Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek
Private companiesNondepository Credit Institutions • Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

Contactgegevens Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

Regio (region): eenberghoekstraat 20, België

Adres (address): 't Geleeg,,, België

Telefoon (phone): 2840 2840

Fax (fax): Rumst Rumst

E-Mail: 03 844 49 74

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek
Products information Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

BTW identificatienummer (tax): BE08774475097
Ondernemingsnummer: 6351715087
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 712,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek
(Get full report from official database of BE for Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek
Addition kinds of activities for Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

449199. Marine vrachtvervoer, nv | Marine cargo handling, nec
25219900. Houten kantoormeubelen, nec | Wood office furniture, nec
35450209. Frezen cutters | Milling cutters
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
35850400. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
36470102. Opruimingslampen en reflectoren, motorvoertuig | Clearance lamps and reflectors, motor vehicle
44899900. Water personenvervoer, nec, nec | Water passenger transportation, nec, nec
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • Inpakker 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als inpakker zorg je ervoor dat de geproduceerde artikelen op een hygiënische en correcte manier verpakt worden. Je zorgt er tevens voor dat de transportbanden van de machines tijdig worden leeggemaakt. U doet hierbij ook aan kwaliteitscontrole. Je zorgt ervoor dat de ingepakte goederen voldoen aan de gestelde kwaliteitsnormen. Belangrijkste taken : Leegmaken van de transportbanden, en stapelplateaus Dozen kleven, etiketten kleven, dozen stapelen op pallet, volle pallet wegtrekken, en nieuwe pallet nemen Controle van de geproduceerde goederen voordat ze worden verpakt Registreren van output en uitgevoerde kwaliteitscontrole Storingen/fouten communiceren aan de verantwoordelijken Opruimen werkplek op einde van de ploeg

  • Teamleader verhandelaar rollend materieel - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een echte teamspeler en is veiligheid voor jou topprioriteit? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een Teamverantwoordelijke rangeerder/verhandelaar rollend materieel om ons team in de CW Mechelen te versterken!! Je stuurt het team ‘Rangeringen’ aan. Je zorgt voor een continue dienstverlening aan de productieafdelingen. Je staat in voor het voorbereiden, verdelen en toezicht houden op de vordering en de uitvoering van de werken. Je communiceert met de verschillende afdelingen binnen CW Mechelen. Je voert het nazicht uit en doet specifieke controles. Je vindt veiligheid een topprioriteit! Je hebt een grote verantwoordelijkheidszin om de geldende procedures strikt na te leven. Je beheerst de handelingen van het verplaatsen en het rangeren van reizigerstreinen zodat je kan inspringen indien nodig. Je bent bereid om bijkomende veiligheidsopleidingen te volgen en hiervoor te slagen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Diëtiste in praktijk (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Hanne Van Nuffel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Diëtiste gezocht voor een startende praktijk in Sint-Amandsberg. Heb je een andere expertise en ben je op zoek naar een aantrekkelijk praktijkruimte (psycholoog, logopedist, diabeteseducator, podoloog, seksuoloog, osteopaat,...), neem gerust contact! Je werkt als zelfstandige (hoofd- of bijberoep) en bepaalt in overleg zelf je uren (minimum 8u/week).

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek in sociale netwerken
Look for responds of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Laat een reactie achter voor Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Leave a respond for Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek. Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek op de google maps. Adres en contacten Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek
Location of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek on the google maps. Address and contacts of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek

Andere gerelateerde bedrijven als come Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: AXA-Bank/Dellafaille & Co | Immo Vervloet | Centre Interculturel Agora | ACTIEF INTERIM | hotermans

Other related companies as Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek: AXA-Bank/Dellafaille & Co | Immo Vervloet | Centre Interculturel Agora | ACTIEF INTERIM | hotermans

Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio eenberghoekstraat 20, België. De volledige naam van het bedrijf is Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08774475097. Het bedrijf Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek bevindt zich op het adres: 't Geleeg,,. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 712,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, openstaande posities, locatie van Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie 03 844 49 74

Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is a company, that was registered 2003 in eenberghoekstraat 20 region, Belgium. Full name of company is Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, company assigned to the tax number BE08774475097. The company Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is located at the address: 't Geleeg,,. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 712,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek were not found.
The main activity of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek is not available. You also can look at reviews of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, open positions, location of Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek on the map. For more information, write us to email 03 844 49 74

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, eenberghoekstraat 20: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, eenberghoekstraat 20: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steenbakkerijmuseum van de Rupelstreek, employees, financial statistics.