THE PHONE COMPANY BVBA

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • THE PHONE COMPANY BVBA
Private companiesMotor Freight Transportation • THE PHONE COMPANY BVBA

Contactgegevens THE PHONE COMPANY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THE PHONE COMPANY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

THE PHONE COMPANY BVBA

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Mozartstraat 20,2018, België

Telefoon (phone): 03 288 75 60 03 288 75 60

Fax (fax): 03 288 83 40 03 288 83 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THE PHONE COMPANY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THE PHONE COMPANY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THE PHONE COMPANY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THE PHONE COMPANY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THE PHONE COMPANY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THE PHONE COMPANY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THE PHONE COMPANY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THE PHONE COMPANY BVBA
Products information THE PHONE COMPANY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08136718750
Ondernemingsnummer: 4516448974
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 661,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in THE PHONE COMPANY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THE PHONE COMPANY BVBA
(Get full report from official database of BE for THE PHONE COMPANY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor THE PHONE COMPANY BVBA
Addition kinds of activities for THE PHONE COMPANY BVBA

10610201. Manganietwinning | Manganite mining
14119909. Serpentine, dimensie-quarrying | Serpentine, dimension-quarrying
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
38220204. Schakelaars, pneumatische positionering op afstand | Switches, pneumatic positioning remote
38410413. Naalden, hechting | Needles, suture
42129907. Gevaarlijk afvalvervoer | Hazardous waste transport

Werken bij THE PHONE COMPANY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THE PHONE COMPANY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THE PHONE COMPANY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THE PHONE COMPANY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Poetshulp Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

  • STUDENT ADMINISTRATIE 2 à 3 DAGEN PER WEEK (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een bedrijf actief in hygiëne- en proceschemie, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 16u/week.

  • Medewerker bakkerij (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in De Panne zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekends en schoolvakanties. Je werkt in de voormiddag van 7u30-13u30.

  • Studenten (M/V) Verkoop Kustregio (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels (H&M, River Woods, Flying Tiger,...) in Knokke zijn wij op zoek naar studenten om te werken in het weekend en vakantieperiodes (herfstvakantie, kerstvakantie,...).

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • HR OFFICER VOOR PROJECTOPDRACHTEN (BE767561) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Hudson is een HR adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring en onze missie is eenvoudig: organisaties ondersteunen door in te zetten op hun medewerkers. Deze missie kunnen we enkel volbrengen door op onze beurt zelf bijzondere HR-professionals aan te werven. Als lid van ons Hudson team heb je elke dag opnieuw impact op organisaties, haar medewerkers en werkzoekenden. Heb je interesse voor HR en maak je graag, samen met meer dan 250 andere overtuigde Hudson collega’s, het verschil? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om onze afdeling Interim Management & Contracting te versterken, zijn we op zoek naar een (m/v) HR OFFICER voor projectopdrachten bij klanten Onze Interim Management & Contracting afdeling speelt in op vragen van klanten die om welke reden dan ook nood hebben aan tijdelijke versterking. Het kan daarbij gaan om een tijdelijke verhoogde workload, een vervanging naar aanleiding van ziekte of zwangerschap van een medewerker of het vertrek van een collega, etc. Je hebt al een stevige ervaring verworven binnen Rekrutering & Selectie (hetzij in consultancy, hetzij in een interne HR rol) of bent vanuit je business ervaring gepassioneerd geraakt door de mens in een organisatie en wil deze ervaring valoriseren door het uitvoeren van opdrachten in verschillende bedrijven. Je ziet deze job als een unieke kans om je professionele bagage uit te breiden, je kennis van de markt te vergroten en interessante contacten te leggen binnen verschillende bedrijven maar tegelijk te werken voor een referentie in de sector van Rekrutering & Selectie. Je kan je snel inwerken in de cultuur, sector en werkwijze van de klant waarbij je jouw opdracht uitvoert. Je houdt ervan op korte termijn jouw intern netwerk in het bedrijf waar je wordt ingezet, uit te bouwen. Je kan je identificeren met de Hudson cultuur en werkwijze, maar kan je daarnaast ook snel aanpassen aan de verwachtingen, waarden en werkwijze van de klant. Voor verschillende rekruteringsopdrachten analyseer je de behoeften van de klant waarbij je werkt en bepaal je de juiste rekruteringsmethode. Je maakt hiervoor gebruik van jouw ervaring en leergierigheid, creativiteit en ondernemingszin die je leiden naar paden om kandidaten te vinden. Je ontmoet kandidaten voor een interview en evalueert hun potentieel tijdens het selectieproces. Je geeft een advies en vormt een klankbord voor je klant bij het voorstellen van je eindkandidaten.

  • Magazijnier / machinebediener (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VOLTEX

    Type: Vaste Job

    Opstarten en bedienen van machine om jumborollen technisch textiel af te rollen en te versnijden. Als magazijnier help je met verpakken en versnijden van rollen, opkuis van magazijn en laden en lossen van vrachtwagens.

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

Zoek naar antwoorden van THE PHONE COMPANY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of THE PHONE COMPANY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor THE PHONE COMPANY BVBA. Laat een reactie achter voor THE PHONE COMPANY BVBA. THE PHONE COMPANY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THE PHONE COMPANY BVBA. Leave a respond for THE PHONE COMPANY BVBA. THE PHONE COMPANY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THE PHONE COMPANY BVBA op de google maps. Adres en contacten THE PHONE COMPANY BVBA
Location of THE PHONE COMPANY BVBA on the google maps. Address and contacts of THE PHONE COMPANY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come THE PHONE COMPANY BVBA THE PHONE COMPANY BVBA: Roannay (Hostellerie Le) SA | RAES MOTO AFBRAAK | BUREAU DOBBELSTEIN SPRL | StonEvent BVBA | LAETOLI

Other related companies as THE PHONE COMPANY BVBA: Roannay (Hostellerie Le) SA | RAES MOTO AFBRAAK | BUREAU DOBBELSTEIN SPRL | StonEvent BVBA | LAETOLI

THE PHONE COMPANY BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is THE PHONE COMPANY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08136718750. Het bedrijf THE PHONE COMPANY BVBA bevindt zich op het adres: Mozartstraat 20,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 661,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in THE PHONE COMPANY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van THE PHONE COMPANY BVBA is Motorvrachtvervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THE PHONE COMPANY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THE PHONE COMPANY BVBA, openstaande posities, locatie van THE PHONE COMPANY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

THE PHONE COMPANY BVBA is a company, that was registered 2012 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is THE PHONE COMPANY BVBA, company assigned to the tax number BE08136718750. The company THE PHONE COMPANY BVBA is located at the address: Mozartstraat 20,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 661,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in THE PHONE COMPANY BVBA were not found.
The main activity of THE PHONE COMPANY BVBA is Motor Freight Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of THE PHONE COMPANY BVBA is not available. You also can look at reviews of THE PHONE COMPANY BVBA, open positions, location of THE PHONE COMPANY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over THE PHONE COMPANY BVBA, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THE PHONE COMPANY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THE PHONE COMPANY BVBA, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THE PHONE COMPANY BVBA, employees, financial statistics.