Algemene Maintenance I.M.K. BVBA

Contactgegevens Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Maintenance I.M.K. BVBA

Regio (region): Staden (Oostnieuwkerke), België

Adres (address): Westrozebekestraat 36,8840, België

Telefoon (phone): 051 25 12 26 051 25 12 26

Fax (fax): 051 25 12 26; 051 22 22 24 051 25 12 26; 051 22 22 24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Maintenance I.M.K. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Maintenance I.M.K. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Maintenance I.M.K. BVBA
Products information Algemene Maintenance I.M.K. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08012847900
Ondernemingsnummer: 9935180664
Hoofdstad (capital): 121,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 893,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Algemene Maintenance I.M.K. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Maintenance I.M.K. BVBA
(Get full report from official database of BE for Algemene Maintenance I.M.K. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Maintenance I.M.K. BVBA
Addition kinds of activities for Algemene Maintenance I.M.K. BVBA

242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
513602. Herenkleding, nachtkleding en onderkleding | Men's and boys' robes, nightwear, and undergarments
36990300. Elektronische trainingsapparatuur | Electronic training devices
73499901. Chemische schoonmaakdiensten | Chemical cleaning services
73899999. Bedrijfsdiensten op niet-commerciële site | Business services at non-commercial site
94310400. Administratie van volksgezondheidsprogramma's, niveau van overheid | Administration of public health programs, level of government

Werken bij Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Herstellen van eventuele pannes of defecten. - Algemeen en preventief onderhoud van sterk geautomatiseerd machinepark. - Planning, installatie en opvolging van nieuwe machines.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Capaciteit Planner Ingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    INTRODUCTIE Onze klant is 's wereld grootste biofarmaceutisch bedrijf met een productaanbod voor alle fasen in een mensenleven, een sterke productenpijplijn en toonaangevend research- en productiecapaciteiten. Hun missie: samen werken aan een gezondere wereld. Binnen de afdeling Operation Excellence - Plant Performance zijn ze op zoek naar een Long Range Capacity Planner; een spilfiguur in het analyseren van de capaciteit. FUNCTIE - Je bent verantwoordelijk voor het analyseren van de beschikbare capaciteit van equipment op middellange en lange termijn - Je neemt zowel bestaande volumes als voorstellen voor nieuwe producten mee op in de analyses - Je voert deze analyses proactief uit zodat capaciteitstekorten tijdig kunnen vermeden worden - Je maakt voorstellen om deze capaciteitstekorten op te vangen: business cases opstellen voor nieuw equipment, organisatorische aanpassingen of projecten voorstellen om efficiëntie te verhogen - Op een eenvoudige en pragmatische manier visualiseren en presenteren - Je presentatie is de basis voor de strategische beslissingen die de site moet nemen PROFIEL - Hogere technische opleiding of gelijk door ervaring - Aantal jaren projectervaring in een productie omgeving - Ervaring met het implementeren van optimalisaties (DMAIC, six sigma, lean) - Yellow & Green belt certifiëring is een plus - Goed zelfstandig en in team kunnen werken - Goede communicatieve en sociale vaardigheden - Taalvaardigheden: Nederlands en Engels OFFERTE Onze klant biedt u een aantrekkelijk salaris binnen een dynamisch bedrijf. Wilt u er meer over weten? Of is dit nog niet helemaal wat u zoekt? Contacteer Charlotte Vincentelli;

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

Zoek naar antwoorden van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Laat een reactie achter voor Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Algemene Maintenance I.M.K. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Leave a respond for Algemene Maintenance I.M.K. BVBA. Algemene Maintenance I.M.K. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Maintenance I.M.K. BVBA op de google maps. Adres en contacten Algemene Maintenance I.M.K. BVBA
Location of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA on the google maps. Address and contacts of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Maintenance I.M.K. BVBA Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: Internet Projects BVBA | SMARTLINE NV | Konijnenburg Belgium BV | Ets Viellevoye Division Maisier S.A. | Devoet BVBA

Other related companies as Algemene Maintenance I.M.K. BVBA: Internet Projects BVBA | SMARTLINE NV | Konijnenburg Belgium BV | Ets Viellevoye Division Maisier S.A. | Devoet BVBA

Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Staden (Oostnieuwkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08012847900. Het bedrijf Algemene Maintenance I.M.K. BVBA bevindt zich op het adres: Westrozebekestraat 36,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 121,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 893,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Algemene Maintenance I.M.K. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, openstaande posities, locatie van Algemene Maintenance I.M.K. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is a company, that was registered 2008 in Staden (Oostnieuwkerke) region, Belgium. Full name of company is Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, company assigned to the tax number BE08012847900. The company Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is located at the address: Westrozebekestraat 36,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 121,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 893,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Algemene Maintenance I.M.K. BVBA were not found.
The main activity of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA is not available. You also can look at reviews of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, open positions, location of Algemene Maintenance I.M.K. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, Staden (Oostnieuwkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, Staden (Oostnieuwkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Maintenance I.M.K. BVBA, employees, financial statistics.