A.A. Danny De Beukelaer

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • A.A. Danny De Beukelaer
Private companiesRailroad Transportation • A.A. Danny De Beukelaer

Contactgegevens A.A. Danny De Beukelaer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. Danny De Beukelaer: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. Danny De Beukelaer

Regio (region): Wuustwezel, België

Adres (address): Vloeikensstraat 1-3,2990, België

Telefoon (phone): 03 669 54 71; 0476 23 66 82; 0476 32 78 94 03 669 54 71; 0476 23 66 82; 0476 32 78 94

Fax (fax): 03 667 61 71 03 667 61 71

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. Danny De Beukelaer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. Danny De Beukelaer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. Danny De Beukelaer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. Danny De Beukelaer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. Danny De Beukelaer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. Danny De Beukelaer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. Danny De Beukelaer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. Danny De Beukelaer
Products information A.A. Danny De Beukelaer

BTW identificatienummer (tax): BE09926116943
Ondernemingsnummer: 6440979003
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in A.A. Danny De Beukelaer zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. Danny De Beukelaer
(Get full report from official database of BE for A.A. Danny De Beukelaer)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. Danny De Beukelaer
Addition kinds of activities for A.A. Danny De Beukelaer

239901. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
34690102. Keukeninrichtingen en uitrusting: metaal, met uitzondering van gegoten aluminium | Kitchen fixtures and equipment: metal, except cast aluminum
41730000. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
50750202. Ovens, verwarming: elektrisch | Furnaces, heating: electric
56329900. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten, nec | Women's accessory and specialty stores, nec
79220400. Theatrale producenten | Theatrical producers

Werken bij A.A. Danny De Beukelaer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. Danny De Beukelaer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. Danny De Beukelaer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. Danny De Beukelaer. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf te Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • Vrachtwagenchauffeur CE (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Nationaal vervoer van varkens met oplegger.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Jobstudent zorgmedewerker te Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    WZC Lakendal in hartje Aalst, behoort tot de Armonea groep. Je ondersteunt de zorgkundigen tijdens het begeleiden en verzorgen van de bewoners. Je kiest zelf welke dagen je kan komen werken.

  • Studenten met een passie voor mode (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten (m/v) met een passie voor mode! Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice, leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staat deze af te werken aan een hoog tempo.

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • 3 Medewerkers montage innovatieve zonwering (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, gevestigd te Aalter, en gespecialiseerd in zonwering, zoeken wij 3 extra medewerkers voor de productie van een nieuw ontwikkeld, innovatief product in het gamma. Medewerker 1 heeft ervaring in montage of technische omgeving en staat in voor: - montagewerk van 1 specifiek onderdeel/profiel - inpakken van het volledige order Medewerker 2 heeft ervaring met zaagwerk en/of orderpicking en staat in voor: - op maat zagen van alle profielen - orderpicking van de profielen/onderdelen (kan fysiek zwaar zijn) Medewerker 3 heeft ervaring in orderpicking en staat in voor: - assisteren bij orderpicking van profielen/onderdelen - assisteren bij zaagwerk van profielen (fysiek zwaar werk)

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

Zoek naar antwoorden van A.A. Danny De Beukelaer in sociale netwerken
Look for responds of A.A. Danny De Beukelaer in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. Danny De Beukelaer. Laat een reactie achter voor A.A. Danny De Beukelaer. A.A. Danny De Beukelaer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. Danny De Beukelaer. Leave a respond for A.A. Danny De Beukelaer. A.A. Danny De Beukelaer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. Danny De Beukelaer op de google maps. Adres en contacten A.A. Danny De Beukelaer
Location of A.A. Danny De Beukelaer on the google maps. Address and contacts of A.A. Danny De Beukelaer

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. Danny De Beukelaer A.A. Danny De Beukelaer: Lefrancq Myriam | DRS SA | Ste-Marie (Gasthof) | Bulcke Bruno | Expine.com NV

Other related companies as A.A. Danny De Beukelaer: Lefrancq Myriam | DRS SA | Ste-Marie (Gasthof) | Bulcke Bruno | Expine.com NV

A.A. Danny De Beukelaer is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Wuustwezel, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. Danny De Beukelaer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09926116943. Het bedrijf A.A. Danny De Beukelaer bevindt zich op het adres: Vloeikensstraat 1-3,2990. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 245,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in A.A. Danny De Beukelaer zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. Danny De Beukelaer is Spoorwegvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. Danny De Beukelaer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. Danny De Beukelaer, openstaande posities, locatie van A.A. Danny De Beukelaer op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. Danny De Beukelaer is a company, that was registered 2015 in Wuustwezel region, Belgium. Full name of company is A.A. Danny De Beukelaer, company assigned to the tax number BE09926116943. The company A.A. Danny De Beukelaer is located at the address: Vloeikensstraat 1-3,2990. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 245,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in A.A. Danny De Beukelaer were not found.
The main activity of A.A. Danny De Beukelaer is Railroad Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. Danny De Beukelaer is not available. You also can look at reviews of A.A. Danny De Beukelaer, open positions, location of A.A. Danny De Beukelaer on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. Danny De Beukelaer, Wuustwezel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. Danny De Beukelaer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. Danny De Beukelaer, Wuustwezel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. Danny De Beukelaer, employees, financial statistics.