Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Private companiesHealth Services • Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Contactgegevens Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Lange Leemstraat 75,2018, België

Telefoon (phone): 03 232 08 08 03 232 08 08

Fax (fax): 03 288 58 28 03 288 58 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Products information Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

BTW identificatienummer (tax): BE04871032714
Ondernemingsnummer: 5010284423
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 438,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
(Get full report from official database of BE for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Addition kinds of activities for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

308700. Aangepaste verbinding aangekochte harsen | Custom compound purchased resins
735900. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
02410000. Zuivelboerderijen | Dairy farms
17940000. Uitboren | Excavation work
28190401. Pekel | Brine
36410200. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
36940202. Harness kabelsets, verbrandingsmotoren | Harness wiring sets, internal combustion engines
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
76999906. Reparatie van kunststoffen | Plastics products repair

Werken bij Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Looking for open vacancies in other companies

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Technieker kranen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: T-INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je checkt dagelijks de installaties en kranen op de site. Indien nodig voer je herstellingen uit.Zelfstandig werken is je ding, al overleg je ook met je team. Je gaat nauwkeurig te werk en werkt in een 3-ploegensysteem. Af en toe word je ingezet in het weekend. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een grote speler in de logistieke wereld. Elk jaar groeien ze en breiden ze uit. Naast transport focussen ze ook op opslagruimte en containers.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • Hulpkoks (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: TRACK 75

    Type: Vaste Job

    Je staat de chef dagelijks bij in het doorgeven van de gerechten, mise en place en denkt graag mee over nieuwe mogelijkheden/gerechten. Na een korte inlooptijd neem je echt de verantwoordelijkheid voor jouw deel van de keuken.

  • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

  • Calculator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zoeken we een calculator voor residentiële projecten voor onze projectontwikkeling (Ascot Projects). Calculatie van ruwbouwfase t.e.m. technieken, voor residentiële gebouwen van 5 tot 100 wooneenheden, op basis van meetstaten en plannen. Uw bijdrage aan het team is van groot belang, gezien uw resultaat de groei van de hele firma stuwen. U voert kostprijsberekening uit op basis van interne richtlijnen vraagt hiernaast de nodige offertes op bij onderaannemers en leveranciers. U analyseert de dossiers grondig, onderzoekt optimalisaties en gaat na of de meetstaten volledig zijn.

  • Verpleegkundige op zelfstandige basis (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VRIJDAGHS JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige op zelfstandige basis thuisverpleging voor voltijds

  • Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance PM (digital projects) - Zaventem - lang contract Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance project manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019). De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10! Taken Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten. Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's  

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

  • Koks (M/V) weekends/feestdagen (uren en dagen in samenspraak) (ROTEM)

    Regio: ROTEM

    Bedrijf: JAEKEN JACKY

    Type: Flexijob

    Traiteurdienst Jacky Jaeken Wij zijn op zoek naar koks (M/V) voor ons te helpen in de weekends en op feestdagen. Wordt u ons nieuw teamlid?

Zoek naar antwoorden van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden in sociale netwerken
Look for responds of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Laat een reactie achter voor Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Leave a respond for Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden. Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden op de google maps. Adres en contacten Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden
Location of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on the google maps. Address and contacts of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden

Andere gerelateerde bedrijven als come Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: Varel NV | Britlink NV | Descamps Jardins | Yooz.com nv | nfpmarketing.org

Other related companies as Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden: Varel NV | Britlink NV | Descamps Jardins | Yooz.com nv | nfpmarketing.org

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04871032714. Het bedrijf Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden bevindt zich op het adres: Lange Leemstraat 75,2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 438,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, openstaande posities, locatie van Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is a company, that was registered 2010 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, company assigned to the tax number BE04871032714. The company Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is located at the address: Lange Leemstraat 75,2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 438,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden were not found.
The main activity of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden is not available. You also can look at reviews of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, open positions, location of Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aankoop Adviesbureel voor Antiquiteiten Norden, employees, financial statistics.