ALUSCREEN BVBA

Contactgegevens ALUSCREEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALUSCREEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALUSCREEN BVBA

Regio (region): Ichtegem, België

Adres (address): Industriestraat 59,8480, België

Telefoon (phone): 051 58 95 97 051 58 95 97

Fax (fax): 051 58 95 96 051 58 95 96

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALUSCREEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALUSCREEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALUSCREEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALUSCREEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALUSCREEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALUSCREEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALUSCREEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALUSCREEN BVBA
Products information ALUSCREEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03606781005
Ondernemingsnummer: 4938049316
Hoofdstad (capital): 581,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ALUSCREEN BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALUSCREEN BVBA
(Get full report from official database of BE for ALUSCREEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALUSCREEN BVBA
Addition kinds of activities for ALUSCREEN BVBA

27590000. Commercieel drukwerk, nec | Commercial printing, nec
27590200. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
50510214. Pijp en buizen, staal | Pipe and tubing, steel
50830312. Tractoren, landbouw | Tractors, agricultural
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings

Werken bij ALUSCREEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALUSCREEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALUSCREEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALUSCREEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Directeur (m/v/x) - Dienst Personeelsbeheer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je maakt een topprioriteit van een correcte personeels- en loonadministratie. De medewerkers op jouw dienst staan in voor het beheer van personeelsdossiers: nieuwe collega’s, collega’s die een arbeidsongeval hebben gehad, zieke collega’s, collega’s die vanaf nu met de trein naar het werk willen komen, enzovoort. Daarnaast zorgt je team ervoor dat alle medewerkers het correct loon ontvangen en op een welverdiende vakantie kunnen vertrekken. Ook vergoedingen, RSZ en fiscaliteit, audit en controle van de payroll,… behoren tot de taken van de Dienst Personeelsbeheer. Een juiste en klantvriendelijke communicatie naar de 10 000 collega’s van Stad Gent, OCMW Gent en het Stedelijk Onderwijs is voor jou een must. Je medewerkers van het Infopunt Personeel helpen je hierbij. Je zorgt ervoor dat je medewerkers, de processen en de systemen van de Dienst Personeelsbeheer een geïntegreerde werking verzekeren in een modern en klantgericht werkend geheel. Continue verbetering is hierbij evident. Je creativiteit komt te pas als het gaat over optimalisaties, projecten en kwaliteitscontrole binnen de dienst. Je bent over het algemeen verantwoordelijk voor de werking van de Dienst Personeelsbeheer, zowel op inhoudelijk, methodisch, organisatorisch als financieel vlak. Anderen blijven hier graag van op de hoogte: rapporteren doe je rechtstreeks aan het departementshoofd HR, de algemeen directeur en de schepen van personeelsbeleid. Teamwork is voor jou essentieel. Als people manager zorg je ervoor dat je medewerkers allemaal, het zijn er ruim 80, als één samenwerkend geheel functioneren. Je doet dit door overleg in te plannen, te waken over de interne communicatie maar ook door de teamwerking te faciliteren en te stimuleren. Je hebt aandacht voor een veilige omgeving voor je medewerkers en hun welzijn op het werk is voor jou zeker geen bijkomstigheid.

  • Inpakmedewerkers chocolade Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant regio Lokeren is op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers voor het chocoladeseizoen. Je staat in voor de inpak aan de band.

  • Poederlak - Operator in 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol bedrijf te Lokeren, gespecialiseerd in het ontwikkelen van aluminium contstructies, zijn wij momenteel op zoek naar operatoren met kennis van poederlak. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van de allernieuwste poederlaklijn: - Grondstof voorzien volgens orders - Continue opvolging van de lijn - Kwaliteitscontrole Uiteraard is er een interne opleiding voorzien om de machine te bedienen. Wel wordt een eerste kennismaking met poederlak gevraagd.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Student magazijnier op maandag (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Onze klant, gelegen in Mechelen-Noord en gespecialiseerd in brandbeveiliging, heeft een webshop waarvoor de bestellingen moeten klaargezet worden. Wanneer klanten brandblussers, haspels, rookmelders,... bestellen ben jij de persoon die deze gaat klaarzetten. Wat moet je juist doen? Je werkt in het magazijn en laadt mee de vrachtwagens uit. Je helpt ook de bestellingen mee klaar te zetten. Verder vragen ze ook om op tijd en stond gegevens in excel te updaten. De bestellingen moeten immers opgevolgd worden hé.

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Onafhankelijk consultant (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Een zakelijke kans? Een bijverdienste? Wij bieden u, dankzij ons nieuw en uniek concept, de kans om andere mensen te begeleiden naar een verbetering van 2 belangrijke pijlers in hun leven: welzijn & gezondheid, en een extra inkomen. U wordt omringd met enthousiaste collega's waarvoor teamwork het belangrijkste is. U krijgt opleiding op maat en wordt met positieve energie begeleid in uw groeiproces. Uw belangrijkste bestaat erin mensen te begeleiden naar een beter welzijn, te coachen om hun doelen te behalen en de mogelijkheid te bieden om zichzelf financieel te verbeteren.

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van ALUSCREEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of ALUSCREEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALUSCREEN BVBA. Laat een reactie achter voor ALUSCREEN BVBA. ALUSCREEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALUSCREEN BVBA. Leave a respond for ALUSCREEN BVBA. ALUSCREEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALUSCREEN BVBA op de google maps. Adres en contacten ALUSCREEN BVBA
Location of ALUSCREEN BVBA on the google maps. Address and contacts of ALUSCREEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ALUSCREEN BVBA ALUSCREEN BVBA: Qvick Motors | Recto Verso Creation SPRL | Elsevier Business Information | Urania Diensten v.z.w. | saitvideohouse NV

Other related companies as ALUSCREEN BVBA: Qvick Motors | Recto Verso Creation SPRL | Elsevier Business Information | Urania Diensten v.z.w. | saitvideohouse NV

ALUSCREEN BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Ichtegem, België. De volledige naam van het bedrijf is ALUSCREEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03606781005. Het bedrijf ALUSCREEN BVBA bevindt zich op het adres: Industriestraat 59,8480. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 581,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ALUSCREEN BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALUSCREEN BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALUSCREEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALUSCREEN BVBA, openstaande posities, locatie van ALUSCREEN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

ALUSCREEN BVBA is a company, that was registered 2009 in Ichtegem region, Belgium. Full name of company is ALUSCREEN BVBA, company assigned to the tax number BE03606781005. The company ALUSCREEN BVBA is located at the address: Industriestraat 59,8480. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 581,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ALUSCREEN BVBA were not found.
The main activity of ALUSCREEN BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ALUSCREEN BVBA is not available. You also can look at reviews of ALUSCREEN BVBA, open positions, location of ALUSCREEN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALUSCREEN BVBA, Ichtegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALUSCREEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALUSCREEN BVBA, Ichtegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALUSCREEN BVBA, employees, financial statistics.