarmaken van broodjes en bestellingen voor klanten. Je werkt beide dagen van 10u30 tot ongeveer 14u. Klanten bedienen met een glimlach en een positief woordje is jou op het lijf gegoten!

  • ALL-ROUND ARBEIDER RUWBOUW (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BOLCKMANS

    Type: Vaste Job

    Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een all-round arbeider ruwbouw uit de regio Melsele - Kruibeke. Als all-round arbeider ruwbouw voert u diverse karweiwerken op onze werven uit zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. Uw takenpakket bestaat uit funderingswerken (zowel traditionele als systeembekisting), montage kleine constructiewerken, montage dak -en wandbekleding en de afwerking ervan, oplossen van diverse opleveringspunten en uitvoeren aanpassingswerken. Deze werken voert u samen uit met uw collega's die ook in de regio Melsele - Kruibeke woonachtig zijn.

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

  • Trainer Duits (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • IT-Planet - Tester Web (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: lange duur Tijdsbesteding: voltijds Locatie: Gent Zowel freelance- als bediendecontract mogelijk Functieomschrijving Je zal samenwerken met een coördinator voor het grondig uittesten van toepassingen en websites: Je maakt op voorhand afspraken rond de te testen functionaliteiten en werkt waar nodig samen met de coördinator en de sleutelgebruikers de testscenario's uit Je bereidt de testen voor (o.a. testdata) Je voert de testen uit op basis van de testscenario's, en op basis van de ondertussen opgedane kennis en het inzicht in de toepassingen (en vult waar nodig de scenario's aan) Je beschrijft duidelijk de testresultaten, de gevonden fouten of anomalieën en rapporteert erover naar de coördinator Je logt de problemen in de daarvoor gebruikte tool (Jira...) Eventuele problemen kan je reproduceren en formaliseren richting ontwikkeling Opgeloste problemen worden grondig hertest (met bijhorende beschrijving van de resultaten, de rapportering...) Jouw profiel Generiek: Je kan Nederlands spreken en schrijven Je bent een teamspeler Je bent flexibel en kan multitasken Je bent communicatief ingesteld Je kan zelfstandig werken Je hebt functionele testvaardigheden Technisch: User Acceptance testen Browser compatibiliteit Responsive testen Agile GIT WorkFlow Jira/Confluence Test Complete Ervaring met automatisch testen SoapUI Selenium Web driver Cucumber PHP (using Behat) Testrail Certificaties in test methodologieën Aanbod Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar.. Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie! Interesse? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en ligt deze vacature in lijn met je ervaring? Stuur dan zeker je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van PARREN ADRIEN in sociale netwerken
Look for responds of PARREN ADRIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PARREN ADRIEN. Laat een reactie achter voor PARREN ADRIEN. PARREN ADRIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PARREN ADRIEN. Leave a respond for PARREN ADRIEN. PARREN ADRIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PARREN ADRIEN op de google maps. Adres en contacten PARREN ADRIEN
Location of PARREN ADRIEN on the google maps. Address and contacts of PARREN ADRIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come PARREN ADRIEN PARREN ADRIEN: POUPETTE | Baille Technic | Koenig Verschoren N.V. | PROGRAMME ALURE | Zakenkantoor BVBA

Other related companies as PARREN ADRIEN: POUPETTE | Baille Technic | Koenig Verschoren N.V. | PROGRAMME ALURE | Zakenkantoor BVBA

PARREN ADRIEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Bree, België. De volledige naam van het bedrijf is PARREN ADRIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01862976074. Het bedrijf PARREN ADRIEN bevindt zich op het adres: Bruglaan 7A,3960. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 342,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PARREN ADRIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PARREN ADRIEN is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PARREN ADRIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PARREN ADRIEN, openstaande posities, locatie van PARREN ADRIEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PARREN ADRIEN is a company, that was registered 2000 in Bree region, Belgium. Full name of company is PARREN ADRIEN, company assigned to the tax number BE01862976074. The company PARREN ADRIEN is located at the address: Bruglaan 7A,3960. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 342,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PARREN ADRIEN were not found.
The main activity of PARREN ADRIEN is Insurance Carriers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of PARREN ADRIEN is not available. You also can look at reviews of PARREN ADRIEN, open positions, location of PARREN ADRIEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PARREN ADRIEN, Bree: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PARREN ADRIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PARREN ADRIEN, Bree: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PARREN ADRIEN, employees, financial statistics.