Athenée Royal Serge Creuz

Contactgegevens Athenée Royal Serge Creuz: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Athenée Royal Serge Creuz: address, phone, fax, email, website, opening hours

Athenée Royal Serge Creuz

Regio (region): Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België

Adres (address): Sippelberglaan 2,1080, België

Telefoon (phone): 02 414 35 75; 02 414 46 23 02 414 35 75; 02 414 46 23

Fax (fax): 02 414 46 23 02 414 46 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Athenée Royal Serge Creuz: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Athenée Royal Serge Creuz"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Athenée Royal Serge Creuz"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Athenée Royal Serge Creuz, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Athenée Royal Serge Creuz. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Athenée Royal Serge Creuz, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Athenée Royal Serge Creuz. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Athenée Royal Serge Creuz
Products information Athenée Royal Serge Creuz

BTW identificatienummer (tax): BE08521240234
Ondernemingsnummer: 1165618896
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Athenée Royal Serge Creuz zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Athenée Royal Serge Creuz
(Get full report from official database of BE for Athenée Royal Serge Creuz)

Aanvulling soorten activiteiten voor Athenée Royal Serge Creuz
Addition kinds of activities for Athenée Royal Serge Creuz

011500. Maïs | Corn
382100. Laboratoriumapparatuur en meubilair | Laboratory apparatus and furniture
23530102. Chauffeurs hoeden en petten, doek | Chauffeurs' hats and caps, cloth
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
30520400. Plastic riemen | Plastic belting
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij Athenée Royal Serge Creuz: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Athenée Royal Serge Creuz: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Athenée Royal Serge Creuz. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Athenée Royal Serge Creuz. Looking for open vacancies in other companies

  • Kraanchauffeur CE (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het leveren van o.a. ramen, deuren, garagepoorten, ... naar hun vaste partners (groothandels) en in mindere mate leveren op werven. Je rijdt met een wipkar met vaste kraan op de vrachtwagen. Je doet ééndagsritten in België, Nederland en Luxemburg. Afhankelijk van de drukte kom je bij 3 à maximum 8 klanten per dag. Langdurige opdracht, optie vaste aanwerving.

  • Stoffeerder (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Boom zijn we op zoek naar een stoffeerder met oog voor nauwkeurigheid. Je zal het team versterken als manueel stoffeerder en zal een stikmachine bedienen. Je maakt kantoorstoelen in stof, leder, kunststof,…

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Huishoudhulp te regio Kalken/Laarne/Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Spelhost dinerspellen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Antwerpen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Jobstudent - America Today Nieuwpoort (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: AMERICA TODAY BELGIUM

    Type: Studentenjob

    COOL PEOPLE WANTED! Jobstudent America Today Ben jij spontaan, heb jij inlevingsvermogen in onze klant en durf je vol enthousiasme het verkoopgesprek aan te gaan? Wil je daarnaast een extra zakcentje verdienen in het weekend en/of tijdens je schoolvakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze store in Nieuwpoort zijn wij op zoek naar dé VAKANTIE- / WEEKENDKRACHT die ons team komt versterken! A day @ America Today Je kan natuurlijk niet wachten om weer te beginnen aan een nieuwe werkdag. Na een warm welkom van je crew begin je de dag weer vol energie! Tijdens de ‘dag-opstart’ worden de targets besproken. De hele dag door assisteer je jouw collega’s bij verschillende werkzaamheden. Uiteraard staat de klant hierbij centraal. Je begroet iedere klant die binnen komt en je bent daar waar nodig, of dat nu bij de kassa is of bij de paskamers. Je helpt met de binnengekomen vracht en je helpt ervoor te zorgen de store zo netjes en aantrekkelijk mogelijk te houden.

  • STUDENT Loketbediende (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een student bediende. U zal klanten te woord staan aan het loket.

  • Jobstudent winkel benzinestation (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: DEN DOORN

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening in het benzinestation. Je helpt voor de verkoop in de winkel. Je staat in voor het klein onderhoud van de winkel (proper houden van de winkel, rekken ...)

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Freelance trainer 'social media' (locatie: Leuven) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een gedreven trainer in social media: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige en heb je bij voorkeur ervaring met lesgeven / organiseren van worshops. We hechten veel belang aan praktijkervaring en als docent breng je onze studenten alle tips en tricks bij uit jouw ervaring. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van Athenée Royal Serge Creuz in sociale netwerken
Look for responds of Athenée Royal Serge Creuz in social networks

Lees alle opmerkingen voor Athenée Royal Serge Creuz. Laat een reactie achter voor Athenée Royal Serge Creuz. Athenée Royal Serge Creuz bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Athenée Royal Serge Creuz. Leave a respond for Athenée Royal Serge Creuz. Athenée Royal Serge Creuz on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Athenée Royal Serge Creuz op de google maps. Adres en contacten Athenée Royal Serge Creuz
Location of Athenée Royal Serge Creuz on the google maps. Address and contacts of Athenée Royal Serge Creuz

Andere gerelateerde bedrijven als come Athenée Royal Serge Creuz Athenée Royal Serge Creuz: West-Buro | Hollange Frères SPRL | D'Alba Rosella | Ebitec NV | Seeuws, Hans

Other related companies as Athenée Royal Serge Creuz: West-Buro | Hollange Frères SPRL | D'Alba Rosella | Ebitec NV | Seeuws, Hans

Athenée Royal Serge Creuz is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brussel (Sint-Jans-Molenbeek), België. De volledige naam van het bedrijf is Athenée Royal Serge Creuz, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08521240234. Het bedrijf Athenée Royal Serge Creuz bevindt zich op het adres: Sippelberglaan 2,1080. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 491,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Athenée Royal Serge Creuz zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Athenée Royal Serge Creuz is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Athenée Royal Serge Creuz is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Athenée Royal Serge Creuz, openstaande posities, locatie van Athenée Royal Serge Creuz op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Athenée Royal Serge Creuz is a company, that was registered 2004 in Brussel (Sint-Jans-Molenbeek) region, Belgium. Full name of company is Athenée Royal Serge Creuz, company assigned to the tax number BE08521240234. The company Athenée Royal Serge Creuz is located at the address: Sippelberglaan 2,1080. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 491,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Athenée Royal Serge Creuz were not found.
The main activity of Athenée Royal Serge Creuz is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Athenée Royal Serge Creuz is not available. You also can look at reviews of Athenée Royal Serge Creuz, open positions, location of Athenée Royal Serge Creuz on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Athenée Royal Serge Creuz, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Athenée Royal Serge Creuz, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Athenée Royal Serge Creuz, Brussel (Sint-Jans-Molenbeek): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Athenée Royal Serge Creuz, employees, financial statistics.