ATB ELECTROTECHNIEK

Contactgegevens ATB ELECTROTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATB ELECTROTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATB ELECTROTECHNIEK

Regio (region): Hamont-Achel (Hamont), België

Adres (address): Mulk 155,3930, België

Telefoon (phone): 011 61 25 38 011 61 25 38

Fax (fax): 011 61 25 39 011 61 25 39

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATB ELECTROTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATB ELECTROTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATB ELECTROTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATB ELECTROTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATB ELECTROTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATB ELECTROTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATB ELECTROTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATB ELECTROTECHNIEK
Products information ATB ELECTROTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE06415985107
Ondernemingsnummer: 9386413574
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 416,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ATB ELECTROTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATB ELECTROTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for ATB ELECTROTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATB ELECTROTECHNIEK
Addition kinds of activities for ATB ELECTROTECHNIEK

152202. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
22840000. Draadmolens | Thread mills
28130101. Droogijs, kooldioxide (vast) | Dry ice, carbon dioxide (solid)
30699903. Badspray, rubber | Bath sprays, rubber
35550200. Drukplaten | Printing plates
59450201. Kinder speelgoed en spelletjes, behalve poppen | Children's toys and games, except dolls
79229901. Schoonheidswedstrijd productie | Beauty contest production
79410103. Voetbalclub | Football club
93110400. Financiën, belastingen en monetair beleid, niveau van overheid | Finance, taxation, and monetary policy, level of government

Werken bij ATB ELECTROTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATB ELECTROTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATB ELECTROTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATB ELECTROTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht: Orderpickers / magazijniers voor Volvo Logistics Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elke dag komen meer dan 30 000 bestellingen uit de hele wereld binnen in het magazijn. Als magazijnier word je ingeschakeld in het picken van deze orders voor de klanten via voicepicking. Je werkt snel en nauwkeurig jouw orderlijst af zodat de goederen hun bestemming op tijd bereiken. Je krijgt een grondige opleiding in het gebruik van de verschillende hulpmiddelen die je nodig hebt voor het uitoefenen van de job. Taakomschrijving: Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (=voicepicking) Je staat in voor het juist verwerken van de gepickte goederen Je wordt ingeschakeld in verschillende orderpick processen: herbevoorrading van de eigen Volvo magazijnen herbevoorrading van dealers dringende dagorders van dealers

  • Een voltijds technisch onderhoudsmedewerker (M/V) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Thomas More

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Referentie: TMMA-2018-EC-403 - publicatiedatum 24/10/2018 Thomas More is de hogeschool voor wie meer verwacht van de toekomst: meer mogelijkheden én meer uitdagingen. Om onze visie als innovatieve hogeschool met een sterke regionale dynamiek verder te realiseren zijn wij op zoek naar mensen met Lef, Enthousiasme, Focus en Vertrouwen. Geïnspireerd door deze vier waarden bieden wij je een uitdagende job binnen een dynamische onderwijsomgeving waarin vernieuwing en samenwerking cruciaal zijn. Inhoud van de opdracht Je werkt in een team van gedreven professionals op de facilitaire dienst. Je staat mee in voor het onderhoud en reparatie van de diverse technische installaties op de campus. Je staat mee in voor het uitvoeren van kleine aanpassingen/verbeteringen op de technische installaties (incl. kleine bouwkundige aanpassingen). Je denkt actief mee naar oplossingen op meer complexe technische vraagstukken en voert deze in team ook consequent uit. Aanbod Een voltijdse tewerkstelling van 15/12/2018 tot 31/08/2019, met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde duur. Salarisschaal: C21 Plaats tewerkstelling: campus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver Meer informatie kan je verkrijgen bij: [email protected] en [email protected] Solliciteren (online met CV en motivatiebrief) kan tot en met 30/11/2018.

