EPOQUE ST-LAMBERT

Contactgegevens EPOQUE ST-LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EPOQUE ST-LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EPOQUE ST-LAMBERT

Regio (region): Rixensart (Genval), België

Adres (address): Avenue Bel Horizon 42,1332, België

Telefoon (phone): 0475 76 81 77 0475 76 81 77

Fax (fax): +32 (68) 879-30-63 +32 (68) 879-30-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EPOQUE ST-LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EPOQUE ST-LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EPOQUE ST-LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EPOQUE ST-LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EPOQUE ST-LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EPOQUE ST-LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EPOQUE ST-LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EPOQUE ST-LAMBERT
Products information EPOQUE ST-LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE02602081298
Ondernemingsnummer: 3729003906
Hoofdstad (capital): 190,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 641,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in EPOQUE ST-LAMBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EPOQUE ST-LAMBERT
(Get full report from official database of BE for EPOQUE ST-LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EPOQUE ST-LAMBERT
Addition kinds of activities for EPOQUE ST-LAMBERT

5072. Hardware | Hardware
289200. explosieven | Explosives
308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
17990200. Coating, caulking, en weer, water en brandbestendig | Coating, caulking, and weather, water, and fireproofing
23920500. Handdoeken, vaatdoeken en stofdoeken | Towels, dishcloths and dust cloths
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
32910401. Buffer- of polijstwielen, schurende of nonabrasive | Buffing or polishing wheels, abrasive or nonabrasive
58120501. Restaurant, familie: keten | Restaurant, family: chain

Werken bij EPOQUE ST-LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EPOQUE ST-LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EPOQUE ST-LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EPOQUE ST-LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een assistent ploegbaas AGF. Je takenpakket bestaat uit: - Je zorgt voor een optimale werking van personeel en machines om tot een kwalitatief product en een goed rendement te komen. - Je staat in voor de werkverdeling en geeft leiding aan (lijn)operatoren. - Je ziet toe op de correcte toepassing van de werkinstructies en hygiënevoorschriften van je medewerkers. - Je anticipeert op moeilijkheden en onderneemt de nodige acties. - Je bent verantwoordelijk voor de communicatie naar jouw medewerkers. - Je geeft zelf het voorbeeld inzake algemeen geldende regels binnen ons bedrijf. - Je rapporteert aan de ploegbaas.

  • Verkoop Colruyt - Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Projectvoorbereider afwerking (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature projectvoorbereider afwerking ben je bereid om volgende taken op te nemen: Opmaken van uitvoeringsplan en algemeen tekenwerk; Controle van budget en meetstaten; Advies geven aan voorcalculatieteam; Analyse van verloop van ieder traject.

  • Dakwerker (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ervaren dakwerkers gezocht m/v je doet dakschrijnwerken en hebt ervaring met leien daken

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Regio Hulshout, Booischot, Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Westerlo, Geel, Laakdal, Olen, Oevel, Herselt, Heist op den Berg, Hulshout, Houtvenne, Wiekevorst Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? Wij bekijken graag met jou de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Brasschaat 16u/week (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jong gastgezin wonende te Brasschaat zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 16u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hen eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Jobstudent kledingzaak Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak in Poperinge zijn wij op zoek naar een jobstudent verkoopster/verkoper. Je bent verantwoordelijk voor de kassa. Daarnaast spring je bij in de winkel om mensen te adviseren in hun keuze van kledij. Je bent het visitekaartje van de winkel, waarbij je de klanten vriendelijk onthaalt en helpt waar nodig.

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Customer Care Klantenservice (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een mobiliteitsbedrijf in Zwijndrecht zijn we momenteel op zoek naar een Customer Care medewerker op de klantenservice (m/v). Jouw takenpakket: • Je bent het eerste aansprekingspunt voor onze klanten die je op een professionele manier informatie en advies verleent, via verschillende kanalen (telefoon, e-mail, chat en/of face to face) • Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van en voor onze leden, zoals wijzigingen, up- en cross-sell, betalingen, wegenwacht aansluitingen, tankkaarten, webwinkel bestellingen, ... • Je werkt aan een lange termijn relatie met onze leden, je werkt aan retentie door een passende oplossing voor te stellen • Als Klantenadviseur bij VAB zet je steeds de klant op de eerste plaats • Je analyseert grondig de vraag en behoefte van onze klanten en je gaat steeds op zoek naar de beste oplossing voor de klant; je gaat proactief aan de slag • Met de kennis die je op doet, bouw je actief mee aan het optimaliseren van de dienstverlening

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van EPOQUE ST-LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of EPOQUE ST-LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EPOQUE ST-LAMBERT. Laat een reactie achter voor EPOQUE ST-LAMBERT. EPOQUE ST-LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EPOQUE ST-LAMBERT. Leave a respond for EPOQUE ST-LAMBERT. EPOQUE ST-LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EPOQUE ST-LAMBERT op de google maps. Adres en contacten EPOQUE ST-LAMBERT
Location of EPOQUE ST-LAMBERT on the google maps. Address and contacts of EPOQUE ST-LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come EPOQUE ST-LAMBERT EPOQUE ST-LAMBERT: Vorst Nationaal | Pedeo NV | Aroe SPRL | IB OFFICE NV | CHRISTOPHE MATHYSEN

Other related companies as EPOQUE ST-LAMBERT: Vorst Nationaal | Pedeo NV | Aroe SPRL | IB OFFICE NV | CHRISTOPHE MATHYSEN

EPOQUE ST-LAMBERT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Rixensart (Genval), België. De volledige naam van het bedrijf is EPOQUE ST-LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02602081298. Het bedrijf EPOQUE ST-LAMBERT bevindt zich op het adres: Avenue Bel Horizon 42,1332. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 190,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 641,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in EPOQUE ST-LAMBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EPOQUE ST-LAMBERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EPOQUE ST-LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EPOQUE ST-LAMBERT, openstaande posities, locatie van EPOQUE ST-LAMBERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EPOQUE ST-LAMBERT is a company, that was registered 1998 in Rixensart (Genval) region, Belgium. Full name of company is EPOQUE ST-LAMBERT, company assigned to the tax number BE02602081298. The company EPOQUE ST-LAMBERT is located at the address: Avenue Bel Horizon 42,1332. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 190,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 641,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in EPOQUE ST-LAMBERT were not found.
The main activity of EPOQUE ST-LAMBERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EPOQUE ST-LAMBERT is not available. You also can look at reviews of EPOQUE ST-LAMBERT, open positions, location of EPOQUE ST-LAMBERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EPOQUE ST-LAMBERT, Rixensart (Genval): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EPOQUE ST-LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EPOQUE ST-LAMBERT, Rixensart (Genval): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EPOQUE ST-LAMBERT, employees, financial statistics.