Beriot (De) Pianokliniek

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Beriot (De) Pianokliniek
Private companiesAgricultural Production - Crops • Beriot (De) Pianokliniek

Contactgegevens Beriot (De) Pianokliniek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beriot (De) Pianokliniek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beriot (De) Pianokliniek

Regio (region): Leuven (Heverlee), België

Adres (address): Naamsesteenweg 199,3001, België

Telefoon (phone): 016 65 29 95 016 65 29 95

Fax (fax): +32 (59) 344-82-37 +32 (59) 344-82-37

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beriot (De) Pianokliniek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beriot (De) Pianokliniek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beriot (De) Pianokliniek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beriot (De) Pianokliniek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beriot (De) Pianokliniek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beriot (De) Pianokliniek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beriot (De) Pianokliniek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beriot (De) Pianokliniek
Products information Beriot (De) Pianokliniek

BTW identificatienummer (tax): BE03667755126
Ondernemingsnummer: 7299560546
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 401,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Beriot (De) Pianokliniek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beriot (De) Pianokliniek
(Get full report from official database of BE for Beriot (De) Pianokliniek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beriot (De) Pianokliniek
Addition kinds of activities for Beriot (De) Pianokliniek

22580102. Bedspreads, kant: gemaakt op kantmachines | Bedspreads, lace: made on lace machines
35529901. Creels, textielmachines | Creels, textile machinery
50840603. Motoren, benzine | Engines, gasoline
79991305. Loterij tickets, verkoop van | Lottery tickets, sale of
80110503. dermatologist | Dermatologist

Werken bij Beriot (De) Pianokliniek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beriot (De) Pianokliniek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beriot (De) Pianokliniek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beriot (De) Pianokliniek. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Productiemedewerker / Monteur - Zaventem - Daguren (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij technisch aangelegd en steek je graag de handen uit de mouwen? Ideaal dan ben jij misschien wel de "Technisch Productiemedewerker / Monteur (m/v)" die wij zoeken te Zaventem. Dit voor een klant actief in de productie van plofkoffers. Als technisch productiemedewerker vallen volgende zaken onder jouw takenpakket: Je wordt tewerkgesteld in de productie Je zorgt voor de opbouw van 'plofkoffers'. De koffers komen toe en je zal instaan voor de beveiliging te deassembleren- assembleren. Volgende zaken dien je te doen: boren, slijpen, monteren, demonteren

  • Magazijnier met heftruck (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde Magazijnier met heftruckattest. Je staat in voor: - Bestellingen klaarzetten - Producten plastificeren - Inpakken - Laden en lossen - ...

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • CNC DRAAIER - HEIDENHAIN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij gepassioneerd door CNC gestuurde machines en het creëren van stukwerken? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Onze klant, een unieke speler op de internationale markt van industriële mixers, is op zoek naar een ervaren CNC draaier met minimum 3 jaar ervaring. Als CNC draaier zal je verantwoordelijk zijn om de volgende taken van a tot z uit te voeren: De aanvraag van de klant komt binnen en dit wordt omgezet op een technisch plan, jij zal dit technisch plan interpreten en a.d.h.v. aan de slag gaan aan de draaibank. Aan de draaibank wordt er verwacht dat je zelfstandig kan werken, het stuk volledig tot het einde kan afwerken. Je zal werken met het programma Heidenhain. Uiteraard wordt er een korte opleiding voorzien. Onze klant draagt kwaliteit hoog in het vaandel, dit verwachten ze ook van hun medewerkers.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp Brugge m/v (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Tour Guide Brussels (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for free lance tour guides in Brussels in English language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Once becoming a guide, you need to register as independant. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van Beriot (De) Pianokliniek in sociale netwerken
Look for responds of Beriot (De) Pianokliniek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beriot (De) Pianokliniek. Laat een reactie achter voor Beriot (De) Pianokliniek. Beriot (De) Pianokliniek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beriot (De) Pianokliniek. Leave a respond for Beriot (De) Pianokliniek. Beriot (De) Pianokliniek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beriot (De) Pianokliniek op de google maps. Adres en contacten Beriot (De) Pianokliniek
Location of Beriot (De) Pianokliniek on the google maps. Address and contacts of Beriot (De) Pianokliniek

Andere gerelateerde bedrijven als come Beriot (De) Pianokliniek Beriot (De) Pianokliniek: ENT.JOACHIM SPRL | FE & T NV | Simons A Ets | Becaus Wim | Bjorn De Vriese

Other related companies as Beriot (De) Pianokliniek: ENT.JOACHIM SPRL | FE & T NV | Simons A Ets | Becaus Wim | Bjorn De Vriese

Beriot (De) Pianokliniek is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Leuven (Heverlee), België. De volledige naam van het bedrijf is Beriot (De) Pianokliniek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03667755126. Het bedrijf Beriot (De) Pianokliniek bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 199,3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 401,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Beriot (De) Pianokliniek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beriot (De) Pianokliniek is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beriot (De) Pianokliniek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beriot (De) Pianokliniek, openstaande posities, locatie van Beriot (De) Pianokliniek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beriot (De) Pianokliniek is a company, that was registered 2013 in Leuven (Heverlee) region, Belgium. Full name of company is Beriot (De) Pianokliniek, company assigned to the tax number BE03667755126. The company Beriot (De) Pianokliniek is located at the address: Naamsesteenweg 199,3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 401,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Beriot (De) Pianokliniek were not found.
The main activity of Beriot (De) Pianokliniek is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Beriot (De) Pianokliniek is not available. You also can look at reviews of Beriot (De) Pianokliniek, open positions, location of Beriot (De) Pianokliniek on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beriot (De) Pianokliniek, Leuven (Heverlee): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beriot (De) Pianokliniek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beriot (De) Pianokliniek, Leuven (Heverlee): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beriot (De) Pianokliniek, employees, financial statistics.