Atimo industrial BVBA

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Atimo industrial BVBA
Private companiesLeather and Leather Products • Atimo industrial BVBA

Contactgegevens Atimo industrial BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atimo industrial BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atimo industrial BVBA

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Citadellaan 22,9000, België

Telefoon (phone): 09 324 37 70 09 324 37 70

Fax (fax): +32 (51) 953-80-47 +32 (51) 953-80-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atimo industrial BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atimo industrial BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atimo industrial BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atimo industrial BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atimo industrial BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atimo industrial BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atimo industrial BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atimo industrial BVBA
Products information Atimo industrial BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07948303222
Ondernemingsnummer: 8408355712
Hoofdstad (capital): 458,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Atimo industrial BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atimo industrial BVBA
(Get full report from official database of BE for Atimo industrial BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atimo industrial BVBA
Addition kinds of activities for Atimo industrial BVBA

30690602. Aangepaste samenstelling van rubberen materialen | Custom compounding of rubber materials
47259902. Bezienswaardigheden tournee bedrijven | Sightseeing tour companies
67940102. Muziek royalties, blad en record | Music royalties, sheet and record
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
79930403. Gokautomaat | Slot machine
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij Atimo industrial BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atimo industrial BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atimo industrial BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atimo industrial BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt logisch/technisch inzicht, je kan goed overweg met de computer en wil als operator verschillende machines leren bedienen te Zeebrugge? Dan ben jij de operator die we zoeken! Als aanvulling van het team zijn we op zoek naar een technisch operator. Samen met je collega's help je mee aan de groei van een internationaal glasbedrijf in regio Zeebrugge. Je taken als operator bestaan o.a. uit de bevoorrading van de assemblagelijnen, het op maat snijden van glas, en het in de juiste volgorde hangen van de afstandshouders. Verder doe je de voorbereiding van de verzending, en sta je in voor het op bokken binden van afgewerkt glas. Je werkt polyvalent en zult dus afwisselend werken als operator snijden, operator assemblage en binder groupage.

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

  • Huishoudhelden regio Ledegem (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Restaurantmedewerker STUDENT (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: QUICK OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Als medewerker (kassa/keuken) ben je verantwoordelijk voor het aangename onthaal en de smakelijke ervaring van ons gamma Burgers.

  • Student in Digital Marketing (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als Student in Digital Marketing, maak je deel uit van het marketing team. Je verzorgt de opmaak van flyers enzovoort in het kader van interne en externe communicatie en marketing communicatie. Als Student in Digital Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende taken: Opmaak van flyers, video's Posts creëren voor social media en TV Administratieve ondersteuning

  • ICT medewerker / Big Data (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd advocatenkantoor te Antwerpen, gelegen aan het eilandje, zijn we op zoek naar een algemene ICT Medewerker. Het kantoor beschikt over de laatste nieuwe infrastructuur en beheert heel wat data van hun dossiers. Zij zetten sterk in op innovatie. Ze hebben een eigen aanpak ontwikkeld waarbij ze slim omgaan met data en zo kunnen anticiperen op bepaalde situaties. Ter uitbreiding van het team wenst men een ICT medewerker aan te werven die (deels) zal instaan voor de ICT omgeving, alsook mee zal werken aan de verdere uitbouw van alles rond Big Data. De voornaamste taken zijn: - Onderhoud en optimalisatie van bestaande infrastructuur - Documenteren van de omgeving, en onderhoud ervan - Samenwerken met externe leveranciers - Uitwerken van plan van aanpak rond Big Data, alsook actief implementeren van dit plan

  • Vacature bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, bewegingscoach, kinesist of osteopaat (M, V, X)

  • Akros Solutions - PMO Software Asset Management Gouvernance (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projet Dans le cadre de la mise en place d'un pilotage centralisé des principaux contrats de licences, on souhaite mettre en place le rôle de SAM afin: D'avoir une vision globale et stratégique sur l'ensemble des contrats de licences, De disposer de leviers d'optimisation, De mieux gérer ses actifs logiciels pour limiter le risque vis-à-vis des éditeurs, D'assister les entités opérationnelles Diffuser les recommandations, directives et informations relatives au Software Asset Management / SAM (Gestion des licences logicielles) Mettre en œuvre les processus et le plan d'actions de la filière SAM en utilisant notamment les outils de la filière Identifier les risques d'audit Organiser des revues complètes du portefeuille des licences RC au niveau mondial (applications et logiciels sur postes de travail et serveurs) Suivre la refacturation concernant les licences acquises ou affectées Assurer une veille technologique pour identifier des gratuiciels, les proposer aux utilisateurs et les déployer Identifier les actions visant à réduire les couts et les besoins en licences et maintenances et les mettre en œuvre Mettre en place le processus sous tenant l'activité SAM et son amélioration continue Participer à la filière SAM dans la définition de la stratégie a 3 ans Profil Il est préférable d'avoir une experience précédente sur le sujet SAM (gestion de licences...) L'Anglais est nécessaire Le profil doit disposer d'un bon relationnel car il travaillera dans un contexte transverse avec notamment les autres entités de la société et les autres branches. Les autres qualités importantes requises sont la curiosité, l'organisation, la rigueur, la capacité à analyser et synthétiser une quantité importante d'informations et un sens fort de l'initiative. Merci de m'envoyer votre CV de suite pour avoir plus d'informations...

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van Atimo industrial BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Atimo industrial BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atimo industrial BVBA. Laat een reactie achter voor Atimo industrial BVBA. Atimo industrial BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atimo industrial BVBA. Leave a respond for Atimo industrial BVBA. Atimo industrial BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atimo industrial BVBA op de google maps. Adres en contacten Atimo industrial BVBA
Location of Atimo industrial BVBA on the google maps. Address and contacts of Atimo industrial BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Atimo industrial BVBA Atimo industrial BVBA: Colenbier | Easypay NV | Rosière (La) | Lagae Hout NV | uniphone belgium

Other related companies as Atimo industrial BVBA: Colenbier | Easypay NV | Rosière (La) | Lagae Hout NV | uniphone belgium

Atimo industrial BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is Atimo industrial BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07948303222. Het bedrijf Atimo industrial BVBA bevindt zich op het adres: Citadellaan 22,9000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 458,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Atimo industrial BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atimo industrial BVBA is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atimo industrial BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atimo industrial BVBA, openstaande posities, locatie van Atimo industrial BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atimo industrial BVBA is a company, that was registered 2010 in Gent region, Belgium. Full name of company is Atimo industrial BVBA, company assigned to the tax number BE07948303222. The company Atimo industrial BVBA is located at the address: Citadellaan 22,9000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 458,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Atimo industrial BVBA were not found.
The main activity of Atimo industrial BVBA is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atimo industrial BVBA is not available. You also can look at reviews of Atimo industrial BVBA, open positions, location of Atimo industrial BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atimo industrial BVBA, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atimo industrial BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atimo industrial BVBA, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atimo industrial BVBA, employees, financial statistics.