A.P.I. Extrusion SA

Contactgegevens A.P.I. Extrusion SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.P.I. Extrusion SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.P.I. Extrusion SA

Regio (region): Herve (Battice), België

Adres (address): Rue de Maestricht 44,4651, België

Telefoon (phone): 087 69 26 80 087 69 26 80

Fax (fax): 087 69 26 81 087 69 26 81

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.P.I. Extrusion SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.P.I. Extrusion SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.P.I. Extrusion SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.P.I. Extrusion SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.P.I. Extrusion SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.P.I. Extrusion SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.P.I. Extrusion SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.P.I. Extrusion SA
Products information A.P.I. Extrusion SA

BTW identificatienummer (tax): BE08533325195
Ondernemingsnummer: 9417449951
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 234,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in A.P.I. Extrusion SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.P.I. Extrusion SA
(Get full report from official database of BE for A.P.I. Extrusion SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.P.I. Extrusion SA
Addition kinds of activities for A.P.I. Extrusion SA

203502. Ingelegde groenten en fruit | Pickled fruits and vegetables
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
25999906. Mechanics 'dollies | Mechanics' dollies
34659901. Lichaamsdelen, auto: gestempeld metaal | Body parts, automobile: stamped metal
37140100. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
51599902. broomcorn | Broomcorn
82990501. Diction school | Diction school
91210201. Raad van Toezicht | Board of supervisors

Werken bij A.P.I. Extrusion SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.P.I. Extrusion SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.P.I. Extrusion SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.P.I. Extrusion SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator PU Carroussel vaste nacht (h/f) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationale producent van rubber zijn wij dringend op zoek naar machine operatoren. Je bent actief aan de polyurethaanmachine voor het maken van veiligheidslaarzen Functie : Je hebt ervaring in een productieomgeving Je bent gemotiveerd, flexibel ingesteld en toont betrokkenheid Je werkt nauwgezet en kwaliteitsbewust je communiceert en werkt graag samen met anderen Je denkt mee tijdens het productieproces en hebt oog voor een nette werkplek Eigen vervoer is noodzakelijk Zeer goede kennis van het Nederlands

  • POETSHULP DC Oostkamp-Beernem-Oedelem (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Oostkamp-Beernem-Oedelem zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Sint niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • MEDERWERKER SNIJZAAL M/V (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een medewerker snijzaal. Het takenpakket bestaat uit: - Versnijden van karkassen - Uitbenen van deelstukken

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • HANDLANGER (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Bouwgroep Hendriks

    Type: Vaste Job

    Je verricht allerhande werkzaamheden bij renovatiewerkzaamheden. Op termijn ook volledige nieuwbouwwerkzaamheden. Taken: aanleveren materiaal, assisteren, bewapening plaatsen, mortel maken, werken aan gevels.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Loopbaancoach (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TALENT'

    Type: Zelfstandige activiteit

    id punt is… …een huis waar je talenten ontdekt en ontwikkelt om persoonlijk of als organisatie te groeien. Voor id punt is elke persoon en elke organisatie uniek. Daarom werken wij met een persoonlijke aanpak op maat, lokaal, betrokken en nabij. Wij creëren dynamiek en enthousiasme. id punt coacht en versterkt al doende. Wij gaan samen op pad en gaan verder waar anderen stoppen. Wij verhuizen binnenkort naar Waregem en zijn hierdoor op zoek naar een loopbaancoach om ons team te versterken. Als loopbaancoach… …help je mensen om verdere stappen te zetten in hun eigen loopbaan. Via een persoonlijke aanpak laat je de mensen stilstaan bij wie ze zijn en wat hun talenten en dromen zijn. Samen met hen denk je out-of-the box over de verschillende mogelijkheden om hun dromen te kunnen realiseren. Wij zijn een erkend loopbaancentrum, wat wil zeggen dat wij werken met VDAB loopbaancheques. Vanuit ons id huis te Waregem begeleid je mensen uit de regio van Waregem, Harelbeke en Deerlijk. We hebben een eigen methodiek en tools ontwikkeld die je gebruikt als leidraad. Je kan bij ons team terecht voor vragen, brainstorming…

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van A.P.I. Extrusion SA in sociale netwerken
Look for responds of A.P.I. Extrusion SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.P.I. Extrusion SA. Laat een reactie achter voor A.P.I. Extrusion SA. A.P.I. Extrusion SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.P.I. Extrusion SA. Leave a respond for A.P.I. Extrusion SA. A.P.I. Extrusion SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.P.I. Extrusion SA op de google maps. Adres en contacten A.P.I. Extrusion SA
Location of A.P.I. Extrusion SA on the google maps. Address and contacts of A.P.I. Extrusion SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.P.I. Extrusion SA A.P.I. Extrusion SA: Boek.be VZW | ABC Livres-Librairie du Midi | S.A.I.V. SPRL | Intrawood NV | Abysse Tours

Other related companies as A.P.I. Extrusion SA: Boek.be VZW | ABC Livres-Librairie du Midi | S.A.I.V. SPRL | Intrawood NV | Abysse Tours

A.P.I. Extrusion SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Herve (Battice), België. De volledige naam van het bedrijf is A.P.I. Extrusion SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08533325195. Het bedrijf A.P.I. Extrusion SA bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht 44,4651. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 234,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in A.P.I. Extrusion SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.P.I. Extrusion SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.P.I. Extrusion SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.P.I. Extrusion SA, openstaande posities, locatie van A.P.I. Extrusion SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.P.I. Extrusion SA is a company, that was registered 2018 in Herve (Battice) region, Belgium. Full name of company is A.P.I. Extrusion SA, company assigned to the tax number BE08533325195. The company A.P.I. Extrusion SA is located at the address: Rue de Maestricht 44,4651. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 234,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in A.P.I. Extrusion SA were not found.
The main activity of A.P.I. Extrusion SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.P.I. Extrusion SA is not available. You also can look at reviews of A.P.I. Extrusion SA, open positions, location of A.P.I. Extrusion SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.P.I. Extrusion SA, Herve (Battice): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.P.I. Extrusion SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.P.I. Extrusion SA, Herve (Battice): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.P.I. Extrusion SA, employees, financial statistics.