  • Warmhartige monteur (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

  • Winkelbediende Dreamland regio Zottegem (Lede, Denerleeuw, Ninove en Zottegem) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je de brug tussen kinderen en ouders. Het ene moment droom je mee over ridders en prinsessen, het andere moment adviseer je ouders over hun productkeuze. Je bent geboeid en gebeten door het DreamLand-aanbod en volgt trends op de voet. Verder bestaat je gevarieerde takenpakket uit rekken aanvullen en het winkelbeeld aantrekkelijk maken. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je bijvoorbeeld dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan, dan neem je zelf het initiatief om die te verbeteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • JOBSTUDENTEN min. 18 jaar (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten om tijdens de week en/of het weekend te werken. Hierbij kan het zijn dat je zowel overdag als 's avonds tewerkgesteld wordt. Je kan ingezet worden als keukenmedewerker, maar het kan ook zijn dat je soms aan de kassa staat.

  • IT Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als IT manager sta je samen met jouw team van 4 personen in voor het dagelijkse onderhoud en optimaliseren van alle informatica-systemen op een efficiënte manier. Je overlegt met de directie over de te volgen strategie en zet de milestones uit om de verdere groei te bestendigen. Je bent de trekker bij de ontwikkeling, invoering, toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Je geeft advies over elke te nemen beslissing rond investeringen en kijkt uit naar nieuwe technologieën.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Bijverdienste Horeca Linkeroever (3d/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: QUINTO

    Type: Flexijob

    Voor een prachtig restaurant op Linkeroever met zicht op de Schelde zoeken we een flexi-jobber of student die zich wekelijks kan vrijmaken op woensdag, donderdag en vrijdag om de aanwezige klanten in het restaurant een top bediening te garanderen! Start: 18u Einde: rond 23u Je haalt in de keuken de gedresseerde borden en plaatst deze volgens de etiquetteregels bij de klant op tafel. Je bereidt en serveert koude en warme dranken, bieren, wijn, ... Je ruimt de tafels op een professionele manier af. Kortom, je zorgt ervoor dat de aanwezige gasten niets te kort komen!

Zoek naar antwoorden van ATB ELECTROTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of ATB ELECTROTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATB ELECTROTECHNIEK. Laat een reactie achter voor ATB ELECTROTECHNIEK. ATB ELECTROTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATB ELECTROTECHNIEK. Leave a respond for ATB ELECTROTECHNIEK. ATB ELECTROTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATB ELECTROTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten ATB ELECTROTECHNIEK
Location of ATB ELECTROTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of ATB ELECTROTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come ATB ELECTROTECHNIEK ATB ELECTROTECHNIEK: Vajda O | CARDFON NV | A T B Incentives | I.P.L. SA | DEWOLF,ROGER

Other related companies as ATB ELECTROTECHNIEK: Vajda O | CARDFON NV | A T B Incentives | I.P.L. SA | DEWOLF,ROGER

ATB ELECTROTECHNIEK is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Hamont-Achel (Hamont), België. De volledige naam van het bedrijf is ATB ELECTROTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06415985107. Het bedrijf ATB ELECTROTECHNIEK bevindt zich op het adres: Mulk 155,3930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 416,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ATB ELECTROTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATB ELECTROTECHNIEK is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATB ELECTROTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATB ELECTROTECHNIEK, openstaande posities, locatie van ATB ELECTROTECHNIEK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATB ELECTROTECHNIEK is a company, that was registered 2000 in Hamont-Achel (Hamont) region, Belgium. Full name of company is ATB ELECTROTECHNIEK, company assigned to the tax number BE06415985107. The company ATB ELECTROTECHNIEK is located at the address: Mulk 155,3930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 416,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ATB ELECTROTECHNIEK were not found.
The main activity of ATB ELECTROTECHNIEK is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATB ELECTROTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of ATB ELECTROTECHNIEK, open positions, location of ATB ELECTROTECHNIEK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATB ELECTROTECHNIEK, Hamont-Achel (Hamont): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATB ELECTROTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATB ELECTROTECHNIEK, Hamont-Achel (Hamont): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATB ELECTROTECHNIEK, employees, financial statistics.