CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS
Private companiesOil and Gas Extraction • CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

Contactgegevens CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

Regio (region): Westerlo, België

Adres (address): Olenseweg 382,2260, België

Telefoon (phone): 014 26 72 22 014 26 72 22

Fax (fax): 03 256 45 01 03 256 45 01

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS
Products information CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE07573944091
Ondernemingsnummer: 3152770996
Hoofdstad (capital): 256,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2002
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS
(Get full report from official database of BE for CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS
Addition kinds of activities for CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

332100. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
17990602. Closet organizers, installatie en design | Closet organizers, installation and design
24510100. Stacaravans, persoonlijk of privégebruik | Mobile homes, personal or private use
38120401. diepte- | Fathometers
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
38610307. Lichte meters, camera | Light meters, camera
41739902. Onderhoudsfaciliteiten voor personenauto's voor personenauto's | Maintenance facilities for motor vehicle passenger transport

Werken bij CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • LABORANT - TIJDELIJKE OPDRACHT 4 WEKEN 7307967 / 114 C (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de voedingssector in regio Tienen, zijn wij op zoek naar een laborant. Ben jij op zoek naar een tijdelijke opdracht en zoek jij een job in daguren met goede verdienste? Dan zijn we op zoek naar jou ! Als teamlid van het labo ondersteun sta je in voor de volgende taken: Uitvoeren van analyses en metingen, resultaatsberekening en -beoordeling. Bovendien voer je ook kalibraties uit van labo apparatuur volgens ISO methodes. Ook sta je in voor de ontwikkeling van analyse methodes.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • POETSHULP DIENSTENCHEQUES HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • jobstudent (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor een hamburger restaurant in de regio van Korbeek-Lo zoeken we een student om ons team te versterken. Voor deze vacature voer je onderstaande taken uit: je kan de klanten snel en efficiënt verder helpen je helpt mee tijdens de shiften waar nodig dit zowel in de keuken als bij de bediening van de klanten je zorgt dat ons restaurant er altijd netjes bij ligt

  • keukenmedewerker studentenjob (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Studentenjob

    Graag een studentenjob in de keuken? Je staat in voor de koude keuken. Dagen en uren bespreekbaar.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • PLAATSER ZONNEPANELEN/DAKWERKER (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: BELGIAN ENERGY SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van zonnepanelen, voornamelijk bij particulieren. Je doet enkel het dakwerk, niet de elektrische installatie.

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • Credit Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    De kredietanalist waarborgt en staat garant voor een consistente dienstverlening m.b.t. de Retail Finance kredietbeslissingen naar interne en externe klanten. Verder zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je maakt deel uit van het team krediet analisten en bent verantwoordelijk voor het verwerken en beslissen van de inkomende kredietaanvragen (die niet automatisch door de score card beslist werden), dit op basis van de krediet beslissingsrichtlijnen. Je treedt op als contactpersoon voor verkopers inzake de kredietbeslissing en wisselt informatie uit waardoor het aanvraagproces vlot kan uitgevoerd worden. Je staat mee in voor een excellente service level naar het dealer netwerk en voldoet aan de overeengekomen kwaliteitsratio omtrent kredietbeslissingen (bv. snelle beslissingsname). Je geeft correcte feedback aan de Area Sales Managers omtrent jouw krediet beslissingen en het proces van krediet indiening door de dealers. Je bent proactief en continu op zoek naar verbeteringen en ideeën om het aanvraag- en beslissingsproces te optimaliseren. Je rapporteert aan de Supervisor Credit Analysts.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Laat een reactie achter voor CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. Leave a respond for CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS. CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS op de google maps. Adres en contacten CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS
Location of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS on the google maps. Address and contacts of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: Neutraal Ziekenfonds | De Pauw International s.a | Ecotec Research and Consulting | Reanaut ET | Vermeylen

Other related companies as CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS: Neutraal Ziekenfonds | De Pauw International s.a | Ecotec Research and Consulting | Reanaut ET | Vermeylen

CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Westerlo, België. De volledige naam van het bedrijf is CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07573944091. Het bedrijf CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS bevindt zich op het adres: Olenseweg 382,2260. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 256,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, openstaande posities, locatie van CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is a company, that was registered 2002 in Westerlo region, Belgium. Full name of company is CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, company assigned to the tax number BE07573944091. The company CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is located at the address: Olenseweg 382,2260. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 256,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS were not found.
The main activity of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS is not available. You also can look at reviews of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, open positions, location of CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, Westerlo: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, Westerlo: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CALIFORNIA-IMPORT MARC LENAERTS, employees, financial statistics.