ELECTRO HAUTERS BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • ELECTRO HAUTERS BVBA

Contactgegevens ELECTRO HAUTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELECTRO HAUTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELECTRO HAUTERS BVBA

Regio (region): Evergem, België

Adres (address): Langerbrugsestraat 193,9940, België

Telefoon (phone): 09 253 70 53 09 253 70 53

Fax (fax): 09 258 28 60 09 258 28 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELECTRO HAUTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELECTRO HAUTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELECTRO HAUTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELECTRO HAUTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELECTRO HAUTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELECTRO HAUTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELECTRO HAUTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELECTRO HAUTERS BVBA
Products information ELECTRO HAUTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05162445068
Ondernemingsnummer: 6810119628
Hoofdstad (capital): 171,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ELECTRO HAUTERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELECTRO HAUTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for ELECTRO HAUTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELECTRO HAUTERS BVBA
Addition kinds of activities for ELECTRO HAUTERS BVBA

506303. Draad en kabel | Wire and cable
20230205. Gecondenseerde Karnemelk | Condensed buttermilk
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
22990101. Kleding vullen: katoenafval, kapok en gerelateerd materiaal | Apparel filling: cotton waste, kapok, and related material
28190411. Natriumthiosulfaat | Sodium thiosulfate
34430702. Breechings, metalen plaat | Breechings, metal plate
35550501. Type giet-, oprichtings- of smeltmachines | Type casting, founding, or melting machines
44919900. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
51370601. Blouses | Blouses
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij ELECTRO HAUTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELECTRO HAUTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELECTRO HAUTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELECTRO HAUTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende Opleidingen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende werk je samen en ondersteun je het administratief team van het opleidingscentrum, dat instaat voor de verkoop van technische trainingen rond veiligheid, kwaliteit en milieu en de organisatie van de interne trainingen voor medewerkers. Je opdrachten bestaan uit het opvolgen van onze opleidingskalender, voornamelijk voor intern personeel. Bevestigen of annuleren van opleidingen, opleidingslocaties en lesgevers. Facturatie van de opleidingsdossiers. Verbeteren van examens/kennistesten evenals de opmaak van attesten behoren tot je takenpakket. Afhandelen van subsidiedossiers rond opleidingen Daarnaast behandel je telefoons en mails van klanten en collega’s en ondersteun je bij de algemene administratie: inscannen, verwerking van gegevens en de briefwisseling. Ook voor het onthaal van onze klanten willen we op jou kunnen rekenen. Je bent de spilfiguur in de administratieve ondersteuning van 3 medewerkers die zich bezig houden met de interne opleidingen.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Averbode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVERBODE)

    Regio: AVERBODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Administratief bediende - studentenjob (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je student en heb je interesse om tijdens de herfstvakantie te werken voor onze klant regio Genk-Opglabbeek? Dan kunnen we jou inzetten voor het scannen en klasseren van documenten, documenten toevoegen in elektronische dossiers, input van gegevens in het computersysteem. Heb je interesse? Mail ons je CV en korte motivatie naar [email protected]. Tot binnenkort!

  • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Meetings and Events Consultant (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Freelance Consultant verzekeringen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Akkermans & Partners

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij al meerdere jaren maatschapij en/of makelaars ervaring op de telller? Ben je toe aan uitdaging en afwisseling in je job? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Akkermans & Partners is dé specialist in het leveren van ondersteuning, expertise en advies aan de hele verzekeringssector. Onze diensten bestaan uit Consulting, Outsourcing en Software. We zoeken een ervaren en gedreven freelance consultant met een passie voor verzekeringen. Je werkt op opdrachten in de tak leven of niet-leven in schade, productie en beheer. Of je werkt op diverse projecten in de verzekeringssector.

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van ELECTRO HAUTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ELECTRO HAUTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELECTRO HAUTERS BVBA. Laat een reactie achter voor ELECTRO HAUTERS BVBA. ELECTRO HAUTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELECTRO HAUTERS BVBA. Leave a respond for ELECTRO HAUTERS BVBA. ELECTRO HAUTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELECTRO HAUTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten ELECTRO HAUTERS BVBA
Location of ELECTRO HAUTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of ELECTRO HAUTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ELECTRO HAUTERS BVBA ELECTRO HAUTERS BVBA: V VDG bvba/Vantomme Albert | Air Compact Belgium NV | Berton Concept et Réalisation | PAULI GEBR BETONBEDRIJF NV | Gevers NV

Other related companies as ELECTRO HAUTERS BVBA: V VDG bvba/Vantomme Albert | Air Compact Belgium NV | Berton Concept et Réalisation | PAULI GEBR BETONBEDRIJF NV | Gevers NV

ELECTRO HAUTERS BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Evergem, België. De volledige naam van het bedrijf is ELECTRO HAUTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05162445068. Het bedrijf ELECTRO HAUTERS BVBA bevindt zich op het adres: Langerbrugsestraat 193,9940. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 171,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 647,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ELECTRO HAUTERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELECTRO HAUTERS BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELECTRO HAUTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELECTRO HAUTERS BVBA, openstaande posities, locatie van ELECTRO HAUTERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ELECTRO HAUTERS BVBA is a company, that was registered 2016 in Evergem region, Belgium. Full name of company is ELECTRO HAUTERS BVBA, company assigned to the tax number BE05162445068. The company ELECTRO HAUTERS BVBA is located at the address: Langerbrugsestraat 193,9940. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 171,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 647,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ELECTRO HAUTERS BVBA were not found.
The main activity of ELECTRO HAUTERS BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ELECTRO HAUTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of ELECTRO HAUTERS BVBA, open positions, location of ELECTRO HAUTERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELECTRO HAUTERS BVBA, Evergem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELECTRO HAUTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELECTRO HAUTERS BVBA, Evergem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELECTRO HAUTERS BVBA, employees, financial statistics.