Rogo C.P.

Contactgegevens Rogo C.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rogo C.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rogo C.P.

Regio (region): Zandhoven (Pulderbos), België

Adres (address): Kleinheide 24C,2242, België

Telefoon (phone): 03 484 41 41 03 484 41 41

Fax (fax): +32 (14) 651-79-77 +32 (14) 651-79-77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rogo C.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rogo C.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rogo C.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rogo C.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rogo C.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rogo C.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rogo C.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rogo C.P.
Products information Rogo C.P.

BTW identificatienummer (tax): BE02191467285
Ondernemingsnummer: 9717926025
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Rogo C.P. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rogo C.P.
(Get full report from official database of BE for Rogo C.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rogo C.P.
Addition kinds of activities for Rogo C.P.

20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
35520114. Schaafmachines | Shearing machinery
37280401. Vliegtuigen bewapening, behalve geweren | Aircraft armament, except guns
50940201. munten | Coins
51720203. Benzine | Gasoline
58130000. Drinkplaatsen | Drinking places
65310103. Escrow-agent, onroerend goed | Escrow agent, real estate
79970500. Indoor / outdoor court clubs | Indoor/outdoor court clubs

Werken bij Rogo C.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rogo C.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rogo C.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rogo C.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • TIG lassers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een TIG lasser.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Profileerder metaal - nacht (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voel je je aangetrokken tot de metaalsector? Solliciteer dan nu voor deze vacature en wie weet ga je binnenkort aan de slag in je droomjob!Waar? Je gaat aan de slag bij een metaalfirma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Werken bij dit bedrijf is werken in een aangename werksfeer en met een mooie verloning en maaltijdcheques. Bovendien is dit een job op lange termijn en zijn er doorgroeimogelijkheden.Wat? Als profileur sta je in voor het opvolgen van een productielijn, samen met je collega. Deze lijn produceert metalen golfplaten. Volgende taken komen hierbij kijken: Slijtstukken vervangen en controles uitvoeren. De machine instellen en ze bedienen. De nodige registraties doen in SAP. Bestellingen inpakken en wegbrengen met de heftruck. Je staat in voor de aanvoer van coils (rollen staalplaten) door middel van een rolbrug naar de profileerlijn. Zoals je kan zien heb je een uitgebreid takenpakket!

  • OPERATOR (+ heftruck) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het instellen, controleren en bijstellen van de productieinstallaties Je zorgt voor het instellen en bedienen van de verpakkingsinstallaties en denkt mee in het optimaliseren van deze installaties. Je voert kleine onderhouds- en herstellingswerkzaamheden uit. Je voert reinigingswerken aan de installaties uit en vult de nodige controledocumenten in. Je bedient de vorkheftruck om de verpakte goederen in het magazijn te stapelen.

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student kassa sportwinkel Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een sportwinkel te Gent zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

  • Jobstudent (m/v) schoonmaak gezocht te Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Je functie: Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten te Leuven! We zoeken iemand voor de periode eind augustus tot eind september. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden van sanitair, keuken etc.. Per week zal je 20 uur presteren. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

Zoek naar antwoorden van Rogo C.P. in sociale netwerken
Look for responds of Rogo C.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rogo C.P.. Laat een reactie achter voor Rogo C.P.. Rogo C.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rogo C.P.. Leave a respond for Rogo C.P.. Rogo C.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rogo C.P. op de google maps. Adres en contacten Rogo C.P.
Location of Rogo C.P. on the google maps. Address and contacts of Rogo C.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come Rogo C.P. Rogo C.P.: A.B.C. BEVEILIGING BVBA | EURO FUNERAL HOME | Lorentz Change Belgium | Goetmaeker N.V. | tom morel

Other related companies as Rogo C.P.: A.B.C. BEVEILIGING BVBA | EURO FUNERAL HOME | Lorentz Change Belgium | Goetmaeker N.V. | tom morel

Rogo C.P. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Zandhoven (Pulderbos), België. De volledige naam van het bedrijf is Rogo C.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02191467285. Het bedrijf Rogo C.P. bevindt zich op het adres: Kleinheide 24C,2242. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Rogo C.P. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rogo C.P. is Voedingswinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rogo C.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rogo C.P., openstaande posities, locatie van Rogo C.P. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Rogo C.P. is a company, that was registered 2014 in Zandhoven (Pulderbos) region, Belgium. Full name of company is Rogo C.P., company assigned to the tax number BE02191467285. The company Rogo C.P. is located at the address: Kleinheide 24C,2242. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Rogo C.P. were not found.
The main activity of Rogo C.P. is Food Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Rogo C.P. is not available. You also can look at reviews of Rogo C.P., open positions, location of Rogo C.P. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rogo C.P., Zandhoven (Pulderbos): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rogo C.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rogo C.P., Zandhoven (Pulderbos): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rogo C.P., employees, financial statistics.