BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

Particuliere bedrijvenChemicaliën en Geallieerde Producten • BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS
Private companiesChemicals and Allied Products • BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

Contactgegevens BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Marialei 11 Bus 4,2018, België

Telefoon (phone): 03 205 14 80 03 205 14 80

Fax (fax): 03 231 95 73 03 231 95 73

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS
Products information BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

BTW identificatienummer (tax): BE01452362060
Ondernemingsnummer: 2497985839
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS
(Get full report from official database of BE for BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS
Addition kinds of activities for BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

415100. Schoolbussen | School buses
873201. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
36740108. Tunneldiodes | Tunnel diodes
39990803. Curiosa | Bric-a-brac
50850201. Lederen riem, verpakking | Leather belting, packing

Werken bij BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Looking for open vacancies in other companies

  • MACHINEBEDIENAAR METAAL (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine operator zal je instaan voor het instellen en bedienen van de machines in het atelier

  • Afzakoperator (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gelegen in Evergem, gespecialiseerd in honden- en kattenvoeding, zijn we op zoek naar een afzakoperator. • Bedienen van de afzaklijn; • Mechanisch instellen van de afzaklijn; • Precies instellen van de recepturen voor de afzakcomputer; • Instellen en onderhouden van de printers; • Het lezen van de productieplanning; • Correct toepassen van de werkorders; • Tijdig voorzien van hulpstoffen; • Permanent controleren van de kwaliteit d.m.v. staalnames en visuele controle van de verpakkingen; • Uitvoeren van de kalibratie van de metaaldetectoren uit; • Registreren van deze controles; • Na het afzakken, ingeven van de afzakorders in het afzakprogramma; • Opstellen van de palletfiche en identificeren van iedere pallet; • Reinigen van de machines en werkvloer; • Uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden; • Oplossen van storingen (indien mogelijk)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Laarne (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Paal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Allround winkelmedewerker jobstudent (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel in Vrasene zijn we op zoek naar jobstudent voor in het weekend en vakanties te werken. Omdat het gaat om een kleinere winkel sta je in voor een breed takenpakket: kassa, rekken aanvullen, charcuterie snijden, winkel schoonmaken, enz. We zijn voor de functie dus op zoek naar iemand die het fijn vindt om in een klein team nauw samen te werken. Bovendien kan ook je werken in het weekend. De ene week werk je zaterdag, de andere week zondag. Voel jij je hierdoor aangesproken? Contacteer ons snel en misschien is de job wel voor jou!

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Acupuncturist (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd acupuncturist. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS in sociale netwerken
Look for responds of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Laat een reactie achter voor BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. Leave a respond for BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS. BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS op de google maps. Adres en contacten BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS
Location of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS on the google maps. Address and contacts of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: Vanlerberghe BVBA | Cosmos N.V. | ARTROPODA bvba | Maison de la Laicite Charleroi | S.O.N.J.A

Other related companies as BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS: Vanlerberghe BVBA | Cosmos N.V. | ARTROPODA bvba | Maison de la Laicite Charleroi | S.O.N.J.A

BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01452362060. Het bedrijf BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS bevindt zich op het adres: Marialei 11 Bus 4,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, openstaande posities, locatie van BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is a company, that was registered 2017 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, company assigned to the tax number BE01452362060. The company BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is located at the address: Marialei 11 Bus 4,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS were not found.
The main activity of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is Chemicals and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS is not available. You also can look at reviews of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, open positions, location of BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIGHT GROUP nv BRIGHT TECHNICS, employees, financial statistics.