DH-Link BVBA

Contactgegevens DH-Link BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DH-Link BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DH-Link BVBA

Regio (region): Herne (Sint-Pieters-Kapelle), België

Adres (address): Manhovestraat 1,1541, België

Telefoon (phone): 02 398 00 80 02 398 00 80

Fax (fax): 02 398 00 99 02 398 00 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DH-Link BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DH-Link BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DH-Link BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DH-Link BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DH-Link BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DH-Link BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DH-Link BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DH-Link BVBA
Products information DH-Link BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03595245361
Ondernemingsnummer: 2788574218
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DH-Link BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DH-Link BVBA
(Get full report from official database of BE for DH-Link BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DH-Link BVBA
Addition kinds of activities for DH-Link BVBA

2822. Synthetisch rubber | Synthetic rubber
02730201. Schaaldierenboerderij | Crustacean farm
20110200. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
20410113. Tarwe bloem | Wheat flour
26750201. Kaarten: doodgesneden en ongedrukt: gemaakt van aangekochte materialen | Cards: die-cut and unprinted: made from purchased materials
31610101. Hoed dozen | Hat boxes
32920606. Garen, asbest | Yarn, asbestos
37649902. Geleide raket- en ruimtevoertuigmotoren, onderzoek en ontwikkeling. | Guided missile and space vehicle engines, research & devel.
51690801. Polyurethaan producten | Polyurethane products
79970302. Jachtclub, lidmaatschap | Hunting club, membership

Werken bij DH-Link BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DH-Link BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DH-Link BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DH-Link BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je zal deel uitmaken van de technische dienst en samen met jouw collega's sta je in voor het optimaal functioneren van alle technische installaties. - Je werkt mee aan het preventieve onderhoud, depannages en installatie van nieuwe machines en technieken.

  • Finance Manager | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gedreven en financieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf in Hasselt zijn wij op zoek naar een Finance Manager. Takenpakket: Uittekenen van een financieel beleid Uittekenen en opvolgen van financiële projecten Jij bent de positieve vibe achter de analytische boekhouding, met als doel een duidelijke rapportering Optimaliseren van financiële processen Presenteren van financiële informatie aan de Raad van Bestuur Contacten onderhouden met banken, bedrijfsrevisoren en andere relevante relaties Je bent sparring partner voor de controlling manager en accounting manager Coachen en ontwikkelen van medewerkers Rapporteren aan CFO

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • lift technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleiding ?on the field? met een coach word je verantwoordelijk voor onderhoud en reparatie van een aantal liften binnen je eigen regio. Hierbij kom je in contact met verschillende technologieën en ben je autonoom.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Jobstudent Hema Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Gent centrum is op zoek naar dynamische studenten die regelmatig beschikbaar zijn tijdens de week.

  • Financieel adviseur( Hoofd of bijberoep ) Regio SINT TRUIDEN (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

  • Kelner (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: FOODCAFE SPORK

    Type: Flexijob

    Op een vlotte en beleefde wijze drank en gerechten opdienen aan tafel. Afruimen; Klaarzetten zaal; Opruimen.

Zoek naar antwoorden van DH-Link BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DH-Link BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DH-Link BVBA. Laat een reactie achter voor DH-Link BVBA. DH-Link BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DH-Link BVBA. Leave a respond for DH-Link BVBA. DH-Link BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DH-Link BVBA op de google maps. Adres en contacten DH-Link BVBA
Location of DH-Link BVBA on the google maps. Address and contacts of DH-Link BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DH-Link BVBA DH-Link BVBA: Le Travailleur Chez Lui SA | Berton Koeltechniek BVBA | Provost Immo Ronse | Ieperband N.V. | Dewilde bvba

Other related companies as DH-Link BVBA: Le Travailleur Chez Lui SA | Berton Koeltechniek BVBA | Provost Immo Ronse | Ieperband N.V. | Dewilde bvba

DH-Link BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio Herne (Sint-Pieters-Kapelle), België. De volledige naam van het bedrijf is DH-Link BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03595245361. Het bedrijf DH-Link BVBA bevindt zich op het adres: Manhovestraat 1,1541. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DH-Link BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DH-Link BVBA is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DH-Link BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DH-Link BVBA, openstaande posities, locatie van DH-Link BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DH-Link BVBA is a company, that was registered 1994 in Herne (Sint-Pieters-Kapelle) region, Belgium. Full name of company is DH-Link BVBA, company assigned to the tax number BE03595245361. The company DH-Link BVBA is located at the address: Manhovestraat 1,1541. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DH-Link BVBA were not found.
The main activity of DH-Link BVBA is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DH-Link BVBA is not available. You also can look at reviews of DH-Link BVBA, open positions, location of DH-Link BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DH-Link BVBA, Herne (Sint-Pieters-Kapelle): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DH-Link BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DH-Link BVBA, Herne (Sint-Pieters-Kapelle): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DH-Link BVBA, employees, financial statistics.