CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • CASIER JAN ALLERLEI LETTERS
Private companiesTransportation by Air • CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

Contactgegevens CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

Regio (region): Brugge (Sint-Kruis), België

Adres (address): Maalse Steenweg 73,8310, België

Telefoon (phone): 050 36 25 89 050 36 25 89

Fax (fax): 050 37 33 64 050 37 33 64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASIER JAN ALLERLEI LETTERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASIER JAN ALLERLEI LETTERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASIER JAN ALLERLEI LETTERS
Products information CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

BTW identificatienummer (tax): BE09335052490
Ondernemingsnummer: 1305969238
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CASIER JAN ALLERLEI LETTERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASIER JAN ALLERLEI LETTERS
(Get full report from official database of BE for CASIER JAN ALLERLEI LETTERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASIER JAN ALLERLEI LETTERS
Addition kinds of activities for CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

355603. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
59619908. Educatieve benodigdheden en uitrusting, postorder | Educational supplies and equipment, mail order
59990501. munten | Coins
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
67329902. Educatief vertrouwen management | Educational trust management
76991602. Naaimachine reparatie winkel | Sewing machine repair shop
84129900. Musea en kunstgalerijen, nec | Museums and art galleries, nec

Werken bij CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analyst - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een Financial Analyst die zich tot mei 2019 beschikbaar kan stellen voor een bedrijf in Berchem. Onze klant is een middelgroot bedrijf in Berchem en bovendien vlot bereikbaar met openbaar vervoer. Als Financial Analyst ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je staat in voor het verzamelen, verwerken, controleren, analyseren en rapporteren van de financiële gegevens Je bereidt de presentaties van de cijfers voor Je maakt diverse rapporten op vraag van het management op Je verwerkt diverse gegevens in Excel Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Arbeider dagwerk : snijder (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker op de snij-afdeling. Takenpakket: Monteren snijgereedschap en het materiaal snijden Afgewerkte stukken sorteren volgens kleur, grootte, vorm, ... voor assemblage of montage van stukken Verpakken van afgewerkte artikelen Werkpost bevoorraden en schoonmaken Snijgereedschap schoonmaken

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Lembeke, 8 uur per week (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Lembeke. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN BEDIENDEN (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Je bent tewerkgesteld als jobstudent voor administratief werk van 27/8-31/8. Je bent cijfermatig aangelegd en kan goed overweg met excel.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • LOOPBAANCOACH m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt mensen bij het nemen van loopbaankeuzes en –beslissingen. Je bent bereid om voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, opleidingen, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

Zoek naar antwoorden van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS in sociale netwerken
Look for responds of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Laat een reactie achter voor CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. CASIER JAN ALLERLEI LETTERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. Leave a respond for CASIER JAN ALLERLEI LETTERS. CASIER JAN ALLERLEI LETTERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASIER JAN ALLERLEI LETTERS op de google maps. Adres en contacten CASIER JAN ALLERLEI LETTERS
Location of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS on the google maps. Address and contacts of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS

Andere gerelateerde bedrijven als come CASIER JAN ALLERLEI LETTERS CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: V.D.S. NV | Clovis Couture | ATB MARCHAL-PORTAS | Duboeuf | bcd

Other related companies as CASIER JAN ALLERLEI LETTERS: V.D.S. NV | Clovis Couture | ATB MARCHAL-PORTAS | Duboeuf | bcd

CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Brugge (Sint-Kruis), België. De volledige naam van het bedrijf is CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09335052490. Het bedrijf CASIER JAN ALLERLEI LETTERS bevindt zich op het adres: Maalse Steenweg 73,8310. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CASIER JAN ALLERLEI LETTERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, openstaande posities, locatie van CASIER JAN ALLERLEI LETTERS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is a company, that was registered 2017 in Brugge (Sint-Kruis) region, Belgium. Full name of company is CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, company assigned to the tax number BE09335052490. The company CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is located at the address: Maalse Steenweg 73,8310. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CASIER JAN ALLERLEI LETTERS were not found.
The main activity of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS is not available. You also can look at reviews of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, open positions, location of CASIER JAN ALLERLEI LETTERS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, Brugge (Sint-Kruis): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, Brugge (Sint-Kruis): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASIER JAN ALLERLEI LETTERS, employees, financial statistics.