Peeters O.I.W. NV

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Peeters O.I.W. NV
Private companiesCoal Mining • Peeters O.I.W. NV

Contactgegevens Peeters O.I.W. NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters O.I.W. NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters O.I.W. NV

Regio (region): Herentals, België

Adres (address): Zavelbosstraat 3,2200, België

Telefoon (phone): 014 21 10 15 014 21 10 15

Fax (fax): 014 21 52 82 014 21 52 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters O.I.W. NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters O.I.W. NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters O.I.W. NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters O.I.W. NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters O.I.W. NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters O.I.W. NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters O.I.W. NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters O.I.W. NV
Products information Peeters O.I.W. NV

BTW identificatienummer (tax): BE07712097167
Ondernemingsnummer: 3395294189
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 882,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Peeters O.I.W. NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters O.I.W. NV
(Get full report from official database of BE for Peeters O.I.W. NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters O.I.W. NV
Addition kinds of activities for Peeters O.I.W. NV

7933. Bowling centra | Bowling centers
20230305. Gedroogde schuimende melk | Dried skim milk
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
23699904. Broekpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Pantsuits: girls', children's, and infants'
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
27540703. Uitnodigingen: gravure printing | Invitations: gravure printing
51139901. Karton en producten | Cardboard and products

Werken bij Peeters O.I.W. NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters O.I.W. NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters O.I.W. NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters O.I.W. NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES GAVERE EKE SEMMERZAKE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • cnc-operator (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in dichting -en regelkleppen zijn wij opzoek naar een ervaren cnc- operator die ook de machines kan instellen/programmeren. Je takenpakket zal bestaan uit het bepalen van de verschillende bewerkingsfases, de afstelwaarden en de snijkappen monteren en afstellen, de stukken passioneren en vastzetten. Je kan de storingen aan de machines opmerken en aanpassingen doorvoeren. Verder sta je ook in op het controleren van de geproduceerde stukken, het onderhoud aan de machines. Kan je jezelf terugvinden in deze functie? Wil je graag werken in daguren? En heb je kennis van Fanuc of Heidenhain? Dat zou een pluspunt kunnen zijn. Laat ons dan zo snel mogelijk iets weten.

  • Modebewuste student gezocht te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Monteerder Elektricien (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: COFELY FABRICOM

    Type: Vaste Job

    de nadruk ligt op mechanische montage monteren van kabelbanen: bevestigen van steunen, bochten, consoles lassen van supports/profielen/buizen je werkt in teamverband op locatie bij onze klanten. Is het project bij de ene klant afgelopen, dan word je meteen ingeschakeld in een nieuw project bij een andere klant

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Klantadviseur Payroll (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als klantenadviseur bouw je een vertrouwensrelatie op met je klanten en word je het eerste aanpsreekpunt voor elke vraag rond loonbeleid en sociale wetgeving. Zonder aarzelen grijp je de kans om uit te groeien tot een onmisbare schakel. Samen met je collega's ondersteun je het volledige personeelsbeleid van jouw klanten. Vanaf je eerste werkdag kan je rekenen op de nodige begeleiding om te groeien in je nieuwe functie. Dankzij een op maat gemaakt opleidingsprogramma en het buddy traject word je binnen de korste keren ook een krak in het vak. Jouw missie : Je bent ambassadeur van de groep en kan je inleven in de HR-uitdagingen van ondernemers en weet hen hierin proactief te ondersteunen. Je bouwt hiermee een brug naar de andere afdelingen binnen de organisatie. Samen met je 1700 collega's werk je mee aan een groeiende en toonaangevende HR-dienstengroep. Jouw takenpakket : naast de operationele loonverwerking, fungeer je als vertrouwenspersoon voor je klant. JE weet op discrete wijze om te gaan met sociaal juridische vraagstukken en bezorgt de klant een direct toepasbaar advies. Je wordt hierbij ondersteund door collega's met de nodige expertise.

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Centric - Fibre Project Leader (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    The “Fibre Project Leader” will take the operational lead for the roll-out of one or more fibre projects. The main responsibility of this project leader will be the set-up of an effective project organisation and project planning. This organisation must assure that customers can be connected to the new fibre network within the pre-defined schedule and budget and aligned with local business partners. He/she will do so in close cooperation with his/her colleagues of other departments and with national roll-out, design and engineering teams. Responsibilities Set up an effective project organisation with clear roles & responsibilities Establish a planning baseline (for both the architecture and the construction), and a cost baseline allowing timely and on budget delivery of the objectives Analyse and mitigate both internal and external risks to maintain the project baseline Plan & lead local meetings with all involved stakeholders to assure a close follow-up of the planning, trigger all necessary actions This also includes communication to external partners and internal area teams, the National Program Manager and the local area manager Check and approve high level designs for both feeding (internal) and distribution (external partner) Assure the data quality in the tools for project follow-up and network documentation Consolidate and asses confidence level for the “Go for construction” Assure timely execution of required core network activities Follow-up of correct financial actualisation with both internal departments & external partners. Represent the network deployment department (provide feed-back regarding planning, design and status) in local cross-departmental teams with sales, Marketing, Customer operations Actively participate in initiatives for definition/updates of design rules, processes, work instructions, reporting, lessons learned... Profile Good knowledge of telecommunication networks and eager to expand this knowledge Project management experience is a must (workload estimations/operational planning/budget management) Team player with a lot of energy and team coordination skills Good analytical insight Able to deal with ambiguity Good knowledge of the Office applications (Word, Excel, Access, PowerPoint) Good communication/presentation skills Bilingual Dutch/French with good knowledge of English In possession of a master degree (engineer) or equal in experience

Zoek naar antwoorden van Peeters O.I.W. NV in sociale netwerken
Look for responds of Peeters O.I.W. NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters O.I.W. NV. Laat een reactie achter voor Peeters O.I.W. NV. Peeters O.I.W. NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters O.I.W. NV. Leave a respond for Peeters O.I.W. NV. Peeters O.I.W. NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters O.I.W. NV op de google maps. Adres en contacten Peeters O.I.W. NV
Location of Peeters O.I.W. NV on the google maps. Address and contacts of Peeters O.I.W. NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters O.I.W. NV Peeters O.I.W. NV: Nautadutilh | Noseda | E Z Cool (TM) | Locafest | ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Other related companies as Peeters O.I.W. NV: Nautadutilh | Noseda | E Z Cool (TM) | Locafest | ALGEMEEN TENTENBEDRIJF VANNIEUWENHUYZE C

Peeters O.I.W. NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Herentals, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters O.I.W. NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07712097167. Het bedrijf Peeters O.I.W. NV bevindt zich op het adres: Zavelbosstraat 3,2200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 882,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Peeters O.I.W. NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peeters O.I.W. NV is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters O.I.W. NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters O.I.W. NV, openstaande posities, locatie van Peeters O.I.W. NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Peeters O.I.W. NV is a company, that was registered 2017 in Herentals region, Belgium. Full name of company is Peeters O.I.W. NV, company assigned to the tax number BE07712097167. The company Peeters O.I.W. NV is located at the address: Zavelbosstraat 3,2200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 882,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Peeters O.I.W. NV were not found.
The main activity of Peeters O.I.W. NV is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters O.I.W. NV is not available. You also can look at reviews of Peeters O.I.W. NV, open positions, location of Peeters O.I.W. NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters O.I.W. NV, Herentals: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters O.I.W. NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters O.I.W. NV, Herentals: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters O.I.W. NV, employees, financial statistics.