CONTAINERS DEMETS BVBA

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • CONTAINERS DEMETS BVBA
Private companiesOil and Gas Extraction • CONTAINERS DEMETS BVBA

Contactgegevens CONTAINERS DEMETS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTAINERS DEMETS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTAINERS DEMETS BVBA

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vilvoordsesteenweg 218,1120, België

Telefoon (phone): 02 263 02 63 02 263 02 63

Fax (fax): 02 263 02 64 02 263 02 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTAINERS DEMETS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTAINERS DEMETS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTAINERS DEMETS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTAINERS DEMETS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTAINERS DEMETS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTAINERS DEMETS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTAINERS DEMETS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTAINERS DEMETS BVBA
Products information CONTAINERS DEMETS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03021484375
Ondernemingsnummer: 5377777099
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2001
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CONTAINERS DEMETS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTAINERS DEMETS BVBA
(Get full report from official database of BE for CONTAINERS DEMETS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTAINERS DEMETS BVBA
Addition kinds of activities for CONTAINERS DEMETS BVBA

899910. Persoonlijke diensten | Personal services
20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
24991207. Spoelen, hout | Spools, wood
28340301. Digitalis farmaceutische preparaten | Digitalis pharmaceutical preparations
31110203. Boven leer | Upper leather
41199906. Vanpool operatie | Vanpool operation
51690201. Acetyleen | Acetylene

Werken bij CONTAINERS DEMETS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTAINERS DEMETS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTAINERS DEMETS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTAINERS DEMETS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator Bouw M/V (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn we nog op zoek naar een calculator. - Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject, een industrieel gebouw, een schoolgebouw, winkelcentrum etc ... of een gedeelte daarvan precies gaan kosten, rekening houdend met onder andere de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. - Het voorbereiden van projecten: de diverse materialen bestellen, de mensen en machines reserveren en  in detail het werk beschrijven voor degenen die het moeten uitvoeren. - In overleg met de assistent Sales Manager bepaal je vervolgens de juiste werkstrategie.

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • CNC Frezer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gespecialiseerd in constructiewerken, te Westerlo zijn we op zoek naar een CNC-Frezer. Als CNC Frezer beschik jij over een goede kennis van de materialen, heb jij alle technieken onder de knie Planlezen is voor jouw geen enkel probleem. 

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Foodboxen | Hoboken & Kontich (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever verdeelt "Food Boxen" die wekelijks aan huis worden geleverd. Jouw taak bestaat uit het samenstellen van deze boxen aan de hand van een productenlijst. Belangrijk hierbij is nauwkeurigheid, orde en hygienisch werken!

  • Dringend productiemedewerkers voeding te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf met vestigingen in Olen en Herselt zoeken we dringend productiemedewerkers. Als productiearbeider zal je in een 2-ploegensysteem werken. Je kan terechtkomen op verschillende afdelingen en dus ook verschillende taken uitvoeren. Het bedrijf werkt voornamelijk via oproepbasis, waardoor het mogelijk is dat je op het laatste moment wordt opgebeld.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • STAGAIR Webdesign (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Leercontract

    Wil jij een stage doen waarin je proeft van het echte leven? Droom je ervan als stagiair terecht te komen in een leuk team met collega’s waarvan je iets opsteekt? Bij Conversal kan je aan de slag als stagiair webdesign. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle diensten die ze nodig hebben voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag bieden we graag een kans aan een stagiair webdesign. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Uiteraard krijg je als stagiair de nodige leerkansen, maar we geven je ook eigen taken en projecten. Zo wordt jouw stage bij Conversal een echte meerwaarde in jouw ontwikkeling tot professioneel webdesigner. Als stagiair webdesign werk je mee aan de designs die wij voorleggen aan onze klanten. Onder verantwoordelijkheid van onze webdesigner pas je jouw kennis van courante webtechnieken toe op de designs. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffend webdesign. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw stage.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van CONTAINERS DEMETS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CONTAINERS DEMETS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTAINERS DEMETS BVBA. Laat een reactie achter voor CONTAINERS DEMETS BVBA. CONTAINERS DEMETS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTAINERS DEMETS BVBA. Leave a respond for CONTAINERS DEMETS BVBA. CONTAINERS DEMETS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTAINERS DEMETS BVBA op de google maps. Adres en contacten CONTAINERS DEMETS BVBA
Location of CONTAINERS DEMETS BVBA on the google maps. Address and contacts of CONTAINERS DEMETS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTAINERS DEMETS BVBA CONTAINERS DEMETS BVBA: Carnewal Ingrid | DUO ROMANTA XAVIER ROELS | Schramme M & L BVBA | Chanterie Dekzeilen Bâches N.V. | Dimensys N.V.

Other related companies as CONTAINERS DEMETS BVBA: Carnewal Ingrid | DUO ROMANTA XAVIER ROELS | Schramme M & L BVBA | Chanterie Dekzeilen Bâches N.V. | Dimensys N.V.

CONTAINERS DEMETS BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTAINERS DEMETS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03021484375. Het bedrijf CONTAINERS DEMETS BVBA bevindt zich op het adres: Vilvoordsesteenweg 218,1120. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 531,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CONTAINERS DEMETS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTAINERS DEMETS BVBA is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTAINERS DEMETS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTAINERS DEMETS BVBA, openstaande posities, locatie van CONTAINERS DEMETS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONTAINERS DEMETS BVBA is a company, that was registered 2001 in Brussel region, Belgium. Full name of company is CONTAINERS DEMETS BVBA, company assigned to the tax number BE03021484375. The company CONTAINERS DEMETS BVBA is located at the address: Vilvoordsesteenweg 218,1120. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 531,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CONTAINERS DEMETS BVBA were not found.
The main activity of CONTAINERS DEMETS BVBA is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTAINERS DEMETS BVBA is not available. You also can look at reviews of CONTAINERS DEMETS BVBA, open positions, location of CONTAINERS DEMETS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTAINERS DEMETS BVBA, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTAINERS DEMETS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTAINERS DEMETS BVBA, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTAINERS DEMETS BVBA, employees, financial statistics.