A.A. braco cleaning NV

Contactgegevens A.A. braco cleaning NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. braco cleaning NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. braco cleaning NV

Regio (region): Bekkevoort, België

Adres (address): Staatsbaan 10,3460, België

Telefoon (phone): 011 24 24 44; 013 32 14 93; 016 63 42 75; 0800 901 69; 016 82 11 19 011 24 24 44; 013 32 14 93; 016 63 42 75; 0800 901 69; 016 82 11 19

Fax (fax): 013 32 28 79 013 32 28 79

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. braco cleaning NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. braco cleaning NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. braco cleaning NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. braco cleaning NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. braco cleaning NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. braco cleaning NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. braco cleaning NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. braco cleaning NV
Products information A.A. braco cleaning NV

BTW identificatienummer (tax): BE07106475830
Ondernemingsnummer: 3047851562
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.A. braco cleaning NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. braco cleaning NV
(Get full report from official database of BE for A.A. braco cleaning NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. braco cleaning NV
Addition kinds of activities for A.A. braco cleaning NV

753400. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
17610101. Gutter en downspout aannemer | Gutter and downspout contractor
35799905. Dicteermachines | Dictating machines
39550100. Koolstof- en stencil papier | Carbon and stencil paper
79339902. Duck pin center | Duck pin center

Werken bij A.A. braco cleaning NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. braco cleaning NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. braco cleaning NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. braco cleaning NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • WERFLEIDER (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zijn we op zoek naar iemand die zelfstandig werven kan leiden en organiseren. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Aansturen en motiveren van een team van arbeiders en onderaannemers; Toezien op de kwaliteit en timing van de werken; Bewaken van de veiligheid op de werf; Aanspreekpunt van de klant; Je bent de rechterhand van de projectleider.

  • VERKOOP CHARCUTERIE/REKKEN (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je klantvriendelijk? Een teamplayer? Wil je een job op langere termijn? Een verzorgd voorkomen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Contacteer ons snel!

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Bouwkundig Tekenaar (Revit) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je voorziet het ontwerp en uittekenen van plannen, van het voorontwerp tot en met de as-built fase. Hierbij gaat het over industriebouw, distributiecentra; al dan niet met bijhorende opslag -en koelsystemen. Je maakt de plannen op voor de bouwaanvragen en de aanbestedingen. Je maakt gebruik van diverse CAD-programma's; waaronder Revit. Je werkt nauw samen met collega tekenaars en projectleiders zoals bij het maken van de meetstaten. Bedrijfsprofiel: Voor een bouwkundig ingenieurs -en studiekantoor in Antwerpen zijn wij op zoek naar een Revit Tekenaar (m/v).

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • RESERVE schoonmaak regio Gent 2018 (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Gent zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexijob zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Flexijob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • Flexijob keukenmedewerker gezocht (tijdens lunchtime) (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Voor onze gezonde en vegetarische keuken te St-Martens-Latem zoeken we een kok voor de warme keuken, en dit tijdens de lunch van maandag-vrijdag (11u30-14u00 met lichte afwijking mogelijk in samenspraak)

Zoek naar antwoorden van A.A. braco cleaning NV in sociale netwerken
Look for responds of A.A. braco cleaning NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. braco cleaning NV. Laat een reactie achter voor A.A. braco cleaning NV. A.A. braco cleaning NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. braco cleaning NV. Leave a respond for A.A. braco cleaning NV. A.A. braco cleaning NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. braco cleaning NV op de google maps. Adres en contacten A.A. braco cleaning NV
Location of A.A. braco cleaning NV on the google maps. Address and contacts of A.A. braco cleaning NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. braco cleaning NV A.A. braco cleaning NV: Gits A | Anfra | LETTRE AGE SPRL | Verbeek & Zn NV | Rene Jordens

Other related companies as A.A. braco cleaning NV: Gits A | Anfra | LETTRE AGE SPRL | Verbeek & Zn NV | Rene Jordens

A.A. braco cleaning NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Bekkevoort, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. braco cleaning NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07106475830. Het bedrijf A.A. braco cleaning NV bevindt zich op het adres: Staatsbaan 10,3460. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.A. braco cleaning NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.A. braco cleaning NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. braco cleaning NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. braco cleaning NV, openstaande posities, locatie van A.A. braco cleaning NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. braco cleaning NV is a company, that was registered 2008 in Bekkevoort region, Belgium. Full name of company is A.A. braco cleaning NV, company assigned to the tax number BE07106475830. The company A.A. braco cleaning NV is located at the address: Staatsbaan 10,3460. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.A. braco cleaning NV were not found.
The main activity of A.A. braco cleaning NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. braco cleaning NV is not available. You also can look at reviews of A.A. braco cleaning NV, open positions, location of A.A. braco cleaning NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. braco cleaning NV, Bekkevoort: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. braco cleaning NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. braco cleaning NV, Bekkevoort: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. braco cleaning NV, employees, financial statistics.