BELETTERINGEN VAN RHIJN

Contactgegevens BELETTERINGEN VAN RHIJN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BELETTERINGEN VAN RHIJN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BELETTERINGEN VAN RHIJN

Regio (region): Herenthout, België

Adres (address): Leibeeklaan 4,2270, België

Telefoon (phone): 014 51 25 80 014 51 25 80

Fax (fax): 014 51 61 00 014 51 61 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BELETTERINGEN VAN RHIJN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BELETTERINGEN VAN RHIJN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BELETTERINGEN VAN RHIJN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BELETTERINGEN VAN RHIJN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BELETTERINGEN VAN RHIJN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BELETTERINGEN VAN RHIJN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BELETTERINGEN VAN RHIJN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BELETTERINGEN VAN RHIJN
Products information BELETTERINGEN VAN RHIJN

BTW identificatienummer (tax): BE07935668945
Ondernemingsnummer: 3054168701
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BELETTERINGEN VAN RHIJN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BELETTERINGEN VAN RHIJN
(Get full report from official database of BE for BELETTERINGEN VAN RHIJN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BELETTERINGEN VAN RHIJN
Addition kinds of activities for BELETTERINGEN VAN RHIJN

353701. Platforms, stands, tafels, pallets en dergelijke apparatuur | Platforms, stands, tables, pallets, and similar equipment
391400. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
50390202. Interieur platte glas: plaat en raam | Interior flat glass: plate and window
50999901. Messingartikelen | Brass goods
73130102. Televisie en radio tijd verkopen | Television and radio time sales
86419903. Milieubeschermingsorganisatie | Environmental protection organization

Werken bij BELETTERINGEN VAN RHIJN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BELETTERINGEN VAN RHIJN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BELETTERINGEN VAN RHIJN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Supermarkt (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag in een supermarkt werken? Lijkt kassamedewerker jou de ideale job? Wil je graag veel klantencontact? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor deze job!

  • Wij zijn op zoek naar een voltijds charcuteriemedewerker (38u/wk) (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingezet aan de charcuterietoog maar staat ook open voor andere taken (brood afbakken, kassawerk, controle van producten,…) Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet. Je zal 38u per week werken inclusief weekends

  • Tijdelijke IT-medewerker (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Etterbeek zoeken wij 11 tijdelijke IT-medewerkers! Opdracht van 15/10/2018 tem 25/01/2019 Taken? - Eerstelijnshulp : Je kan de mensen uitleg geven en de werknemers verder helpen met vragen - Rapporten opmaken

  • Heftrucker / Reachtrucker verpakking (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Waasten is Let\\\\\\\\\\\\\\\'s work op zoek naar een heftrufcker / Reachtrucker verpakking. Jouw takenpakket? - U bent verantwoordelijk voor het bevoorraden van de verpakkingsmachines voor de grondstoffen, dit kan gaan van karton, lijm, folie,… - Deze functie vereist de nodige aandacht, een goede beheersing van de heftruck alsook een actieve samenwerking met de collega’s.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Technisch tekenaar - groeiende firma regio Moeskroen (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende firma actief in de bouwsector, gelegen in de omgeving van Moeskroen,  is forum Office op zoek naar een technisch tekenaar.  Taakomschrijving: Uittekenen van verandaconstructies in hout/aluminium. Uitwerken van een project van A-Z

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • LEERKRACHTEN VOOR ALGEMENE STUDIEBEGELEIDING REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar leerkrachten en studiebegeleiders die dagelijks instaan voor het begeleiden van jongeren bij hun huiswerk. Onder andere het overlopen van de agenda, het begeleiden bij het maken van huiswerk, leren-leren, het overbrengen van studietips,... staan centraal in deze functie. De bedoeling is om oefeningen en praktische taken voor leerlingen op te stellen en hun kennis erover te evalueren (testen, examens, huiswerk, ...). Ook vragen we om leerlingen op te volgen en te adviseren bij de organisatie van hun persoonlijke taken. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat. Wij werken met vaste uurtarieven.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

Zoek naar antwoorden van BELETTERINGEN VAN RHIJN in sociale netwerken
Look for responds of BELETTERINGEN VAN RHIJN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. Laat een reactie achter voor BELETTERINGEN VAN RHIJN. BELETTERINGEN VAN RHIJN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BELETTERINGEN VAN RHIJN. Leave a respond for BELETTERINGEN VAN RHIJN. BELETTERINGEN VAN RHIJN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BELETTERINGEN VAN RHIJN op de google maps. Adres en contacten BELETTERINGEN VAN RHIJN
Location of BELETTERINGEN VAN RHIJN on the google maps. Address and contacts of BELETTERINGEN VAN RHIJN

Andere gerelateerde bedrijven als come BELETTERINGEN VAN RHIJN BELETTERINGEN VAN RHIJN: Waeslantnatie NV | ECOLE INTERNATIONALE LEJEUNE | ZB 22 SA | Danzas AEI Intercontintal N.V. | Citizen Dream sprl

Other related companies as BELETTERINGEN VAN RHIJN: Waeslantnatie NV | ECOLE INTERNATIONALE LEJEUNE | ZB 22 SA | Danzas AEI Intercontintal N.V. | Citizen Dream sprl

BELETTERINGEN VAN RHIJN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Herenthout, België. De volledige naam van het bedrijf is BELETTERINGEN VAN RHIJN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07935668945. Het bedrijf BELETTERINGEN VAN RHIJN bevindt zich op het adres: Leibeeklaan 4,2270. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BELETTERINGEN VAN RHIJN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BELETTERINGEN VAN RHIJN is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BELETTERINGEN VAN RHIJN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BELETTERINGEN VAN RHIJN, openstaande posities, locatie van BELETTERINGEN VAN RHIJN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BELETTERINGEN VAN RHIJN is a company, that was registered 1996 in Herenthout region, Belgium. Full name of company is BELETTERINGEN VAN RHIJN, company assigned to the tax number BE07935668945. The company BELETTERINGEN VAN RHIJN is located at the address: Leibeeklaan 4,2270. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BELETTERINGEN VAN RHIJN were not found.
The main activity of BELETTERINGEN VAN RHIJN is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BELETTERINGEN VAN RHIJN is not available. You also can look at reviews of BELETTERINGEN VAN RHIJN, open positions, location of BELETTERINGEN VAN RHIJN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BELETTERINGEN VAN RHIJN, Herenthout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BELETTERINGEN VAN RHIJN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BELETTERINGEN VAN RHIJN, Herenthout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BELETTERINGEN VAN RHIJN, employees, financial statistics.