MONTMETAL SA

Contactgegevens MONTMETAL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTMETAL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTMETAL SA

Regio (region): Charleroi (Marchienne-au-Pont), België

Adres (address): Rue Thomas Bonehill 30,6030, België

Telefoon (phone): 071 38 57 35 071 38 57 35

Fax (fax): 071 39 73 79 071 39 73 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTMETAL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTMETAL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTMETAL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTMETAL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTMETAL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTMETAL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTMETAL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTMETAL SA
Products information MONTMETAL SA

BTW identificatienummer (tax): BE02491394042
Ondernemingsnummer: 2604278564
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in MONTMETAL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTMETAL SA
(Get full report from official database of BE for MONTMETAL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTMETAL SA
Addition kinds of activities for MONTMETAL SA

5984. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal
51990204. Carnaval benodigdheden | Carnival supplies
57340101. Modems, monitoren, terminals en schijven: computers | Modems, monitors, terminals, and disk drives: computers

Werken bij MONTMETAL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTMETAL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTMETAL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTMETAL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke operator petrochemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een operator filling. Je kan ook rijden met de heftruck en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie tem eind augustus.

  • NAAI(ST)ER (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Maldegem die matrassen en boxsprings maakt, zijn we op zoek naar een naaier/naaister. Je maakt machinaal de matrassen en boxsprings.

  • Huishoudelijke Hulp (groot-Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten: schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden.

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Plaatser veranda’s, ramen en deuren te Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PRES - ALL REEKMANS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van ramen, deuren en hoogwaardige veranda's plaatsen en assembleren. Schrijnwerkerelementen verzagen volgens het plan. Elementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers,..Het glaswerk op een drager plaatsen en vastzetten (glaslatten, neopreendichtingen, kit, stutten,...). De waterdichtheid en de isolatie controleren. Het geheel van drager en frame waterdicht maken en dichtingen ed plaatsen.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Recruiter (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: VAN HECK - INTERPIECES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de rekrutering van verschillende bedrijven in België en Frankrijk. Je gaat op zoek naar verschillende profielen zowel magazijniers, vertegenwoordigers, IT-ers als administratieve en leidinggevende profielen. Je bent verantwoordelijk voor de publicatie van onze vacatures, contacten met uitzendbureau’s en voor de selecties. Je werkt hiervoor nauw samen met de manager of teamcoach in kwestie. Uiteraard probeer je een maximale instroom te genereren via eigen kanalen en zo de interim- en selectiekosten te verlagen. Eenmaal de kandidaat aangeworven zorg je voor een vlotte opstart van de persoon. Je rapporteert aan de HR-manager. Eventuele moeilijkheden of bijzonderheden breng je onder zijn aandacht.

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

    Regio: SINT-LENAARTS

    Bedrijf: BRUGHMANS GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

  • Meetings and Events Consultant (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • SCHOONHEIDSSPECIALISTEN (als zelfstandige) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: WATTONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je biedt lichaamsverzorging aan zoals massage, manicure, pedicure, ... Je geeft de klanten tevens advies bij de aankoop van de producten. Reageer nu om onmiddellijk te starten.

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van MONTMETAL SA in sociale netwerken
Look for responds of MONTMETAL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTMETAL SA. Laat een reactie achter voor MONTMETAL SA. MONTMETAL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTMETAL SA. Leave a respond for MONTMETAL SA. MONTMETAL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTMETAL SA op de google maps. Adres en contacten MONTMETAL SA
Location of MONTMETAL SA on the google maps. Address and contacts of MONTMETAL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTMETAL SA MONTMETAL SA: SPMS MAILINGS SPRL | Alphascreen SA | SIC BELGIUM | TORENHOF | Imabru BVBA

Other related companies as MONTMETAL SA: SPMS MAILINGS SPRL | Alphascreen SA | SIC BELGIUM | TORENHOF | Imabru BVBA

MONTMETAL SA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Charleroi (Marchienne-au-Pont), België. De volledige naam van het bedrijf is MONTMETAL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02491394042. Het bedrijf MONTMETAL SA bevindt zich op het adres: Rue Thomas Bonehill 30,6030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in MONTMETAL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONTMETAL SA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTMETAL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTMETAL SA, openstaande posities, locatie van MONTMETAL SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MONTMETAL SA is a company, that was registered 2006 in Charleroi (Marchienne-au-Pont) region, Belgium. Full name of company is MONTMETAL SA, company assigned to the tax number BE02491394042. The company MONTMETAL SA is located at the address: Rue Thomas Bonehill 30,6030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in MONTMETAL SA were not found.
The main activity of MONTMETAL SA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTMETAL SA is not available. You also can look at reviews of MONTMETAL SA, open positions, location of MONTMETAL SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTMETAL SA, Charleroi (Marchienne-au-Pont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTMETAL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTMETAL SA, Charleroi (Marchienne-au-Pont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTMETAL SA, employees, financial statistics.