Vertronics Networks

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • Vertronics Networks

Contactgegevens Vertronics Networks: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vertronics Networks: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vertronics Networks

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Van Eyckstraat 44,1000, België

Telefoon (phone): 02 626 10 46 02 626 10 46

Fax (fax): +32 (51) 469-98-90 +32 (51) 469-98-90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vertronics Networks: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vertronics Networks"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vertronics Networks"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vertronics Networks, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vertronics Networks. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vertronics Networks, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vertronics Networks. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vertronics Networks
Products information Vertronics Networks

BTW identificatienummer (tax): BE06158630371
Ondernemingsnummer: 7932647705
Hoofdstad (capital): 116,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 284,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vertronics Networks zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vertronics Networks
(Get full report from official database of BE for Vertronics Networks)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vertronics Networks
Addition kinds of activities for Vertronics Networks

14990305. IJsland spar (optische kwaliteit calcite) mijnbouw | Iceland spar (optical grade calcite) mining
20240200. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
32110300. Bouwglas | Construction glass
33150203. Papierklemmen, staal | Paper clips, steel
45819906. Vaste basis operator | Fixed base operator
50330102. Vilt, geterd | Felts, tarred
50470102. Ziekenhuisuitrusting en benodigdheden, nec | Hospital equipment and supplies, nec
51370100. Buitenkleding van vrouwen en kinderen | Women's and children's outerwear
76220401. Antenne reparatie | Antenna repair
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij Vertronics Networks: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vertronics Networks: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vertronics Networks. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vertronics Networks. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • schoonmaak(st)ers (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PWA HAALTERT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen in de gemeente groot Haaltert. Niet enkel schoonmaken kan er soms gevraagd worden maar volgende taken kunnen ook gevraagd worden om uitgevoerd te worden strijken, maaltijden bereiden, ... - U werkt in uw eigen regio met een deeltijds of voltijds contract waarbij we rekening proberen te houden met de samen afgesproken werkuren.

  • Jobstudenten / medewerkers zaal- en bar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DI MASSIMO

    Type: Studentenjob

    Pizzeria ' DI MASSIMO ' gelegen op de Graslei in het hartje van Gent zoekt extra zaalmedewerkers. Je zal instaan voor de volgende taken: bestellingen maken koelkasten aanvullen ...

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • hoofd laborant (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: MEDISCH LABO MEDINA

    Type: Vaste Job

    - coachen en ondersteunen van de medewerkers in het labo in hun dagelijkse werking analyse van ad hoc probleemsituaties en deze oplossen rapporteren van opportuniteiten om de labo werking te verbeteren beschikbaar voor de coördinatie en implementatie van verschillende projecten in de laboratoriumorganisatie toezicht op orde en netheid van de afdelingen implementatie van de toegewezen correctieve en preventieve acties die voortvloeien uit de resp. vergaderingen van directie, staf, afdelingshoofden en laboranten assistentie van de kwaliteitsmanager bij het onderhouden en verbeteren van het kwaliteitssysteem bijdrage tot de communicatie en samenwerking binnen de laboratorium organisatie Toezicht op de uitpak van de stalen

  • Pijpfitters te Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ATS TECHNICS nv

    Type: Vaste Job

    Als pijpfitter ben je verantwoordelijk voor het prefabriceren van diverse leidingen. Dit aan de hand van tekeningen, schetsen en aanwijzingen van opdrachtgever of projectleider. De werklocatie is bij onze klant FrieslandCampina te Aalter.

  • Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Jr Projectleider Klasse 7 Bouwbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je bent mede verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van de verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen met de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en  bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf en volgt - binnen de gestelde termijn - het project op. Je hebt een goed oog voor detail en een bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf. Je rapporteert rechtstreeks aan de projectleider die je geleidelijk zijn ervaring en kennis zal overdragen. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.     Bedrijfsprofiel:  Onze opdrachtgever is één van de grotere bouwbedrijven in Oost-Vlaanderen, met een jarenlange ervaring in het bouwen van residentiële en utilitaire projecten. Projectontwikkelingen zijn eveneens een belangrijke activiteit. Een goed georganiseerde opvolging en uiteraard de nodige kwalificaties garanderen een hoogstaande kwaliteit in al hun projecten (klasse 7), dit voor zowel de private als de openbare sector. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een vlakke structuur met een open en directe communicatie, een hoge betrokkenheid van de medewerkers en een sterke focus op continue verbetering.

  • Auticoach (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren (ook volwassenen) met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Begeleider in de kinderopvang (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: GROEPSOPVANG FLO & KO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als begeleider in een zelfstandige groepsopvang. Je kan zelfstandig en nauwgezet werken. Je staat in voor verzorging van kinderen van 0 - 3 jaar, begeleiden van activiteiten, bereiden van de maaltijden, onderhoud van de leefruimtes, dit samen met het hele team. Je bent vlot in communicatie met ouders en collega's.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Nevele/Deinze/Nazareth) - Zelfstandige basis (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij freelanceverpleegkundige. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Stagiair / leertijdjongere houtbewerking (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PURE WOOD DESIGN

    Type: Leercontract

    Het is een veelzijdige functie. Het gaat om schuren,zagen, opruimen, vegen, assisteren van meubelmakers. Een goede functie om ervaring op te doen in de houtsector

Zoek naar antwoorden van Vertronics Networks in sociale netwerken
Look for responds of Vertronics Networks in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vertronics Networks. Laat een reactie achter voor Vertronics Networks. Vertronics Networks bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vertronics Networks. Leave a respond for Vertronics Networks. Vertronics Networks on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vertronics Networks op de google maps. Adres en contacten Vertronics Networks
Location of Vertronics Networks on the google maps. Address and contacts of Vertronics Networks

Andere gerelateerde bedrijven als come Vertronics Networks Vertronics Networks: SCALCO SA | DE WARANDE/ SCHMIDT KEUKENS | Expo Advice N.V. | AJM Car SA | Fase

Other related companies as Vertronics Networks: SCALCO SA | DE WARANDE/ SCHMIDT KEUKENS | Expo Advice N.V. | AJM Car SA | Fase

Vertronics Networks is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Vertronics Networks, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06158630371. Het bedrijf Vertronics Networks bevindt zich op het adres: Van Eyckstraat 44,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 116,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 284,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vertronics Networks zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vertronics Networks is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vertronics Networks is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vertronics Networks, openstaande posities, locatie van Vertronics Networks op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vertronics Networks is a company, that was registered 2007 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Vertronics Networks, company assigned to the tax number BE06158630371. The company Vertronics Networks is located at the address: Van Eyckstraat 44,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 116,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 284,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vertronics Networks were not found.
The main activity of Vertronics Networks is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Vertronics Networks is not available. You also can look at reviews of Vertronics Networks, open positions, location of Vertronics Networks on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vertronics Networks, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vertronics Networks, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vertronics Networks, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vertronics Networks, employees, financial statistics.