ASTRA NAIL'S

Contactgegevens ASTRA NAIL'S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASTRA NAIL'S: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASTRA NAIL'S

Regio (region): Sint-Pieters-Leeuw, België

Adres (address): Bergensesteenweg 704C,1600, België

Telefoon (phone): 02 377 96 53 02 377 96 53

Fax (fax): 02 378 47 53 02 378 47 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASTRA NAIL'S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASTRA NAIL'S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASTRA NAIL'S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASTRA NAIL'S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASTRA NAIL'S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASTRA NAIL'S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASTRA NAIL'S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASTRA NAIL'S
Products information ASTRA NAIL'S

BTW identificatienummer (tax): BE04124786376
Ondernemingsnummer: 8459716796
Hoofdstad (capital): 928,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 291,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASTRA NAIL'S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASTRA NAIL'S
(Get full report from official database of BE for ASTRA NAIL'S)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASTRA NAIL'S
Addition kinds of activities for ASTRA NAIL'S

861101. Vakverenigingen | Trade associations
24369901. Panelen, zaaghout multiplex | Panels, softwood plywood
27410208. Kaarten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Maps: publishing only, not printed on site
35359900. Transportbanden en transportmiddelen, nec | Conveyors and conveying equipment, nec
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services

Werken bij ASTRA NAIL'S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASTRA NAIL'S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASTRA NAIL'S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASTRA NAIL'S. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Customer Service Medewerker | Bouw | Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een gedreven customer Service medewerker voor een opdracht van 6 maanden met een goede kennis van het Duits! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een enthousiaste customer service medewerker met bij voorkeur een sterke interesse in de bouw. Takenpakket: Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten; Je beantwoordt technische vragen en brengt potentiële klanten in contact met aannemers; Je staat in voor de volledige orderverwerking; Je bent verantwoordelijk voor de administratieve en communicatieve opvolging van aannemers in verband met offertes, kwaliteit, etc., … Je staat dagelijks in contact met adviseurs en aannemers; Je rapporteert aan het management. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Business Process Support Medewerker / Interne Support Medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze goede en internationale klant gelegen te Machelen (Brucargo) zijn wij op zoek naar een Business Process Support Specialist (m/v). Help jij graag je collega"s verder en pluis jij graag dingen uit? Werk jij oplossingsgericht en ben jij service-minded? Ben jij zeer vlot Engels- en Nederlandstalig? Lees dan zeker verder! Wij zijn op zoek naar een Interne Support Medewerker die ondersteuning zal bieden aan collega's (Customer Service en Supply Chain teams), over de Europese vestigingen heen, in verband met de gebruikte interne systemen en processen. Je zoekt oplossingen bij problemen, je geeft specifieke instructies, je verzorgt opvolging, je voert analyses uit, ... Hierbij is Master Data management een belangrijk onderdeel van je job. Je zorgt met andere woorden voor een totaaloplossing. Je takenpakket: - Master Data: je zorgt voor een correcte en volledige registratie in alle gebruikte systemen (data-input). Dit is een stukje repetitief werk waar accuraatheid zeer belangrijk is. Dit is een belangrijk controle mechanisme van het dagelijkse werk. - Je neemt deel aan team meetings waarin de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten worden besproken - Je bent 'first line support' waarbij je per mail en telefonisch ondersteuning zal bieden aan je collega's over de verschillende vestigingen heen. Je zal de binnenkomende vragen onderzoeken, een oplossing zoeken, deze oplossing zelf testen en feedback geven. Hierbij beheer je een mailbox (gemiddeld 100 binnenkomende mails per dag) met vragen/problemen in verband met business processen en systemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je collega's over verschillende vestigingen heen. Je zorgt voor een analyse van het probleem en je gaat de meest geschikte oplossing bieden, dit zo snel als mogelijk.

  • Automechanieker (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats. Voor een merkgarage met showroom zijn we op zoek naar een gemotiveerde  automechanieker voor het onderhouden van personenwagens. Voertuigen klaarmaken vóór levering of gebruik

  • Filiaalleider (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: T-INTERIM ASSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Filiaalleider bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse organisatie van uw winkelfiliaal. Samen met de Assistent-Filiaalleider leidt u het verkoopteam, u verzorgt de basisadministratie, u zorgt voor de juiste uitstraling en presentatie van het assortiment, voor de ontvangst en begeleiding van onze klanten, voor het uitvoeren van commerciële acties,…

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP REGIO Wijnegem (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is noodzakelijk. www.group-f.be

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Foreman (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Katoen Natie is op zoek naar een foreman voor hun afdelingen in de haven. Als foreman heb je volgende taken: Je team aansturen. Dit team bestaat uit een 12 tal mensen die verantwoordelijk zijn voor het lossen en laden van containers.     Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Voor Katoen Natie rekruteert VIO Interim gemotiveerde mensen die op zoek zijn naar een job met verantwoordelijkheidsgevoel in een internationaal bedrijf. Hou jij van een no-nonsens aanpak en ben je hands on? Dan kan Katoen Natie wel eens het bedrijf zijn waar jij gelukkig bij kan worden.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

Zoek naar antwoorden van ASTRA NAIL'S in sociale netwerken
Look for responds of ASTRA NAIL'S in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASTRA NAIL'S. Laat een reactie achter voor ASTRA NAIL'S. ASTRA NAIL'S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASTRA NAIL'S. Leave a respond for ASTRA NAIL'S. ASTRA NAIL'S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASTRA NAIL'S op de google maps. Adres en contacten ASTRA NAIL'S
Location of ASTRA NAIL'S on the google maps. Address and contacts of ASTRA NAIL'S

Andere gerelateerde bedrijven als come ASTRA NAIL'S ASTRA NAIL'S: De Bruycker J | Dava Airfreight N.V. | Maraite Bernard S.A. | Netview NV | Superware

Other related companies as ASTRA NAIL'S: De Bruycker J | Dava Airfreight N.V. | Maraite Bernard S.A. | Netview NV | Superware

ASTRA NAIL'S is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Sint-Pieters-Leeuw, België. De volledige naam van het bedrijf is ASTRA NAIL'S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04124786376. Het bedrijf ASTRA NAIL'S bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 704C,1600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 928,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 291,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASTRA NAIL'S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASTRA NAIL'S is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASTRA NAIL'S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASTRA NAIL'S, openstaande posities, locatie van ASTRA NAIL'S op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASTRA NAIL'S is a company, that was registered 1990 in Sint-Pieters-Leeuw region, Belgium. Full name of company is ASTRA NAIL'S, company assigned to the tax number BE04124786376. The company ASTRA NAIL'S is located at the address: Bergensesteenweg 704C,1600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 928,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 291,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASTRA NAIL'S were not found.
The main activity of ASTRA NAIL'S is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASTRA NAIL'S is not available. You also can look at reviews of ASTRA NAIL'S, open positions, location of ASTRA NAIL'S on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASTRA NAIL'S, Sint-Pieters-Leeuw: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASTRA NAIL'S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASTRA NAIL'S, Sint-Pieters-Leeuw: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASTRA NAIL'S, employees, financial statistics.