BERNINA-VAN ROOY LIER

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • BERNINA-VAN ROOY LIER
Private companiesHealth Services • BERNINA-VAN ROOY LIER

Contactgegevens BERNINA-VAN ROOY LIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNINA-VAN ROOY LIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNINA-VAN ROOY LIER

Regio (region): Lier, België

Adres (address): Berlaarsestraat 59,2500, België

Telefoon (phone): 03 480 08 13 03 480 08 13

Fax (fax): 03 480 08 13 03 480 08 13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNINA-VAN ROOY LIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNINA-VAN ROOY LIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNINA-VAN ROOY LIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNINA-VAN ROOY LIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNINA-VAN ROOY LIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNINA-VAN ROOY LIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNINA-VAN ROOY LIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNINA-VAN ROOY LIER
Products information BERNINA-VAN ROOY LIER

BTW identificatienummer (tax): BE01411712646
Ondernemingsnummer: 9923645019
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in BERNINA-VAN ROOY LIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNINA-VAN ROOY LIER
(Get full report from official database of BE for BERNINA-VAN ROOY LIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNINA-VAN ROOY LIER
Addition kinds of activities for BERNINA-VAN ROOY LIER

306100. Mechanische rubberen goederen | Mechanical rubber goods
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
346201. Gear en ketting smeedstukken | Gear and chain forgings
865199. Politieke organisaties, nec | Political organizations, nec
23710204. Neckpieces, bont | Neckpieces, fur

Werken bij BERNINA-VAN ROOY LIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNINA-VAN ROOY LIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNINA-VAN ROOY LIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNINA-VAN ROOY LIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige OK Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de dienst OK. Je assisteert en instrumenteert zowel bij lokale ingrepen als ingrepen onder algemene verdoving. Je verleent kwalitatieve verpleegkundige zorg en verschaft informatie rond de behandeling aan de patiënten. - Je bent Bachelor in de verpleegkunde  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • CHAUFFEUR HEFTRUCK en TERMINALTREKKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur bent u verantwoordelijk voor het intern transport binnen het bedrijf. Je hebt de nodige ervaring in het besturen van de zwaardere types heftrucks (5-20T) Ook het bedienen van rolbruggen en het besturen van een terminaltrekker/oplegger zit binnen uw mogelijkheden. U draagt zorg voor het recent machinepark en de betonproducten.

  • Ontbramer - 2 ploegen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gedreven arbeider, ervaring in metaalsector? Dan zoeken wij jou! Voor een metaalbedrijf regio Oostkamp zoeken wij een metaalarbeider / ontbramer Taken: ontbramen, balanceren, montage

  • All Around Medewerker Magazijnier (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de bouwsector zijn we op zoek naar een allround medewerker om ons team te versterken U maakt pick orders en maakt bestellingen van materieel en materiaal klaar voor bouwwerven. • U zorgt mee voor de aanmaak van de bijhorende documenten. • U beheert mee de stockvoorraden. • U ontvangt de retour transporten van bouwwerven en inventariseert de goederen. • U kijkt retourmaterieel na op werking en netheid en herstelt of poetst ze indien nodig. • U neemt leveringen aan en voert deze in de magazijnvoorraden in. • U laadt en lost vrachtwagens. • U controleert leveringsbonnen van externe leveranciers. • U zet werfbestellingen klaar.

  • Assistent account manager M/V (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerennomeerd bouwbedrijf in Zwevezele zoekt Adecco Experts een assistent van de account manager M/V: Je Functie: Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. U streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. U rapporteert aan de Account Manager. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • Monteur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Aalst zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen om te werken als monteur. Taken : U voert gereedschapsmontages uit U volgt hierbij de voorgschreven werkinstructies en controlevoorschriften

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Assebroek/Sint-Kruis (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Pulle – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ploegbaas wegeniswerken (klinkers ) (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: SEKOLI

    Type: Vaste Job

    - U geeft leiding aan en werkt mee met een werfteam van wegenbouwarbeiders - Zelfstandig kunnen uitzetten en planlezen - Riolering aansluiten - Wegeniswerken en ad hoc taken hierbij - Rapporteren aan projectleider van de werf

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Plusj CV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van BERNINA-VAN ROOY LIER in sociale netwerken
Look for responds of BERNINA-VAN ROOY LIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNINA-VAN ROOY LIER. Laat een reactie achter voor BERNINA-VAN ROOY LIER. BERNINA-VAN ROOY LIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNINA-VAN ROOY LIER. Leave a respond for BERNINA-VAN ROOY LIER. BERNINA-VAN ROOY LIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNINA-VAN ROOY LIER op de google maps. Adres en contacten BERNINA-VAN ROOY LIER
Location of BERNINA-VAN ROOY LIER on the google maps. Address and contacts of BERNINA-VAN ROOY LIER

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNINA-VAN ROOY LIER BERNINA-VAN ROOY LIER: BAUMA NV | Atecofi SPRL | Ostend Hotel | Confiserie Geldhof N.V. | Toni Deal Coiffure

Other related companies as BERNINA-VAN ROOY LIER: BAUMA NV | Atecofi SPRL | Ostend Hotel | Confiserie Geldhof N.V. | Toni Deal Coiffure

BERNINA-VAN ROOY LIER is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lier, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNINA-VAN ROOY LIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01411712646. Het bedrijf BERNINA-VAN ROOY LIER bevindt zich op het adres: Berlaarsestraat 59,2500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in BERNINA-VAN ROOY LIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNINA-VAN ROOY LIER is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNINA-VAN ROOY LIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNINA-VAN ROOY LIER, openstaande posities, locatie van BERNINA-VAN ROOY LIER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BERNINA-VAN ROOY LIER is a company, that was registered 2014 in Lier region, Belgium. Full name of company is BERNINA-VAN ROOY LIER, company assigned to the tax number BE01411712646. The company BERNINA-VAN ROOY LIER is located at the address: Berlaarsestraat 59,2500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in BERNINA-VAN ROOY LIER were not found.
The main activity of BERNINA-VAN ROOY LIER is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNINA-VAN ROOY LIER is not available. You also can look at reviews of BERNINA-VAN ROOY LIER, open positions, location of BERNINA-VAN ROOY LIER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNINA-VAN ROOY LIER, Lier: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNINA-VAN ROOY LIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNINA-VAN ROOY LIER, Lier: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNINA-VAN ROOY LIER, employees, financial statistics.