Top-Clean Hygiëne BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Top-Clean Hygiëne BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • Top-Clean Hygiëne BVBA

Contactgegevens Top-Clean Hygiëne BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Top-Clean Hygiëne BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Top-Clean Hygiëne BVBA

Regio (region): Staden (Oostnieuwkerke), België

Adres (address): Fazantstraat 1,8840, België

Telefoon (phone): 051 20 64 95; 0477 27 16 48 051 20 64 95; 0477 27 16 48

Fax (fax): 051 24 65 66 051 24 65 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Top-Clean Hygiëne BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Top-Clean Hygiëne BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Top-Clean Hygiëne BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Top-Clean Hygiëne BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Top-Clean Hygiëne BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Top-Clean Hygiëne BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Top-Clean Hygiëne BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Top-Clean Hygiëne BVBA
Products information Top-Clean Hygiëne BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09132354736
Ondernemingsnummer: 8536621093
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 308,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Top-Clean Hygiëne BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Top-Clean Hygiëne BVBA
(Get full report from official database of BE for Top-Clean Hygiëne BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Top-Clean Hygiëne BVBA
Addition kinds of activities for Top-Clean Hygiëne BVBA

20439907. Zuigelingenvoeding, granen type | Infants' foods, cereal type
29110504. Petrolatums, nonmedicinal | Petrolatums, nonmedicinal
35569903. Chocoladeverwerkende machines | Chocolate processing machinery
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
35779901. Computer uitgang naar microfilm eenheden | Computer output to microfilm units

Werken bij Top-Clean Hygiëne BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Top-Clean Hygiëne BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Top-Clean Hygiëne BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Top-Clean Hygiëne BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Support administratif crédits hypothécaires (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Belangrijketaken : Voorbereiding van de dossiers voor de analysten en opvolging van de onvolledige dossiers. Encodage van de dossiers die via bpost werden ingediend.  Opvolging van verscheidene mailboxen. Registratie van contracten bij de Nationale Bank.  Behandelen en scannen van de briefwisseling voor het departement. Archivering van documenten.  Telefonische contacten.  Andere ad hoc taken in functie van het volume en behoeften van de dienst.

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Werchter (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

  • Demonstrateur metstechnieken - 1 dag / week (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Flexijob

    - 1 dag per week (flexibele planning); - Materiaal voor workshop klaarzetten en voorbereiden; - Ondersteuning geven tijdens de workshop; - Tijdens praktijk-workshop deelnemers bijsturing/uitleg geven; - Workshops gaan over: E board / metsen / verlijmen / workshops op maat van de klant

Zoek naar antwoorden van Top-Clean Hygiëne BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Top-Clean Hygiëne BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Top-Clean Hygiëne BVBA. Laat een reactie achter voor Top-Clean Hygiëne BVBA. Top-Clean Hygiëne BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Top-Clean Hygiëne BVBA. Leave a respond for Top-Clean Hygiëne BVBA. Top-Clean Hygiëne BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Top-Clean Hygiëne BVBA op de google maps. Adres en contacten Top-Clean Hygiëne BVBA
Location of Top-Clean Hygiëne BVBA on the google maps. Address and contacts of Top-Clean Hygiëne BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Top-Clean Hygiëne BVBA Top-Clean Hygiëne BVBA: Symons Christopher | VANDERHAEGHE DIRK | Jovi Belgium BVBA | Damart T.S.D. S.A. | The Publishing Company NV

Other related companies as Top-Clean Hygiëne BVBA: Symons Christopher | VANDERHAEGHE DIRK | Jovi Belgium BVBA | Damart T.S.D. S.A. | The Publishing Company NV

Top-Clean Hygiëne BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Staden (Oostnieuwkerke), België. De volledige naam van het bedrijf is Top-Clean Hygiëne BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09132354736. Het bedrijf Top-Clean Hygiëne BVBA bevindt zich op het adres: Fazantstraat 1,8840. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 308,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Top-Clean Hygiëne BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Top-Clean Hygiëne BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Top-Clean Hygiëne BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Top-Clean Hygiëne BVBA, openstaande posities, locatie van Top-Clean Hygiëne BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Top-Clean Hygiëne BVBA is a company, that was registered 2004 in Staden (Oostnieuwkerke) region, Belgium. Full name of company is Top-Clean Hygiëne BVBA, company assigned to the tax number BE09132354736. The company Top-Clean Hygiëne BVBA is located at the address: Fazantstraat 1,8840. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 308,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Top-Clean Hygiëne BVBA were not found.
The main activity of Top-Clean Hygiëne BVBA is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Top-Clean Hygiëne BVBA is not available. You also can look at reviews of Top-Clean Hygiëne BVBA, open positions, location of Top-Clean Hygiëne BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Top-Clean Hygiëne BVBA, Staden (Oostnieuwkerke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Top-Clean Hygiëne BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Top-Clean Hygiëne BVBA, Staden (Oostnieuwkerke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Top-Clean Hygiëne BVBA, employees, financial statistics.