Inter Clean

Contactgegevens Inter Clean: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Inter Clean: address, phone, fax, email, website, opening hours

Inter Clean

Regio (region): Lichtervelde, België

Adres (address): Peperstraat 19,8810, België

Telefoon (phone): 051 72 28 31 051 72 28 31

Fax (fax): 051 72 28 31 051 72 28 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Inter Clean: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Inter Clean"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Inter Clean"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Inter Clean, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Inter Clean. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Inter Clean, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Inter Clean. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Inter Clean
Products information Inter Clean

BTW identificatienummer (tax): BE01561401367
Ondernemingsnummer: 3315643310
Hoofdstad (capital): 760,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Inter Clean zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Inter Clean
(Get full report from official database of BE for Inter Clean)

Aanvulling soorten activiteiten voor Inter Clean
Addition kinds of activities for Inter Clean

152100. Eengezinswoningbouw | Single-family housing construction
25110101. Bed frames, behalve water bed frames: hout | Bed frames, except water bed frames: wood
35310605. Bulldozers, trekker gemonteerd: materiaal beweegt | Dozers, tractor mounted: material moving
36120101. Autotransformatoren, elektrische (kracht transformatoren) | Autotransformers, electric (power transformers)
36340510. Schaar, elektrisch | Scissors, electric

Werken bij Inter Clean: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Inter Clean: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Inter Clean. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Inter Clean. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Lijnverantwoordelijke koude bereidingen (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Deinze zijn we op zoek naar een lijnverantwoordelijke. Jouw taken: - Monteren en demonteren van machines. - Medewerkers aan de lijn aansturen. - Bandwerk en de daarbij horende zaken.

  • ervaren reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor de grote internationale speler in de Gentse Zeehaven, zijn we op zoek naar ervaren en gedreven reachtruckchauffeurs. een veelzijdige job waar je ingezet kan worden op verschillende afdelingen binnen het bedrijf en waar je jouw skills nog extra kan verbeteren. je doet picking, recieving, wegzetten van goederen, laden en lossen en zorgt ervoor dat alle goederen op de juiste plaats in het magazijn terecht komen. een attest is geen vereiste, er is wel een praktische en theoretische test binnen Katoen Natie zelf.

  • Hvac Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, Regio Roeselare zoeken wij:  EEN INSTALLATEUR SANITAIR HVAC Functieomschrijving: Als HVAC technieker staat u samen met uw collega's in voor allerhande hvac werken. U legt de sanitaire & - verwarmingsleidingen, plaatst ketels en radiatoren, zet het sanitair op.... Kortom u bent in staat om een werf van begin tot einde af te werken.

  • Studenten Hoge School/Univ (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Voor een grote winkelketen te Mol zijn wij op zoek naar studenten die Hoge school of Universiteit volgen en een vrije dag door de week hebben Ben je door de week een dag thuis en wil je een centje bijverdienen dan bij jij de geschikte student

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Inter Clean in sociale netwerken
Look for responds of Inter Clean in social networks

Lees alle opmerkingen voor Inter Clean. Laat een reactie achter voor Inter Clean. Inter Clean bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Inter Clean. Leave a respond for Inter Clean. Inter Clean on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Inter Clean op de google maps. Adres en contacten Inter Clean
Location of Inter Clean on the google maps. Address and contacts of Inter Clean

Andere gerelateerde bedrijven als come Inter Clean Inter Clean: Van Minnebruggen R | PENET F | Verhelst Bouwmaterialen | Industrial Injection Plastics BVBA | Fortrans-Division of FP-Distribution

Other related companies as Inter Clean: Van Minnebruggen R | PENET F | Verhelst Bouwmaterialen | Industrial Injection Plastics BVBA | Fortrans-Division of FP-Distribution

Inter Clean is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Lichtervelde, België. De volledige naam van het bedrijf is Inter Clean, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01561401367. Het bedrijf Inter Clean bevindt zich op het adres: Peperstraat 19,8810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 760,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Inter Clean zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Inter Clean is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Inter Clean is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Inter Clean, openstaande posities, locatie van Inter Clean op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Inter Clean is a company, that was registered 2011 in Lichtervelde region, Belgium. Full name of company is Inter Clean, company assigned to the tax number BE01561401367. The company Inter Clean is located at the address: Peperstraat 19,8810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 760,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Inter Clean were not found.
The main activity of Inter Clean is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Inter Clean is not available. You also can look at reviews of Inter Clean, open positions, location of Inter Clean on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Inter Clean, Lichtervelde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Inter Clean, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Inter Clean, Lichtervelde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Inter Clean, employees, financial statistics.